forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Veseli Četvrtak 18.12.2008.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/12/2008 : 15:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ne zna se. Znace se nedelju dana pre nego shto izadje (tj na zadnjoj unutrashnjoj korici izdanja koja izlaze nedelju dana pre njega).
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/12/2008 : 15:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Samo bi trebalo da se razmotri kad uz specijalce krenu strip dodaci da budu uradjeni sa cvrscim koricama,ako je moguce.
Kod ovih knjizica mi je svejedno,ali kad budu u dodatku stripovi,trebalo bi da idu s cvrsom koricom.

Ne kapiram. Zašto je važnija knjižica sa Dranki Dakom ili Diging Bilom ili druga već beskrajno glupa pričica od ovih knjižica koje sada idu?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/12/2008 : 15:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hi hi... kako volim kad prišutim a onda netko kaže to što i ja mislim.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 15:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

quote:

Samo bi trebalo da se razmotri kad uz specijalce krenu strip dodaci da budu uradjeni sa cvrscim koricama,ako je moguce.
Kod ovih knjizica mi je svejedno,ali kad budu u dodatku stripovi,trebalo bi da idu s cvrsom koricom.

Ne kapiram. Zašto je važnija knjižica sa Dranki Dakom ili Diging Bilom ili druga već beskrajno glupa pričica od ovih knjižica koje sada idu?

Zato sto je to strip,pa kolko god glup bio a ovo dosad su bili tekstualni dodaci.I ne razumem sto se tangiras ako su ti vec te pricice beskrajno glupe u kakvom povezu ce biti?
I u topicu o kolekcionarskom Zagoru si prodavao pamet u vezi primedbi na izdanje,pa si se odjednom ucutao kad je i sam Sloba reko da se pita kao kolekcionar da to nikad ne bi pustio u prodaju.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 15:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Hi hi... kako volim kad prišutim a onda netko kaže to što i ja mislim.

I prekini vise s tim hi hi hi,ja i burazer umiremo od smeha kad kod to negde primetimo. Zarazno je I batali coca-colu,losa je za jetru
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 15:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Neodoljivo podseca na Dragoljupceta,ako znas taj crtani
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/12/2008 : 16:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Može li čovek tebe išta da pita a da normalno odgovoriš? Kakve veze sad ima ona priča sa ovom? Gospode kakav čovek...

Pa briga me utoliko što takve stvari teško mogu da idu po istoj ceni, a ne ide svako na to da stripovi idu što skuplji, deblji, plastificiraniji i slično.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 16:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Može li čovek tebe išta da pita a da normalno odgovoriš? Kakve veze sad ima ona priča sa ovom? Gospode kakav čovek...

Sta ti je nenormalno u mom odgovoru. Kako nema veze ona prica s ovom?
Tamo si branio izdanje koje je lose uradjeno,a kosta 1400 dinara,a ovde se brines da li ce cvrsce korice od enigmatskih casopisa poskupeti za 20-30 dinara ove specijalce. Smesno.

quote:

Pa briga me utoliko što takve stvari teško mogu da idu po istoj ceni, a ne ide svako na to da stripovi idu što skuplji, deblji, plastificiraniji i slično.

Jesu li plastificirane korice na ostalim izdanjima poskupela ista? O cemu ti pricas?
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/12/2008 : 17:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ljudi imaju problem da kupe i ova kiosk izdanja a ne da kupuju još skuplja. Jednostavno sam na to mislio. Moje mišljenje je da bi duple tvrđe, plastificirane korice na jednom stripu od 170 strana verovatno morale da povećaju cenu stripa, moguće da se varam. Da li si video reakcije ljudi na forumu kada je Ludens poskupeo za 2 kune pojedina izdanja? Da li čitaš postove ljudi iz Srbije koji sabiraju koliko stripova mogu da kupe mesečno? Zašto mora samo na mene da se odnosi to, pored toga što sam ja već napisao da najverovatnije neću moći dalje da pratim biblioteku Zagor iz finansijskih razloga? Previše si nervozan, nema potrebe da me napadaš samo zato što sam te najnormalnije pitao nešto.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 18:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Ljudi imaju problem da kupe i ova kiosk izdanja a ne da kupuju još skuplja. Jednostavno sam na to mislio. Moje mišljenje je da bi duple tvrđe, plastificirane korice na jednom stripu od 170 strana verovatno morale da povećaju cenu stripa, moguće da se varam. Da li si video reakcije ljudi na forumu kada je Ludens poskupeo za 2 kune pojedina izdanja? Da li čitaš postove ljudi iz Srbije koji sabiraju koliko stripova mogu da kupe mesečno? Zašto mora samo na mene da se odnosi to, pored toga što sam ja već napisao da najverovatnije neću moći dalje da pratim biblioteku Zagor iz finansijskih razloga? Previše si nervozan, nema potrebe da me napadaš samo zato što sam te najnormalnije pitao nešto.

Uopste te ne napadam,samo mi se cini da ako promena korica na svim izdanjima i pakovanje u kese nije promenilo cenu onda nece ni ovo(jer se tu radi samo o Zagor i Mark specijalima).
A cak i da se promeni,to je toliko sitno,obzirom da ti izadje samo 8 komada takvih stripova godisnje,da nije ni vredno pomena a izgledalo bi lepse. Ajde nek to poveca cenu za 8x30 dinara=240 dinara godisnje. To je jedan espreso i coca-cola u kaficu za godinu dana.
Pa,mnogi ljudi koji kupuju Ludens izdanja uzimaju i VC samo zbog knjizice koju Ludens nije odradio.
Nema potrebe da moje komentare dozivljavas toliko licno. Uostalom,ti si prvi izneo komentare na neke moje zelje i razmisljanja a ne ja na tvoje. Kako onda tu mogu ja tebe da napadam?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 18:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
I jos nesto - jesam li te negde uvredio,opsovao ili nesto slicno?
Cini mi se da nisam ja taj koji gubi zivce.
Bilo je rasprava sa pojedinim frikovima na forumu(samo mi jedan takav pada na pamet - pozdrav za njega),ali uopste nisu izgledale ovako i kako sam uvideo da se radi o poremecenom liku,ne zelim da mu daljim raspravama pogorsavam stanje.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/12/2008 : 18:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Iskreno, nisam imao ni najmanju želju da omalovažavam taj tvoj zahtev. Samo sam pitao. A ti odmah nogom. Ali nije ni važno, ne ljutim se.

