Također i meni "Bilo jednom u new yorku" nije nešto...
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Također i meni "Bilo jednom u new yorku" nije nešto...
Ajde nek se ja i ti u nečem slažemo
A MV?
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Tuarezi, bar meni. No, neke od ovih prica nisam citao jer sam u toku sa citanjem kompletnog Mister Noa. Naravno da nisam jos stigao do "Bilo jednom...", ali sam ga sticajem okolnosti citao i ne vidim u tom maxiju nista posebno osim zelje da se komercijalizuje sama cinjenica da se radi o detinjstvu glavnog junaka. Sklon sam da verujem da vecina onih koji su glasali za ovu pricu nisu citali nijednu od prica objavljenih u LMS.
Strip kojeg se secam, da sam imao na pocetku OS ili jos prije, kasnije sam ga izgubio (citaj, starci su ga bacili u smece ), pa kad pre godinu dana kupim ovaj Libellusov i baaam, memories starts to flow, skoro svakog kadra se odjedanput sjetio... jedan od onih nenadjeb... stripova. I mada su kasnije sa Sera Kobras pokusali to malo obuditi, nije im poslo rukom.
Drukcije stvarno, dobar si to izbor napravio, grozan zapravo! Toliko dobrih epizoda... Ali ova "Crna reka", ufff.. thumbs up!
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Bilo jednom u NY je izvrstna priča, ali to "nije" Mister NO.
Slažem se!
Rio Negro je moj favorit!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...