forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 BLEK - Veliki Blek ponovo na srpskom
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 27/12/2008 : 18:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Za DuSmana, imam odgovor samo na drugo pitanje. Prvi broj je izasao 21. novembra, mislim da sam 100 posto u pravu, tad mi je bila slava, ali ipak postoji mogucnost da gresim

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 27/12/2008 : 18:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Nece zakljucati, osim ako ti i ja sad ne zapenimo
Nego, odakle ti ova plastifikacija?

Ustvari, kartonske korice su sjajnije nego kod npr Vaniniji ili prvobitnog Horusa, ali verovatno nisu plastificirane.
Ipak, fino izgledaju.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 27/12/2008 : 18:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan
1. Da li sad može negde da se kupi prvi broj Bleka?

Jel to više teoretsko pitanje, sa smislom - gde se mogu nabaviti stari brojevi posle povlačenja sa kioska?

Inače, do prekjuče je bio na kioscima, tu i tamo, ponegde.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/12/2008 : 18:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Znam Bruce ali kad mi se ne čita Zagor obično uzmem neku knjigu ili slični...još nisam dolazi u situaciju da čitam nešto za čim nisam stvorio naviku...probao sam Lazarusa,Magičnog , Natana...ali neide
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/12/2008 : 18:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by regar

Za DuSmana, imam odgovor samo na drugo pitanje. Prvi broj je izasao 21. novembra, mislim da sam 100 posto u pravu, tad mi je bila slava, ali ipak postoji mogucnost da gresim

Čini mi se da je i meni bila tad slava.
Dobro, ako je tako, to znači da uspevaju da održe manje-više precizan mesečni ritam. Sa dva broja.
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/12/2008 : 18:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jel to više teoretsko pitanje, sa smislom - gde se mogu nabaviti stari brojevi posle povlačenja sa kioska?

Pa, mene konkretno zanima gde mogu da kupim prvi broj, sad kad je povučen sa trafika.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 27/12/2008 : 18:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Ima neka trafika kod mene u kraju, oni nesto sporo povlace stripove. Kod njih jos ima Sferin Magicni Vetar, tako da ima dobre sanse da je ostao i prvi Blek

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 27/12/2008 : 18:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

quote:

Pa, mene konkretno zanima gde mogu da kupim prvi broj, sad kad je povučen sa trafika.

Pa kod izdavača.
Ili kod nekog kupca koji hoće da ga proda/pokloni.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/12/2008 : 18:21:00  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ja bih ti poklonio ali me mrzi da ti šaljem...
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 27/12/2008 : 18:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Bruce mislim da sam ti pomenuo da pored Zagora kupujem iz nostalgije Bleka i Marka ...jednostavno veza sa detinjstvom ništa više...inače Brad Barona,Dampira,Demiana i ostale nemogu i da hoću...

Ne znam kad ti je bilo detinjstvo i da li si još u njemu, ali ti preporučujem da se maneš nostalgije i probaš da čitaš i:
Džeremaju, Trinaesticu, Astera Blistoka, Asteriksa, Bluberija, Korto Maltezea, Ratnike s Akbara, Torgala, Najamnika, Taličnog Toma, Konana, Sendmena, Helblejzera, Kena Parkera, Stiva Kenjona, Rip Kirbija, Princa Valijanta, Šang Čija, Betmana, Gastona, Žig Sudbine, Nošene vetrom, Pirata sa Kariba, Derdevila, Akiru, Džonana Heksa, Džemsa Bonda, Ket Klou, Kobru, Badi Longveja, Umpah Paha, Tora, Džona Difula, Alvara majora itd.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2008 : 18:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
hi hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/12/2008 : 18:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ovo je i za profesora previše.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 27/12/2008 : 18:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
alexts nisam više u detinjstvu za razliku od tebe te iz tog razloga nemam vremena za tolike junake,ovo što si naveo nisam nikada voleo da čitam mada pozdravljam i znam mnoge koji to vole...ono što sam naveo da čitam iz nostalgije nastaviću i dalje i to je verovatno tako...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/12/2008 : 19:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:

Bruce mislim da sam ti pomenuo da pored Zagora kupujem iz nostalgije Bleka i Marka ...jednostavno veza sa detinjstvom ništa više...inače Brad Barona,Dampira,Demiana i ostale nemogu i da hoću...

