Ne mogu da verujem da sam to uradio, ali jesam. Kupio sam Bleka 2. Vrlo korektno je odradjen i drago mi je sto je neko imao sluha za forumase, da ne ispadne da mlatimo ovde praznu slamu. E, sad , sluha treba imati do kraja sto znaci, objavljivati nekim logickim redosledom, a ne objavljivanjem epizoda po sistemu "Eci,peci,pec". Iako je broj 2 daleko, daleko bolji od 1, ne verujem da ce ih iko ozbiljno drzati za neki deo kolekcije. Znaci, jos ima sta da se radi, pa samo napred.
Promeni nick u Profesor Ocultis Dobijas od mene trojku za rodjendan,hmmm koji ono bese?
Znam Bruce ali kad mi se ne čita Zagor obično uzmem neku knjigu ili slični...još nisam dolazi u situaciju da čitam nešto za čim nisam stvorio naviku...probao sam Lazarusa,Magičnog , Natana...ali neide
Eto, ja knjige stvarno ne mogu da čitam, jer nemam vremena za njih. Lazarusa nisam imao prilike da čitam, Magičnog sam čitao i on je OK, što se tiče Natana on mi je odličan sobzirom da sam ljubitelj SF. Ne pomenu M.No i Texa...
I ja sam se sam shokirao time shto sam reshio da kupim Bleka 2. Prosto, za svog zhivota nisam video takvu transformaciju jednog izdanja ove vrste, i toliko uvazhavanje zamerki chitalaca.
Sad, to shto su epizode vec objavljene, i shto bi izvorni sken mogli malo da poprave josh uvek stoji, ali sam ipak uzeo iz podrshke, shto ne mora da znachi da cu to i u buducnosti chiniti. Ali, sad su se vec stekli elementarni uslovi da objave i nekog ljudskog junaka.
Eo i ja kad se doćepam tih Bleka, kupujem dva komada svakog izdanja.Da ne govorim o Kapetanu Mikiju.Imam sve Bleke, Marke i Mikije u izdanju ZS i LMS,Porine,Bucik,Ludens ali nostalgija ćini čuda.Dobro da imam klinca za alibi kod kupovine.Ja kao branim-al hoće dete.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
I ja sam se sam shokirao time shto sam reshio da kupim Bleka 2. Prosto, za svog zhivota nisam video takvu transformaciju jednog izdanja ove vrste, i toliko uvazhavanje zamerki chitalaca.
Sad, to shto su epizode vec objavljene, i shto bi izvorni sken mogli malo da poprave josh uvek stoji, ali sam ipak uzeo iz podrshke, shto ne mora da znachi da cu to i u buducnosti chiniti. Ali, sad su se vec stekli elementarni uslovi da objave i nekog ljudskog junaka.
Pa cak sam ga i ja kupio oba
Jedva sam nasao da kupim prvi broj.
Stvarno poboljsanje stripa u svim segmentima (osim prazne cetvrte strane). Samo napred, procitao sam Bleka posle dvadesetak godina.
Pozitivno je to što su momci iz Wizarda ipak pristali da osluškuju tržište..time su napravili pomak...mislim da i VČ ide njihovim koracima...ima promena...jedino Ludens...isuviše su zatvoreni
Pozitivno je to što su momci iz Wizarda ipak pristali da osluškuju tržište..time su napravili pomak...mislim da i VČ ide njihovim koracima...ima promena...jedino Ludens...isuviše su zatvoreni
Voleo bih kad bi momci iz Wizarda objavili neki plan koja će izdanja plasirati na tržište.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Koja je epizoda ovog Bleka u LMS ????? Niko mi još nije odgovorio, a odgovarate Mravu na njegove stupidne provokacije!
Mrzi me da sad to gledam. A mrav je izleteo, neće biti više njegovih provokacija, prosto me je sramota što je iz Vršca i što bruka nas prave zaljubljenike u strip iz ovog malenog južnobanatskog gradića.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Zaista bi Wizardovci mogli da nam prestave neki okvirni plan mogućih budućih izdanja ako ga imaju ,naravno sa hronologijom...ovako izgleda idemo pa gde stignemo...