forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Veseli Četvrtak 18.12.2008.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/12/2008 : 11:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

I jos nesto - jesam li te negde uvredio,opsovao ili nesto slicno?
Cini mi se da nisam ja taj koji gubi zivce.
Bilo je rasprava sa pojedinim frikovima na forumu(samo mi jedan takav pada na pamet - pozdrav za njega),ali uopste nisu izgledale ovako i kako sam uvideo da se radi o poremecenom liku,ne zelim da mu daljim raspravama pogorsavam stanje.

Budi odredjeniji kad se vec usudjujes da dajes kvalifikacije koje su uvredljive prirode te budi onda otvoren do kraja pa reci na koga mislis. A bez obzira na koga mislis, ja pozivam moderatore da te upozore na terminologiju jer nije uljudno reci za bilo koga na ovom forumu da je poremecen. Za to se dobija ban na mesec dana najpre, a kasnije i na duze.

Prvo,da si pazljivo sinoc pratio forum,a ne samo pojedine topice bilo bi ti sve jasno.
Drugo,ne znam kako si se ti to osetio prozvanim.
Trece,ti si koristio termine kao sto su retardiran u raspravi sa pojedinim ljudima,tako da bi prvo trebao da obratis paznju na sopstvenu terminologiju pa tek onda na tudju. Ono vizuelno te uopste ne vadi,jer sam u tom slucaju i ja mislio na poremecaj..hmmm...ravnoteze usled ostecenja slusnog aparata.
Cetvrto,nemam nameru da odgovaram na tvoje dalje postove(ako ih bude bilo).Repliciraj mi ako si prozvan a ne glumi drvenog advokata.
Peto,ne glumi moderatora i ne pozivaj na ban,ili zamoli nekog za funkciju moderatora pa me onda banuj do mile volje.

Ko kaze da sam se ja osetio prozvanim? Sto se tice vizuelne retardacije, alexts i ja smo se na kraju ipak dobro razumeli sto pokazuje da je diskusija imala svrhu. Na kraju krajeva, obostrana izvinjenja smo i dali i primili sto je po meni ljudski kao sto je ljudski i gresiti.

Ti si ovde taj koji je kratkih nerava i koji naginje konfliktnim situacijama. Eto, ponovo vredjas nazivajuci me drvenim advokatom. Ja tebe nisam nije nijednom i ni na koji nacin uvredio niti etiketirao bilo kojim slicnim izrazom. Konacno, ako si kadar ra repliciras (kao sto ovde cinis), onda treba da budes spreman da repliku i prihvatis. Dakle, ne vidim zasto ti ne bih replicirao. Da ne govorim koliko je nerazumno traziti od bilo koga da ne replicira ukoliko nije prozvan. Pa ovo je otvoren forum za otvorene diskusije, odakle tebi pravo da nekome branis da replicira???

Edited by - ---dp--- on 22/12/2008 11:45:34
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/12/2008 : 11:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Ko kaze da sam se ja osetio prozvanim? Sto se tice vizuelne retardacije, alexts i ja smo se na kraju ipak dobro razumeli sto pokazuje da je diskusija imala svrhu. Na kraju krajeva, obostrana izvinjenja smo i dali i primili sto je po meni ljudski kao sto je ljudski i gresiti.

Ti si ovde taj koji je kratkih nerava i koji naginje konfliktnim situacijama. Eto, ponovo vredjas nazivajuci me drvenim advokatom. Ja tebe nisam nije nijednom i ni na koji nacin uvredio niti etiketirao bilo kojim slicnim izrazom. Konacno, ako si kadar ra repliciras (kao sto ovde cinis), onda treba da budes spreman da repliku i prihvatis. Dakle, ne vidim zasto ti ne bih replicirao. Da ne govorim koliko je nerazumno traziti od bilo koga da ne replicira ukoliko nije prozvan. Pa ovo je otvoren forum za otvorene diskusije, odakle tebi pravo da nekome branis da replicira???