Ne znam kad ti je bilo detinjstvo i da li si još u njemu, ali ti preporučujem da se maneš nostalgije i probaš da čitaš i:
Džeremaju, Trinaesticu, Astera Blistoka, Asteriksa, Bluberija, Korto Maltezea, Ratnike s Akbara, Torgala, Najamnika, Taličnog Toma, Konana, Sendmena, Helblejzera, Kena Parkera, Stiva Kenjona, Rip Kirbija, Princa Valijanta, Šang Čija, Betmana, Gastona, Žig Sudbine, Nošene vetrom, Pirata sa Kariba, Derdevila, Akiru, Džonana Heksa, Džemsa Bonda, Ket Klou, Kobru, Badi Longveja, Umpah Paha, Tora, Džona Difula, Alvara majora itd.

90% od ovoga volim da čitam, dobar odabir strip junaka!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 27/12/2008 : 19:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Bas mi je drago da se sve popravilo sa brojem dva,i da su ljudi sa foruma zadovoljni,to znaci da ce ostali obicni smrtnici biti odushevljeni Ja necu uzimati bleka Ludensovog ili Wizardovog,ali cu mozda pazariti kapetana koji pije mleko ili poneki specijal,zasto da ne!!
Ah,da pozdrav i Alextsu za jako dobar strip ukus!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/12/2008 : 19:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pozdrav ultrasu koji je jedini primetio da me je svemogućni gospodin manskuter izbacio sa foruma,što se tiče bleka kupio sam ga zato što je malo bolje urađen ,ipak i dalje je to ispod proseka...nema nikakvog kontinuiteta čini mi se...

Prijatelju, mene ne pozdravljaš a nominovao sam ta za forumaša godine!
Ontopic:Vidim da se dosta forumaša pravda što je kupila Bleka.Ljudi, kome se vi pravdate, je li sramota ako se kupi ovaj strip, pa čak i ako se pročita?
Iskreno, strip je za uzrast pre svega od 7 do 15 godina, ali ako se omakne i nama starijima, Bože moj.Pa bolje je i to nego gledati TV program ( u 90 % slučajeva)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/12/2008 : 19:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Danas sam na kiosku prelistao Bleka 2. i zaista vidan napredak u kvalitetu. Bravo za izdavače.
DA li mi može neko reći koja je to epizoda u LMS-u?
Jedina moja zamerka je što su epizode reprinti starih epizoda, ali mislim da je to potpuno nebitno jer ovo i nije strip za nas ( mislim na forumaše od 20 i plus godina) već na mlađe naraštaje, našu mlađu braću i decu

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 27/12/2008 : 19:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

alexts nisam više u detinjstvu za razliku od tebe te iz tog razloga nemam vremena za tolike junake,ovo što si naveo nisam nikada voleo da čitam mada pozdravljam i znam mnoge koji to vole...ono što sam naveo da čitam iz nostalgije nastaviću i dalje i to je verovatno tako...

Vreme za umetnost uvek treba odvojiti. Jer:

1. treba čitati razne stripove - veliki broj epizoda, raznih junaka, serijala, iz raznih zemalja i škola stripa, od raznih autora i izdavača
2. proces pod 1 dovodi do razvoja opšte strip kulture, poznavanja stripa, ali i nekih centara u mozgu, načina razmišljanja, pogleda na svet.
3. posledica procesa pod 2 jeste da onda i postovi na forumima budu ozbiljniji, analitičniji, sadržajniji i inteligentniji!
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 27/12/2008 : 20:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Da, odličan je, ajde sad svi da kupimo po 2 komada!

Ajde ti prvi.

http://www.sfpogled.net/
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 27/12/2008 : 20:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message  Reply with Quote
Ma dajte ljudi pa stampa je gora cak i od VC !! Ne svidja mi se sto nikako da se pojavi neko ko ce u domacem stripu da primeni evropske standarde !!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/12/2008 : 20:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
..."cak i od VC"...
ispade VC etalon za losu stampu
Daj Mrave, ne preteruj
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/12/2008 : 20:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrav

quote:

Ajde ti prvi.

Ja sam kupio, a stvarno, zanima me koliko imaš godina i odakle si iz kog mesta?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 27/12/2008 : 20:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

..."cak i od VC"...
ispade VC etalon za losu stampu
Daj Mrave, ne preteruj

A da nije sinonim za "dobru stampu". Ja jednostavno nemam hrabrosti da kazem da je VC dobra stampa.

Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 27/12/2008 : 20:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ajde ti prvi.

Ja sam kupio, a stvarno, zanima me koliko imaš godina i odakle si iz kog mesta?

Si ti gej?

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 27/12/2008 : 20:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma dajte ljudi pa stampa je gora cak i od VC !! Ne svidja mi se sto nikako da se pojavi neko ko ce u domacem stripu da primeni evropske standarde !!

saće saće, samo da časkom dostignemo Norvešku i Švedsku ili bar Nemačku i Francusku po standardu i celokupnom razvoju
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000