forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli cetvrtak kolekcija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

manhunter
Moderator

Switzerland
25304 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/01/2009 : 23:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by nesha
ja sam rekao da ih ne treba napadati zbog greske u stampi. prvo sam te razumeo da se slazes da ih ne treba napadati ali nisi procitao ono sto ja pisem i mislio si da ih ja napadam na forumu zbog toga.
a sada se tek ne razumemo.

Ti si napisao: " jedino bi im u tome kao musterije mogli zameriti izbor stamparije ", a ja ti na to kažem da nisu imali šta da biraju štampariju, oni to i jesu. Samo taj deo tvog posta sam quotovao, i na njega sam se i pozvao, a ne na sve što si pisao. Kapiši? ;-)

quote:
ne. time izvodim da uopste ne pratis sta pisem.
ja sam samo pitao nekog komsiju da li zna da preopruci neki kiosk u blizini a ti shvatio da se bunim. onda sam u nekoliko odogovora pokusavao da ti objasnim da se ne bunim nego samo hocu da razmenim iskustva sa komsijama i da tu nema nista lose sto pitam ali to nisi mogao da shvatis.
ostao si i dalje pri prici da deca idu na -20C u skolu.

Naprotiv. Ništa ja nisam mislio da se "buniš", čak i da si to radio, to je tvoje pravo. Više sam hteo da ti ukažem kako tvoji postovi deluju na druge ljude. Pitaš koja je najbliža trafika, čovek ti kaže, a ti mu onda još nešto skrešeš. I veruj mi, tvoji postovi tamo JESU delovali kao da te mrzi da se malo prošetaš i kupiš strip, ne ulazim u to da li si to tako i mislio kada si ih pisao.

quote:
izvini.

Izvinjenje (ovoga puta) prihvaćeno.
Hvala na pažnji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/01/2009 : 23:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Skrenuo bih pažnju posetiocima foruma da je jedina zvanična komunikacija sa Veselim Četvrtkom ona koja se obavlja putem telefona ili emaila redakcije.
Ako neko želi da zameni strip, ne bi trebalo da mu bude previše teško da kontaktira redakciju.

-?????Što ,ako je recimo nekih 450 km od redakcije???
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 17/01/2009 : 23:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Pitaj redakciju putem mejla ili telefona. :)
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/01/2009 : 00:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

a evo sada cu reci jos jednu stvar koja mozda nema veze sa ovom pricom ali sam je primetio.
malo su i moderatori iritantni koliko su blagnonakloni prema vama iz veselog cetvrtka. to stvara kontra efekat.
u topicu "veseli cetvrtak blokovi" su na primer presli granice dobrog ukusa.

Ah, kad već pričamo o tome ko je iritantan...
Prvo apsolviraj ovo: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=30882&whichpage=15 , pa onda možemo da pričamo dalje. Ova tema je odavno prežvakana, i vidiš da se ljudi i ne pale baš toliko.
A da ti malo pojasnim moj prošli post kojim sam se obratio tebi pošto vidim da nisi razumeo, mada mislim da nisam komplikovano pisao, čak sam i boldovao ono najvažnije:
Ljudi koji ovde ostavljaju komentare, a rade na izdanjima VČ, su većinom zaduženi za prevod, lekturu, dodatne tekstove, pregovaranje o pravima i sl, tako da ti je svaka kritika na kvalitet štampe, uveza ili sličnog upućena njima jedan veliki promašaj.
Ne uvlači moderatore u svaku raspravu u kojoj učestvuješ, pogotovo nemoj da tvrdiš nešto bez dokaza.
A ja ću te ljubazno zamoliti da mi quotuješ te moje postove u kojima ja iritantno blagonaklono gledam na VČ. Pošto me već prozivaš.
Hvala na pažnji.

-A što ti Dejo braniš ovu hrpu neotesanaca.Čovjek se sa pravom požalio i 100000% ima na to pravo!-Normalno da je očekivao da će netko od ovih "veseljaka" udostojit se napisat nešto konstruktivno.Još gore,napadate ga,a niti jedan veseljak nije našao za shodno napisat nešto normalno i poslovno.Bilo bi fer napisat čovjeku barem-čuj,dogodi se,nije do nas,oprosti,riješit ćemo,.....itd....itd....osnov poslovne kulture i komunikacije sa konzumentom proizvoda.-Najgore od svega,nije jedini koji se žali na proizvod!!!!!!!!!!!!!

-"nesha"...apsolutno si u pravu i imaš se pravo požalit i ukazat drugima na propuste.

-Da skratim - trgovina i poslovnost traže poniznost,mudrost,svakako normalnu i kulturnu komunikaciju.Čak je čovjek gore napisao što očekuje od odgovornih ljudi.

-Još kraće---da sam vam ja gazda,sve bih vas poslao kući ili na edukaciju,ali bi vam to odbio od plaće,jer sam siguran- da je vaša firma ili proizvod,sigurno bi pronašli poneku utješnu,pomirljivu i finu riječ da izgladite nesporazum.Čovjek je to očekivao,a to je u poslu osnovni minimum.

