Author |
Topic |
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 26/12/2008 : 18:37:55
|
e sad moze da se prica...Prelistao sam izdanje i ispunili su sve shto su obecali...Bolji dizajn,otisak popravljen,korice su lepse i sam strip izgleda mnogo lepse od prethodnog,svaka cast! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 26/12/2008 : 18:39:34
|
Danas sam uzeo ovog bleka u ruke na kiosku , i mnogo je bolje odradjen od prvoga. Znaci za 150% bolji od prvoga. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 26/12/2008 : 18:50:36
|
quote: Originally posted by vronski
Štampa je mnogo bolja u odnosu na prvi broj uključujući i korice kao i hrbat i riknu!
Ja mislim da je najbitnije da su te dve stvari popravljene. |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8028 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 26/12/2008 : 19:08:50
|
quote: Originally posted by DusMan
Štampa je mnogo bolja u odnosu na prvi broj uključujući i korice kao i hrbat i riknu!
Ja mislim da je najbitnije da su te dve stvari popravljene.
I ne samo te dve, nego i onaj deo sa strane od korica! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 26/12/2008 : 19:13:59
|
quote: Originally posted by mrav
quote: Originally posted by srdjandj
Mogu samo da pohvalim ovaj drugi broj Bleka i nek nastave sa izdavanjem!
hoce hoce. Pa de se to tako radi. Tc tc tc .. Nastavice sa izdavanjem nekih kuvara. Grozne su korice, a stampa je primerena Mauritaniji.
Bas mi je zao sto nikako da se pojavi neki ozbiljni strip izdavac u Srbiji.
Izvini, koliko ti imaš godina? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18890 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 26/12/2008 : 21:18:31
|
Neće ti znat odgovorit, pitačemo mravove roditelje. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Member since 19/12/2008 |
Posted - 26/12/2008 : 22:36:06
|
Evo jutros moj kolega s posla uzeo Bleka. odusevljen. kaze voli Bleka i to ti je. Mada ja nikad nisam razumeo likove koji vole Bleka. I kad je pruzio strip, da ga pogledam, ispao mu strip iz korica !! Hahahahaha !! |
http://www.sfpogled.net/ |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25324 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/12/2008 : 22:39:36
|
quote: Originally posted by alexts
quote: Originally posted by DusMan
Ja mislim da je najbitnije da su te dve stvari popravljene.
I ne samo te dve, nego i onaj deo sa strane od korica!
Da li to znači da bok nije popravljen??? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 26/12/2008 : 23:02:17
|
Evo jutros moj kolega s posla uzeo Bleka. odusevljen. kaze voli Bleka i to ti je. Mada ja nikad nisam razumeo likove koji vole Bleka. I kad je pruzio strip, da ga pogledam, ispao mu strip iz korica !! Hahahahaha !!
Iz ove tvoje izjave slede dva zakljucka.Prvi je da radis i drugi je da je Blek toliko lose uradjen da ispada iz korica. Tesko mi je da poverujem da je tebe iko zaposlio a jos manje da je Blek toliko los.Ni broj jedan koji je bio ocajan nijednog trenutka nije bio u opasnosti da ispadne iz korica. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 26/12/2008 : 23:04:58
|
quote: Originally posted by dubac
Evo jutros moj kolega s posla uzeo Bleka. odusevljen. kaze voli Bleka i to ti je. Mada ja nikad nisam razumeo likove koji vole Bleka. I kad je pruzio strip, da ga pogledam, ispao mu strip iz korica !! Hahahahaha !!
Iz ove tvoje izjave slede dva zakljucka.Prvi je da radis i drugi je da je Blek toliko lose uradjen da ispada iz korica. Tesko mi je da poverujem da je tebe iko zaposlio a jos manje da je Blek toliko los.Ni broj jedan koji je bio ocajan nijednog trenutka nije bio u opasnosti da ispadne iz korica.
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 26/12/2008 : 23:08:14
|
Iz ove tvoje izjave slede dva zakljucka.Prvi je da radis i drugi je da je Blek toliko lose uradjen da ispada iz korica. Tesko mi je da poverujem da je tebe iko zaposlio a jos manje da je Blek toliko los.Ni broj jedan koji je bio ocajan nijednog trenutka nije bio u opasnosti da ispadne iz korica.
Hoces reci da ja LAZEM ????? |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 26/12/2008 : 23:38:19
|
hoce hoce. Pa de se to tako radi. Tc tc tc .. Nastavice sa izdavanjem nekih kuvara. Grozne su korice, a stampa je primerena Mauritaniji.
Izvini, koliko ti imaš godina?
Nije bitno koliko ima godina kad ima mozak mrava, kako mu i samo ime kaze |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 26/12/2008 : 23:44:03
|
quote: Originally posted by ---dp---
Izvini, koliko ti imaš godina?