Sto se tice mene i goksija i mi smo se odlicno razumeli na kraju i on mi je ok lik. Ovo se nije odnosilo na njega i on to zna. Sa kim ulazim u rasprave potrazi po ovim zakljucanim topicima ako te toliko interesuje. Sve je jasno. I odakle tebi pravo da pozivas na ban?Vidis i ja i goksi smo se lepo razumeli i diskusija je imala svrhu kao i u slucaju tebe i alexts. Da pozoves onda da banuju i tebe? Jer situacije su slicne,s tom razlikom sto ja goksija nijednom recju nisam uvredio tako da bi bilo lepo da me banuju na krace vreme nego tebe.
Bolduj mi rec branim da mi repliciras,samo sam te pozvao da ne repliciras jer mi nije jasno tvoje ukljucivanje u raspravu jer ocigledno ne znas ni kog branis.
Ali,dobro ako osecas potrebu,samo nastavi.
Ja odoh da zaradjujem za stripove.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17810 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/12/2008 : 12:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
sto niko ne prica o novom DD

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/12/2008 : 12:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

sto niko ne prica o novom DD

Ne stizemo od rasprava da citamo
Ali tu je u romanu,praznici stizu
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/12/2008 : 12:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

quote:

Sto se tice mene i goksija i mi smo se odlicno razumeli na kraju i on mi je ok lik. Ovo se nije odnosilo na njega i on to zna. Sa kim ulazim u rasprave potrazi po ovim zakljucanim topicima ako te toliko interesuje. Sve je jasno. I odakle tebi pravo da pozivas na ban?Vidis i ja i goksi smo se lepo razumeli i diskusija je imala svrhu kao i u slucaju tebe i alexts. Da pozoves onda da banuju i tebe? Jer situacije su slicne,s tom razlikom sto ja goksija nijednom recju nisam uvredio tako da bi bilo lepo da me banuju na krace vreme nego tebe.
Bolduj mi rec branim da mi repliciras,samo sam te pozvao da ne repliciras jer mi nije jasno tvoje ukljucivanje u raspravu jer ocigledno ne znas ni kog branis.
Ali,dobro ako osecas potrebu,samo nastavi.
Ja odoh da zaradjujem za stripove.

Pa ja uvek pozivam da me banuju ako sam kriv. Nek ti to kaze Markos, on i ja smo imali zesce rasprave vec milion puta, slobodno ga pitaj, vrcale su reci sa obe strane, pa me nije nijednom banovao. Ako sam zasluzio, nek me banuje.

Sto se itce poziva na ban, pa imam na to pravo kao i sveki drugi forumas ovde. Napisao sam da vredjas sto je tacno, a ti povuci reci upucene nepoznatom bolesniku te ove upucene drvenom advokatu i javno se izvini sto bi bilo korektno sa tvoje strane a bilo bi i zdravo za svaku buducu komunikaciju na ovom forumu.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/12/2008 : 13:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Naravno, otisak valjka ili cega vec, kao sto je otisak prsta ili bilo cega treceg. Nema tu znacajne razlike izmedju izraza u srpskom i hrvatskom. Mislim (treba proveriti) da i u hravatskim recnicima postoji rac "štampa" kao i kod nas, jer geografski bi taj izraz trebao da bude blizi Hrvatima nego Srbima obzirom da je poreklo od italijanske reci "stampa" koja upravo i znaci "štampanje".

E sad, pretpostavljam da je slicno poreklo reci i u engleskom "stamp" sto znaci "pečat" ili "žig" (a moze i "marka" sto je i povuklo rec upravo od "žig" odnosno od oznacavanja ili zigosanja). INteresantna je sad tu situacija sa etimologijom jer imamo dva potencijalna korena, jedan je u otisku a drugi u zigosanju (ozvacavanju, markiranju). Tu bi trebao neki strucnjak da rasvetli situaciju, iako je u nasem jeziku sve potpuno jasno, ovde sam pricao o korelaciji izmedju italijanske i engleske reci "stampa" i "stamp"

Značenje reči "tisak" nema veze sa otiskom ako se ne varam. Otisak i pritisak nisu jedno te isto. Ako krenemo da rezonujemo da je Gutenberg kriv za sve, i da je pričao nemačkim jezikom, a na nemačkom se štampa kaže "druck", a isto se tako kaže i pritisak, onda možemo da povučemo paralelu sa hrvatskim i da smatramo da tisak vodi poreklo od pritisak, a ne otisak, zar ne? Nego, jel ima Hrvata na ovom forumu, da to pojasne?? ;-)))

Meni je, kao što sam već par puta rekao, nepoznat izraz "otisak" vezan za kvalitet štampanja, vidljivost i sl. u srpskom jeziku. Mada, odavno sam u inostranstvu, možda se nešto promenilo, do skora sam govorio bok ili hrbat knjige, pa su ljudi pokušali da me ubede da je ispravno "rikna"...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/12/2008 : 13:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Pitanje za Hantera:Sme li se otvoriti novi topic o VC-u u pdf-u Boneli,ima ekipe koja je navikla da tamo komentarise nova izdanja?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/12/2008 : 13:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Pitanje za Hantera:Sme li se otvoriti novi topic o VC-u u pdf-u Boneli,ima ekipe koja je navikla da tamo komentarise nova izdanja?

