forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Brad Barron VČ
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

sai
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 27/12/2008 : 15:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message  Reply with Quote
Mozda je Borča ipak malo manje selo od Vlasotinaca pa zato jos nema stripova...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/12/2008 : 16:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Dobih danas BB pravo iz Svrljiga!!!
Jos da se docepam Zagora...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 27/12/2008 : 16:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zika

quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by weljko94

shta se desava sa VC?Prosli zagor specijal i ovaj brad barron uopshte nisu stigli kod mene...Trazio sam svuda,niko ga nema!!!!

Sto mu...Kad je stig'o kod mene na jugu,u Vlasotincu,kako moze da ga nema u Borci(t.j.u Beogradu)?Uzgred,izvesni Mrav niji odgovorio Pajtosaniju,sta li mu je?

Ja sam isto iz Borce i dosad nijedan strip VC nisam kupio u Borci. Trazio sam pre po trafikama al kad nisam nalazio odustao sam. Pa sad kad izadju ja sednem na autobus pa do Centra i tamo kupim.

cek ja samo ova dva nisam nasao nigde,inache sve ostale sam kupovao u borchi.U kom ti delu zivish

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/12/2008 : 17:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sai

Mozda je Borča ipak malo manje selo od Vlasotinaca pa zato jos nema stripova...

Ne bih rekao,cini mi se da je Borca veca,plus zajedno sa Ovcom,Krnjacom,Kotezom...cini veliko podrucje.Jos i blizina Beograda...Trebalo bi da ih ima na pretek!Sai,'fala ti za "selo"...
Go to Top of Page

Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 27/12/2008 : 18:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zika a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94
cek ja samo ova dva nisam nasao nigde,inache sve ostale sam kupovao u borchi.U kom ti delu zivish

u C1
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 27/12/2008 : 23:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message  Reply with Quote
Ja još nisam uzeo BB iako mi je jedan od omiljenih.Meni je trip da se nakupe malo,bar recimo 3 stripa koja treba da uzmem i onda odem.A sve mi je ispred nosa...
A kad vidim kako ostali imaju problema sa pronalaženjem stripova,naježim se od muke.Stvarno bi VČ trebao da se potrudi da poboljša malo distribuciju stripova.

@Pajtos:Nema na čemu :)))
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 27/12/2008 : 23:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam BB br. 2. Meni dvojka je čak i bolja od jedinice, čini mi se dinamičnija i sa bržom radnjom!
Go to Top of Page

Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 28/12/2008 : 00:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zika a Private Message  Reply with Quote
Ne znam, meni se prvi ipak vise svidja.
Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 28/12/2008 : 12:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
BB nema u borci jer 90 posto distribucije drzi futura,a koliko vidim vec neko vreme nemaju druga izdanja,a mozda i zbog toga sto je malo selo,sta ima tek nesto preko 100000 stanovnika
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4364 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 28/12/2008 : 13:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
procitao drugi broj i zadovoljan sam,svidja mi se
Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 28/12/2008 : 17:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

procitao drugi broj i zadovoljan sam,svidja mi se

Takodjer.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 29/12/2008 : 13:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Bred se u KG-u može naći samo kod (pojedinih) privatnika.
No, što se tiče Zagor specka-lepa vest koja govori o velikom interesovanju. Kod mog komšije u privatnoj trafici u centru, stiglo je 6 kom. i prodalo se za 2 dana!!!

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9273 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 29/12/2008 : 17:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

Ista stvar i kod mene. Ni na jednom Futurinom kiosku (a to je većina kioska) nema ovonedeljnih VČ stripova.
Ako su prestali da idu preko Future (kao Stripoteka) onda je to ozbiljan problem distribucije i trebali bi da upoznaju čitateljstvo.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/01/2009 : 17:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Meni se prvi put desio Faican strip od VC ispala mi poslednja stranica od BB.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 01/01/2009 : 22:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

Na zalost tacno, a oni se prema stripovima odnose kao prema dnevnim novinama. Nabacaju ih na gomilu pa kako ti se zalomi pri kupovini.
Inace, dobar je BB

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 02/01/2009 : 12:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message  Reply with Quote
Brad Barron je odličan strip, mnogo mi više leži od Dampyra (nije ni on loš, ali ume da bude dosadan). Raduje me što je u Italiji najavljen specijal (240str.) broj 2 za 25.februar, pa ćemo i mi valjda nekad to da čitamo...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19493 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2009 : 18:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
...da nekad...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/01/2009 : 13:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Nije mi nesto dvojka. Epizoda i nije losa, ali sam ocekivao da ce biti teze pobeci sa Menhetna. Ovako, usao u tunel, pripucao par puta i eto ga napolje...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/01/2009 : 23:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam BB 2. broj.Zadovoljan sam.Priča nije loša, mada sam beg, kao što kaže Imrahil,je odrađen prebrzo, a i cela epizoda je mogla biti urađena barem u 2 broja.
Crtež je jedan od najlošijih koje sam video kod Bonellija u zadnje vreme, i jedino je Gramacioni (Mr. No) možda lošiji.Zaista nisam šovinista, ali čim vidim žensko ime u nekim vidovima umetnosti kao što su film (scenario ili režija), knjiga ili strip , prosto se naježim. Čast izuzecima.
Da je, recimo, Brindisi odradio ovu epizodu bila bi odlična ,ovako je ipak lošija nego od "Neljudi"

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/01/2009 : 23:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Da je, recimo, Brindisi odradio ovu epizodu, bila bi odlična ,ovako je ipak lošija
od "Neljudi"

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/02/2009 : 22:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Do sada je u Italiji izasao samo jedan BB specijal - "La rinascita".
Naslovnicu je radio Fabio Celoni, napisao Tito Faraci, crtao Max Avogadro.

Ovog meseca treba da izadje i drugi broj specijala - "Terra di frontiera".
Naslovnica: Fabio Celoni, pisao: Tito Faraci, crtao: Walter Venturi

Drago mi je da serijal zivi, makar i kroz specijalce

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/02/2009 : 00:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Sve vise mi se svidja Bred Beron, nadam se da nije kasnije postao dosadan (obzirom na skucenost prostora za razvoj price sto nikako ne mora da bude razlog za to)
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/02/2009 : 00:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Meni je odličan strip! Gledajući scenarij i samu priču, da je to još jedan serijal koji bi išao u nedogled jedno 300+ brojeva, nema šanse da bih ga kupovao. Ali ovako u 18 brojeva mi je super i jedva čekam nastavke.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/02/2009 : 00:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Na to i mislim kad kazem da se nadam da nece postati dosadan u tih 18 brojeva
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2009 : 15:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Bred je super,a i ove naslovne.Pazi 240 strana,nadam se da ce ici ovo kod nas.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000