Nije bitno koliko ima godina kad ima mozak mrava, kako mu i samo ime kaze
Ti izgleda nisi pravilno vaspitavan? |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 26/12/2008 : 23:50:55
|
U pravu si, nisam. Tukla me mama k'o vola u kupusu pa su mi ostale trajne posledice sto si i mogao da vidis. A vidim da tebi toga ne fali ni malo... |
|
|
mrav
New Member
Tunisia
185 Posts
Posted - 26/12/2008 : 23:55:04
|
U pravu si, nisam. Tukla me mama k'o vola u kupusu pa su mi ostale trajne posledice sto si i mogao da vidis. A vidim da tebi toga ne fali ni malo...
Razocarao me je tvoj odgovor. Uopste nisi dovoljno ostar.
Nadam se da ce Blek biti uspesniji od tebe. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 27/12/2008 : 00:47:52
|
Kako sam ih grozno napljuvao za prvi broj, tko i priznajem da je ovaj znachajno poboljshanje. Mozhda je pripremljen sa manje brige od izdanja VC-a, ali je tehnichki u slichnom rangu. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/12/2008 : 03:15:00
|
Ti bese onaj sto ne vredja ili kad vec to uradi poziva da ga banuju Ili je dozvoljeno vredjanje ako se na kraju stavi smajli |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 27/12/2008 : 03:15:56
|
Nema tog lepka koji moze da zaustavi Velikog Bleka Stenu |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1821 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 27/12/2008 : 04:37:20
|
quote: Originally posted by globinjo
Dubac care! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 27/12/2008 : 07:04:01
|
Sad me zanima koji će još junaci ići od ovog izdavača, bilo bi dobro da probaju sa Kapetanom Mikijem i nekim specijalima koji do sada nisu plasirani na ovim prostorima, sve više se vraćam u detinjstvo, a kažu da čovek podetinji kad pređe 45 godina :-) :D |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/12/2008 : 08:54:49
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ti bese onaj sto ne vredja ili kad vec to uradi poziva da ga banuju Ili je dozvoljeno vredjanje ako se na kraju stavi smajli
Pa smajli i sluzi da se nasalimo. Zar je sala zabranjena? Ako sam se odrekao takvih stvari u tom slucaju, mislim da jos uvek imam pravo na salu. Ako mrav nije shvatio, zao mi je, veca je uvreda spominjanje zavrsenih skola bez smajlija, ali ja sam sa njime nastavio da se salim i valjda je covek ukapirao jer sam se posle nasalio i sam sa sobom.
Mislim da nije u redu da se ti mesas jer se nasa komunikacija na tebe nije odnosila ni posredno ni neposredno. Moje je pravo da na ovom forumu komuniciram sa clanovima dokle god je to u granicama dozvoljenog. Ako tebi cini zadovoljstvo da dajes doprinos svakoj mojoj komunikaciji, samo izvoli, nisam znao da imam toliki znacaj u tvom ucescu na ovom forumu. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 27/12/2008 : 09:45:38
|
Da, odličan je, ajde sad svi da kupimo po 2 komada! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 27/12/2008 : 10:19:22
|
Pa smajli i sluzi da se nasalimo. Zar je sala zabranjena? Ako sam se odrekao takvih stvari u tom slucaju, mislim da jos uvek imam pravo na salu. Ako mrav nije shvatio, zao mi je, veca je uvreda spominjanje zavrsenih skola bez smajlija, ali ja sam sa njime nastavio da se salim i valjda je covek ukapirao jer sam se posle nasalio i sam sa sobom.
Mislim da nije u redu da se ti mesas jer se nasa komunikacija na tebe nije odnosila ni posredno ni neposredno. Moje je pravo da na ovom forumu komuniciram sa clanovima dokle god je to u granicama dozvoljenog. Ako tebi cini zadovoljstvo da dajes doprinos svakoj mojoj komunikaciji, samo izvoli, nisam znao da imam toliki znacaj u tvom ucescu na ovom forumu.
Zaostao(rec koju sam ja upotrebio) i mozak mrava ili retardiran(koje si ti upotrebio) - koja je razlika? Gde sam ja to spominjao necije nezavrsene skole? Ne cenim ljude po onome sta su zavrsili,ali to znaju oni s kojima se druzim privatno i to mi je dovoljno. Tvoje misljenje po tom pitanju mi je potpuno irelevantno. Opet lupas gluposti( moze ovako sa smajlijem?) i izmisljas. Pronadji gde sam to rek'o? Inace nemas nikakav znacaj,repliciram ti kad mi je dosadno. A evo praznici stizu,pa.... Ontopic - sto se tice Bleka i meni je kao i Mravu los strip,ali kupujem i ja neke stvari koje neki forumasi smatraju teskom gluposcu od stripa,tako da nemam nameru da komentarisem neciji ukus na uvredljiv nacin. |
|
|
Topic |
|