Ne zasad. I ovo je topic o VČ, izdanjima, mogu da se komentarišu ova aktuelna, kad Going postavi novi, tamo može da se nastavi, i tako...

Edited by - manhunter on 22/12/2008 13:41:38
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/12/2008 : 13:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Ok,ko pita-ne skita! I nema neke razlike u odnosu na "spoljni" svet,zbog par prdonja zna se uvek dobro druzenje prekinuti! Barem si sad munuo Globinja laktom u rebra-topic za topic!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/12/2008 : 13:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ok,ko pita-ne skita! I nema neke razlike u odnosu na "spoljni" svet,zbog par prdonja zna se uvek dobro druzenje prekinuti! Barem si sad munuo Globinja laktom u rebra-topic za topic!

Pa ja sam pričao, ali kad niko neće da sluša..
A što se tiče globinja-

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 22/12/2008 : 14:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

Nemoj, ako Boga znas. Dosta si nam ucinio na ranijim topicima.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/12/2008 : 14:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Kako mislis,ucinio,Colte?
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 22/12/2008 : 14:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Bravo,mladicu,napokon tacna dijagnoza!Posle pogorsanja mog psihickog stanja,psihijatar mi je preporucio sto vise stripova i foruma.Na pitanje da li ce me to izleciti,odgovorio je:"Hm,tesko,ali barem necete biti usamljeni!"

Ovo je random post koji sam nasao kada sam kliknuo na topic o VC. Da me ne shvatis pogresno, nemam ja nista protiv sto ti mislis da si duhovit, imali su ovde ljudi i vece zablude. Medjutim, zvanicni topik neke firme nije predvidjen za to da ljudi pokusaju da dodju do neke informacije roneci kroz zivo blato neduhovitosti.
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 22/12/2008 : 15:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message
Ovaj forum je zaista izvanredan i može se saznati veliki broj korisnih informacija iz sveta stripa ali nažalost sve se više koristi za razna prepucavanja ili glupe komentare oko mirisa stripova i slično.
Ni opomene moderatora ne pomažu već samo dolivaju ulje na vatru...sve do privremenog izbacivanja ili zaključavanja topic-a.
Ajde ljudi malo se uozbiljite!!!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 22/12/2008 : 15:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

Ti si ovde taj koji je kratkih nerava i koji naginje konfliktnim situacijama. Eto, ponovo vredjas nazivajuci me drvenim advokatom. Ja tebe nisam nije nijednom i ni na koji nacin uvredio niti etiketirao bilo kojim slicnim izrazom.

hahahahahahahahhaha
hahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahaha
hahahahahahhahahahah
Tačno znam šta ćeš sledeće da kažeš
što, uostalom, i nije neka nauka, hhehhe

...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 22/12/2008 : 15:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Alo Vileru bre, pa nije valjda da se ložiš na prazne priče iskopleksiranih tipova? Ne djeluješ mi takav uopšte... Nadam se da ćeš održati obećanje i doći u Makarsku sledeće godine pa da se družimo malo.

...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/12/2008 : 15:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Colt
Hebi ga,druze,razocarao si me...Imalo je tamo svega,svako od nas je lupao,offtopicario...Zar nije svaki drugi tvoj post bio nedefinisana ironija bez smajlica,a ne tacna informacija od zvanicne izdavacke kuce? Meni je to,eto,bilo simpaticno...Zabluda da sam duhovit?Ceo zivot je zabluda,ja ga samo gledam pozitivno kroz "duhovitosti"...I uvek sam na strani VC-a,secas se?Ako si pun gorcine,treb'o si sinoc da uvredis Mrava,on je nalupao neistine u vezi,recimo Dragonera...He,he,jedno me interesuje jos,otkud iskopa post koji sam stavio pre mesec i kusur?Priznaj,ostavio je neki utisak na tebe?Mali osmeh,makar uz psovku?
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 22/12/2008 : 15:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Spomenu Samuraj da će naslovi planirani za prvi dan 2009. ići "nešto ranije", pa me interesuje da li je to "nešto ranije" ponedeljak ili utorak, jer je sreda 31, tako da ne verujem da je plan da idu baš na dan dočeka, ili će, možda, ići sa ovonedeljnim izdanjima?