Meni je lično mnogo draža ona prva knjižica, što je išla uz prvi specijal. O indijancima. Od bilo kog dodatka koji je išao ili će ići. Ali ok, možda drugima nije. To je sve što sam hteo da pitam.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/12/2008 : 18:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

Bilo je rasprava sa pojedinim frikovima na forumu(samo mi jedan takav pada na pamet - pozdrav za njega),ali uopste nisu izgledale ovako i kako sam uvideo da se radi o poremecenom liku,ne zelim da mu daljim raspravama pogorsavam stanje.

Šta ovo treba da znači?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 18:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

Šta ovo treba da znači?

Nema bas nikakve veze s tobom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 18:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Iskreno, nisam imao ni najmanju želju da omalovažavam taj tvoj zahtev. Samo sam pitao. A ti odmah nogom. Ali nije ni važno, ne ljutim se.

Meni je lično mnogo draža ona prva knjižica, što je išla uz prvi specijal. O indijancima. Od bilo kog dodatka koji je išao ili će ići. Ali ok, možda drugima nije. To je sve što sam hteo da pitam.

O indijancima imam dosta knjiga(npr.Charls Istman Ohijesa,Zitkala-Sha,Geronimo - autobiografija koju je diktirao u vreme zarobljenistva),tako da mi ovi dodaci u tom smislu nisu preterano vazni. Ovde su mi vazni stripovi i volim da budu odradjeni maksimalno korektno.
Pogresno me dozivljavas,uopste ne idem nogom i nisam nervozan. Sa mnogim tvojim stavovima se nisam slagao,ali si ti ipak od onih likova koji te stavove iznose na korektan i civilizovan nacin. A ja protiv ljudi razlicitih stavova sa civilizovanim ponasnjem nemam ama bas nista.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/12/2008 : 20:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:

quote:

Šta ovo treba da znači?

Nema bas nikakve veze s tobom.

Da li ja mogu da pogadjam o kome je rec? Ako pogodim, das mi MM gigante 1 i 2, a ja tebi kupim reprint i gajbu piva.
Znam ja da ce mnogi zli jezici sad reci:"Ma sta ce njemu gajba, dovoljno mu tri", ali ne daj se provocirati.
Inace, sasvim te podrzavam u ovoj raspravi.
Za Goksija - Covece, nema smisla ubedjivati se sa sotonom.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 20:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Da li ja mogu da pogadjam o kome je rec? Ako pogodim, das mi MM gigante 1 i 2, a ja tebi kupim reprint i gajbu piva.

Ja sam taj koji nudi opklade a ne ti
Idi spavaj i sanjaj da imas MM gigante 1,2 - prvo izdanje
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/12/2008 : 21:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message

[/quote]

Ja sam taj koji nudi opklade a ne ti
Idi spavaj i sanjaj da imas MM gigante 1,2 - prvo izdanje
[/quote]
Sotono!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 21/12/2008 : 22:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Willer & Carson
Koje odusevljenje kad covek prati vasa nadmudrivanja!Imam utisak k'o da sam vas video u nekom stripu! Dodje mi da se registrujem k'o Tiger Jack! Kugo!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2008 : 23:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

@Willer & Carson
Koje odusevljenje kad covek prati vasa nadmudrivanja!Imam utisak k'o da sam vas video u nekom stripu! Dodje mi da se registrujem k'o Tiger Jack! Kugo!

Mi i izgledamo ko da smo izasli iz nekog stripa ne bas tako kvalitetnog karikaturiste(namuci se da ga napisem,sve sam razdvajao slog po slog onako u glavi pa tek onda kucam)
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/12/2008 : 23:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Da, zaista su neverovatni, kao pravi Willer i Karson...nijedan topik nema sanse da ih porazi kada priblize ruke opasacu i krenu da se proseravaju.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 21/12/2008 : 23:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
ha, ha.... zakon!!!

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/12/2008 : 00:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

@Willer & Carson

Već imamo člana Tiger Jack na forumu

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 22/12/2008 : 00:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

evo meni je dugo trebalo da se naviknem na hrvatski jezik :D u stripovima :D

valjda navika sta ja znam

Ja se uvek lako naviknem na bilo koji jezik bivše YU, samo ako je prevod dobar. Što se tiče Zagora, prevod mu nije baš sjajan ni u HR ni u SRB. Kad sam čitao Sveti breg ( oda-brane priče 2 ) suze su mi lile u potocima zbog prevoda. Kad god Zagora neko udari on zakuka JAO. Ne sećam se ( zbog godina i sedih ) da je ikada igde neko prevodio tako Zagora. Ako grešim vi me ispravite.
Eh da, da ne zaboravim : Zeljko, nemam ništa protiv tebe ali mi je ovaj tvoj avatar odvratan, bilo bi super kad bi ga promenio. Unapred hvala.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 22/12/2008 : 00:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
pa kaze OUCH...mozda "lele" nije losa ideja.
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000