forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 BLEK - Veliki Blek ponovo na srpskom
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/12/2008 : 20:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ne mogu da verujem da sam to uradio, ali jesam. Kupio sam Bleka 2. Vrlo korektno je odradjen i drago mi je sto je neko imao sluha za forumase, da ne ispadne da mlatimo ovde praznu slamu. E, sad , sluha treba imati do kraja sto znaci, objavljivati nekim logickim redosledom, a ne objavljivanjem epizoda po sistemu "Eci,peci,pec". Iako je broj 2 daleko, daleko bolji od 1, ne verujem da ce ih iko ozbiljno drzati za neki deo kolekcije. Znaci, jos ima sta da se radi, pa samo napred.

Promeni nick u Profesor Ocultis
Dobijas od mene trojku za rodjendan,hmmm koji ono bese?
Go to Top of Page

mrav
New Member

Tunisia
185 Posts

Member since 19/12/2008

Posted - 27/12/2008 : 21:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mrav a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:
Originally posted by mrav

Ma dajte ljudi pa stampa je gora cak i od VC !! Ne svidja mi se sto nikako da se pojavi neko ko ce u domacem stripu da primeni evropske standarde !!

saće saće, samo da časkom dostignemo Norvešku i Švedsku ili bar Nemačku i Francusku po standardu i celokupnom razvoju

Zamolio bih te dete, da prestanes da me pratis po forumu i komentarises. Mnogo si dosadan.

http://www.sfpogled.net/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/12/2008 : 21:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

Da, odličan je, ajde sad svi da kupimo po 2 komada!

Ajde ti prvi.

Ja sam kupio, a stvarno, zanima me koliko imaš godina i odakle si iz kog mesta?

Si ti gej?

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/12/2008 : 21:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by alexts

quote:

Ma dajte ljudi pa stampa je gora cak i od VC !! Ne svidja mi se sto nikako da se pojavi neko ko ce u domacem stripu da primeni evropske standarde !!

saće saće, samo da časkom dostignemo Norvešku i Švedsku ili bar Nemačku i Francusku po standardu i celokupnom razvoju

Zamolio bih te dete, da prestanes da me pratis po forumu i komentarises. Mnogo si dosadan.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/12/2008 : 21:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Mnogo velik seronja ovaj Mrav, tj. Talični Tom. Virtualna noga u guzicu, još jednom!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/12/2008 : 22:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Sljedeći put će biti Srećko Munja Brzo doša još brže oša

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/12/2008 : 22:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
lakše se diše

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 27/12/2008 : 22:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Znam Bruce ali kad mi se ne čita Zagor obično uzmem neku knjigu ili slični...još nisam dolazi u situaciju da čitam nešto za čim nisam stvorio naviku...probao sam Lazarusa,Magičnog , Natana...ali neide

Eto, ja knjige stvarno ne mogu da čitam, jer nemam vremena za njih. Lazarusa nisam imao prilike da čitam, Magičnog sam čitao i on je OK, što se tiče Natana on mi je odličan sobzirom da sam ljubitelj SF. Ne pomenu M.No i Texa...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 27/12/2008 : 22:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Mnogo velik seronja ovaj Mrav, tj. Talični Tom. Virtualna noga u guzicu, još jednom!

Prava odluka

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8035 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 28/12/2008 : 01:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Pazi, ja dosadan!!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 28/12/2008 : 02:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
I ja sam se sam shokirao time shto sam reshio da kupim Bleka 2. Prosto, za svog zhivota nisam video takvu transformaciju jednog izdanja ove vrste, i toliko uvazhavanje zamerki chitalaca.

Sad, to shto su epizode vec objavljene, i shto bi izvorni sken mogli malo da poprave josh uvek stoji, ali sam ipak uzeo iz podrshke, shto ne mora da znachi da cu to i u buducnosti chiniti. Ali, sad su se vec stekli elementarni uslovi da objave i nekog ljudskog junaka.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 28/12/2008 : 02:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
spica za kviz...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/12/2008 : 09:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Eo i ja kad se doćepam tih Bleka, kupujem dva komada svakog izdanja.Da ne govorim o Kapetanu Mikiju.Imam sve Bleke, Marke i Mikije u izdanju ZS i LMS,Porine,Bucik,Ludens ali nostalgija ćini
čuda.Dobro da imam klinca za alibi kod kupovine.Ja kao branim-al hoće dete.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/12/2008 : 10:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

I ja sam se sam shokirao time shto sam reshio da kupim Bleka 2. Prosto, za svog zhivota nisam video takvu transformaciju jednog izdanja ove vrste, i toliko uvazhavanje zamerki chitalaca.

Sad, to shto su epizode vec objavljene, i shto bi izvorni sken mogli malo da poprave josh uvek stoji, ali sam ipak uzeo iz podrshke, shto ne mora da znachi da cu to i u buducnosti chiniti. Ali, sad su se vec stekli elementarni uslovi da objave i nekog ljudskog junaka.

Pa cak sam ga i ja kupio oba

Jedva sam nasao da kupim prvi broj.

Stvarno poboljsanje stripa u svim segmentima (osim prazne cetvrte strane). Samo napred, procitao sam Bleka posle dvadesetak godina.

Navukli me mangupi . . .

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/12/2008 : 10:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Pozitivno je to što su momci iz Wizarda ipak pristali da osluškuju tržište..time su napravili pomak...mislim da i VČ ide njihovim koracima...ima promena...jedino Ludens...isuviše su zatvoreni
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21132 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/12/2008 : 10:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Koja je epizoda ovog Bleka u LMS ?????
Niko mi još nije odgovorio, a odgovarate Mravu na njegove stupidne provokacije!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/12/2008 : 11:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Pozitivno je to što su momci iz Wizarda ipak pristali da osluškuju tržište..time su napravili pomak...mislim da i VČ ide njihovim koracima...ima promena...jedino Ludens...isuviše su zatvoreni

Voleo bih kad bi momci iz Wizarda objavili neki plan koja će izdanja plasirati na tržište.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/12/2008 : 11:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Koja je epizoda ovog Bleka u LMS ?????
Niko mi još nije odgovorio, a odgovarate Mravu na njegove stupidne provokacije!

Mrzi me da sad to gledam.
A mrav je izleteo, neće biti više njegovih provokacija, prosto me je sramota što je iz Vršca i što bruka nas prave zaljubljenike u strip iz ovog malenog južnobanatskog gradića.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 28/12/2008 : 11:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
Jel to ono Opsadno stanje, koje je izdao Horus?
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/12/2008 : 11:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Zaista bi Wizardovci mogli da nam prestave neki okvirni plan mogućih budućih izdanja ako ga imaju ,naravno sa hronologijom...ovako izgleda idemo pa gde stignemo...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/12/2008 : 14:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mezzano

Da, Horus - Blek br.2, ali nije cela priča kao u Horusu već 94 st. ostalih 16 st. u trećem broju!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 28/12/2008 : 15:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

spica za kviz...

He,he,he...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17042 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/12/2008 : 15:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by mezzano

Da, Horus - Blek br.2, ali nije cela priča kao u Horusu već 94 st. ostalih 16 st. u trećem broju!

Baš glupo.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/12/2008 : 16:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
To mi se sviđa, volim stripove sa onim NASTAVLJA SE.Što je najavljeno za treći broj?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/12/2008 : 17:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
I ja sam oduvek voleo da vidim na kraju nastavlja se jednostavno davalo je samoj priči neku važnost...
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000