Što se tiče teme o Veselom četvrtku, potpuno se slažem sa Coltom. Da se razumemo, nemam ništa ni protiv koga (kako je to pomislio moj zemljak Bruce Springsteen, kad sam jednom prilikom prokomentarisao da moderatori ne reaguju na offtopic postove, iako su dan-dva pre toga najavili da "okreću novi list"), ali se ta tema, konstantnim offtopicima, pričama o dizajnu naslovnica (to mogu i da shvatim), i još kojekakvim raspravama, činila potpuno beskorisnom za onoga ko hoće da nađe neku informaciju o Veselom četvrtku i njegovim izdanjima. Ajde, za nas koji smo, češće na forumu, i nije toliki problem, ali za nekoga ko prvi put poseti forum je teže da nađe neku informaciju koju traži, nego da nauči kineski jezik. To znam iz ličnog iskustva, jer kada sam prvi put došao na forum (registrovao sam se 2007, ali sam aktivno počeo da ga pratim, negde, od maja ili juna ove godine), i pogledao onu prvu temu o Veselom četvrtku, pročitao sam 15-ak stranica, i ništa mi nije bilo jasno.

Prvo mi je bilo krivo kad sam video da je topik zaključan, ali kad bojle razmislim možda je tako i bolje. Sviđa mi se ono što je otvorio Samuraj, Dylan Dog, rasprava o svemu osim o koricama. I na toj temi, iako ne zalazim često tamo, raspravlja se samo o stripovima Dylana Doga koji izlaze u izdanju Veseolog četvrtka. Tako je moglo (i trebalo) da bude na temi "Veseli četvrtak", ali jednostavno, nije.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 22/12/2008 : 15:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Zaista ne znam, samo su mi rekli da ce tako biti, nisam dobio detalje. :)

Shto se DD topica tiche, ja volim da pricham o stripovima, i mislim da forumi zato i postoje. Zakljuchani VC topic se udavio u sopstvenoj negativnosti, koja je disproporcionalna u odnosu na stvarne mane izdanja. Sigurno, zhalbe na naslovnice i shtampu jesu opravdane, ali to se primeti i onda idemo dalje. No, kako je to ochigledno neizbezhno, onda je najbolje da nadjesh neki kutak na forumu gde mozhesh da lepo komunicirash sa ljudima koji chitaju i vole stripove, pa sve da im ih dash kao rasturene listove umotane u celofan.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/12/2008 : 15:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@mezzano
Ma,u redu je to,zems,i ja sam za.Ali,'ajde neka me neko poduci kako pisati postove da bi topic bio "citljiv" za one koje dodju sa strane?Smem li pisati utiske o procitanom stripu?Pitati nesto u vezi crtaca ili scenariste?Ili samo citati i ne pisati nista?Ok,offtopicarim,priznajem,ali zar se i ti ponekad ne upustis u "bezvezno" cavrljanje,recimo kad Vronski da neku "najavu" ili krene neko prepucavanje oko dizajna?Podjimo od sebe kad smo skloni kritikama.I,kad 'ocemo samo komentarisati stripove,'ajmo se vratiti zakljucanim topicom da vidimo ko je sve komentarisao PRICE u stripovima?Ja uvek dam komentar,onako laicki,jbg,nisam "skolovan" za recenzije...I,prihvatam coltovu kritiku kao od najrodjenijeg,Pajtos ce smanjiti off i (ne)duhovitosti,no sikiriki,kompanjerosi...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/12/2008 : 16:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by vope

Alo Vileru bre, pa nije valjda da se ložiš na prazne priče iskopleksiranih tipova? Ne djeluješ mi takav uopšte... Nadam se da ćeš održati obećanje i doći u Makarsku sledeće godine pa da se družimo malo.

Dolazim sigurno,samo da je zdravlja,da se ne desi nesto nepredvidjeno(daleko bilo). Posle provoda u BG i ne pomisljam da ne dodjem (Gaston mi obecao da ce za Mafest da se ekskluzivno pojavi prva knjiga Tex od prvog broja,samo mi reko da ne pricam nikom do Mafesta da ne pokvarim iznenadjenje,tako da nemoj da siris dalje).
A ne lozim se uopste,zabavljam se. Nemam mnogo posla do NG pa mi lepo dodje da ubijam vreme
Nek poziva slobodno i dalje na ban. I ja bi pozivao,al' ne znam pozivni
A i bilo bi dosadno bez nekih likova,tako da cu ako nadjem pozivni da pozivam da ih ne banuju.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/12/2008 : 16:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Ok,offtopicarim,priznajem.I,kad 'ocemo samo komentarisati stripove,'ajmo se vratiti zakljucanim topicom da vidimo ko je sve komentarisao PRICE u stripovima?

Kad bi se komentarisali samo stripovi,scenaristi,crtaci postalo bi dosadno,sterilno. Ja stripove volim da citam,al' nista nisam prepricavao nikom jos od obavezne lektire u skoli.
A ako neko zeli samo informacije o novim izdanjima ima ih na homepage,na sajtovima strip-knjizara,moze i telefonom da se zvrcne - alo,sta je novo stiglo od Ludensovih ili VC izdanja,moze da se ode do trafike i pita prodavacica.
Samo ti oftopicari,meni ne smeta. Naprotiv,ume da bude i zabavno.
Ljudi gube dragoceno vreme da dodju do informacija
Pa eno izdavackog izloga,otvoris prvu stranu i ne citas dalje.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 22/12/2008 : 16:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
za
Vidi, ne mogu ja niti bilo ko drugi da te "naučim" kako da pišeš da bi te "rukiji" razumeli, niti to želim. Samo sam hteo da kažem da je ta tema bila pretrpana raznim glupostima, da pretrpanija nije mogla biti.

Naravno da sam i ja, kao i mnogi drugi, često zalazio u offtopic, ali sam se trudio, i mislim da sam uspeo u tome, da ja ne počinjem taj offtopic. Kao što si naveo primer Vronski da neku "najavu" ili nešto slično, ili pavel kaže kako ih treba zabraniti, ili nešto slično... i onda krene bujica offtopica.

Po meni, to je trebalo smanjiti na minimum, jer tako nikome ne koristi taj topik. Niti nama koji dođemo da saznamo nešto o njihovim izdanjima, niti njima, koji, verujem, ipak ne ostaju imuni na ozbiljne komentare. Setite se samo kako je bilo kad je najavljen MM sa redizajniranim logom, pa je, posle velikog broja negodovanja, ipak, izašao sa originalnim, pa onda pitanja : "zašto Tex ide u kesici, a Zagor ne"?. Nekoliko sedmica posle toga, izađoše i Zagor i Dylan u kesicama... Znači, i njima je bitno da "oslušnu tržište", pa kad od 153 stranice 100 nemaju veze ni sa Veselim četvrkom ni sa stripovima, to nikom ne koristi. Sećam se jednom da je Lord Vader napisao kako mu je pre 5-6 meseci bilo dovoljno 10-ak minuta da pregleda šta je novo na forumu (i na temama vezanim za VČ), a da danas ni za 30-40 minuta ne stigne da isčita sve.

Istina je da imaš, po neki interesantna post, ali to insistiranje na tome da svaki post bude propraćen nekom šalom, zna da bude kontraproduktivno (barem kod mene).

Ponovo kažem, Samuraj je to najbojle odradio, i nadam se da ta tema, iako je ne čitam redovno (jer ne volim Dylana) neće doživeti istu sudbinu kao dve zaključane teme od VČ.

Ovime završavam offtopic.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/12/2008 : 17:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@mezzano
Ok,zems,nisam ni mislio da si bas meni to rekao...i da jesi,ok,primam kritike,samo svi smo tamo "kenjali".Ti si pravio skalu buducih izdanja,bez ovlascenja VC-a,koja nije uvek bila tacna i korisna "onima koji navracaju".Je li Pajtos ikad rek'o nesto u vezi toga?Ne.Bio je po strani...Uporno pokusavam da kazem,ako cemo o stripovima,'ajmo!Daj koji komentar na nova izdanja,ja sam moja razocarenja/odusevljenja u vezi DD-a i Zagora dao.'Ajmo dalje,rado bih cuo nesto sto sam propustio citajuci nove epizode. Smetaju ti moje sale?Nema tu pomoci,to ne menjam! Moraces mi se pridruziti,zems!Takav sam i van foruma(s tim sto gadno mucam,pa mi je svaki vic nekako duzi... )
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 22/12/2008 : 17:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
danas kupio na sajmu "jazbinu zla"/teks i "silazak u maelstrom"/zagor... sve pohvale, samo se nadam da u narednim brojevima neće biti onih par stranica sa slabijim otiskom :)

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000