-Dejane,ovo se i na tebe odnosi-budi moderator,ne sudac!!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/01/2009 : 00:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Pitaj redakciju putem mejla ili telefona. :)

-Tko plaća telefon i moje vrijeme????
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 00:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
quote:

Pitaš koja je najbliža trafika, čovek ti kaže, a ti mu onda još nešto skrešeš. I veruj mi, tvoji postovi tamo JESU delovali kao da te mrzi da se malo prošetaš i kupiš strip, ne ulazim u to da li si to tako i mislio kada si ih pisao.

pa nije mi rekao. rekao je ono sto pise na prvoj stranici svakog broja, gde se mogu naci sva izdanja (tek kasnije sam iz tvog odgovora saznao da je dusman iz veselog cetvrtka). to nije najblize. posle je i rekao da poznaje kraj onako, jer mu je bivsa devojka odatle.
a ja sam hteo da mi neko iz komsiluka odgovori. zivim ovde godinama pa se desi da u susednom bloku naidjem na super opremljen kiosk.
i nisam mu skresao. rekao sam da znam da tamo ima (pa pise u svakom broju na unutrasnjim koricama) nego pitam za nesto blize. to ne moze da se kaze da sam mu skresao.
e onda mi je odgovorio da sednem u 95-icu i da odem do trafike.....
i jesam rekao "ajde da uzmemo da me mrzi", ali neka ne odgovaraju oni koji ne znaju gde ima kioska i oni koji ce da mi gundjaju zbog pitanja, nego oni koji zive u komsiluku i zele da mi pomognu odgovorom.

odosmo sada u stari topic. i dalje svako svoje.

quote:

Izvinjenje (ovoga puta) prihvaćeno.
Hvala na pažnji.

ja kad pogresim onda uputim izvinjenje. verovatno mi je zato i toliko cudno kada neko ne zna da primi kritiku dobronamerno ili da shvati da je negde pogresio.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 00:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

-A što ti Dejo braniš ovu hrpu neotesanaca.Čovjek se sa pravom požalio i 100000% ima na to pravo!-Normalno da je očekivao da će netko od ovih "veseljaka" udostojit se napisat nešto konstruktivno.Još gore,napadate ga,a niti jedan veseljak nije našao za shodno napisat nešto normalno i poslovno.Bilo bi fer napisat čovjeku barem-čuj,dogodi se,nije do nas,oprosti,riješit ćemo,.....itd....itd....osnov poslovne kulture i komunikacije sa konzumentom proizvoda.-Najgore od svega,nije jedini koji se žali na proizvod!!!!!!!!!!!!!

-"nesha"...apsolutno si u pravu i imaš se pravo požalit i ukazat drugima na propuste.

-Da skratim - trgovina i poslovnost traže poniznost,mudrost,svakako normalnu i kulturnu komunikaciju.Čak je čovjek gore napisao što očekuje od odgovornih ljudi.

-Još kraće---da sam vam ja gazda,sve bih vas poslao kući ili na edukaciju,ali bi vam to odbio od plaće,jer sam siguran- da je vaša firma ili proizvod,sigurno bi pronašli poneku utješnu,pomirljivu i finu riječ da izgladite nesporazum.Čovjek je to očekivao,a to je u poslu osnovni minimum.

-Dejane,ovo se i na tebe odnosi-budi moderator,ne sudac!!

quote:
Imam sva izdanja veselog cetvrtka do danas ali sam danas resio da prekinem kolekciju.

Vec treci put nalecem na strip falican u stampi (Dylan Dog - mudrost mrtvih - fale stranice, za ostale falinke me nije briga). Kakva mi je to kolekcija ako imam falicne stripove?
Sada ce mnogi da me napadaju kao prosli put (sto me mrzi da pomerim dupe nego hocu stripove u bloku, ili kao profesor koji se upitao sta mi smeta u tome sto stripu fale stranice!?).
Da svake trece nedelje kupujem po dva stripa jer je jedan falican mi ne pada na pamet. Da zamenim za normalnu verziju je isto naprono: moze samo u bulevaru (da bar moze u trafici ili alanu fordu), prosli put je kolega zamenio u moje ime i kaze da je doziveo neprijatnosti od nekog zaposlenog sa bradom (covek sa kojim sam ugovorio zamenu preko telefona je bio sasvim ok, ali mog kolegu ovaj sa bradom prvo nije hteo da primi u prostorije a kasnije ni da mu zameni strip iako je sve bilo ugovoreno, ali se onda u zadnjem casu pojavila neka zena koja je izasla u susret - to su reci mog kolege, ja ne mogu da garantujem).

Znam da nije problem Veselog Cetvrtka nego stamparije, ali mi je naprono da stalno idem do redakcije da menjam stripove a ne zelim da imam falicnu kolekciju.

Naravno da ocekujem napade zbog ovoga, verovatno cu se i otkaciti nakon toga sa ovog foruma jer sam dozivljavao neprijatnosti i od moderatora iako sam bio sasvim korektan - iako kazem da nije greska do Veselog Cetrtka, jer cim se napadne bilo sta u vezi sa njima prava mala armija skace u njihovu odbranu.

Svima sam preporucivao da krenu sa kupovinom njihovih stripova, i dalje cu kupoviti sigurno barem svakog Zagor-a, Brad Barron-a i ako bude jos Mark-a, i verovatno jos toga, ali vise nemam snage za kolekciju, pocev od jurnjave da pronadjem kiosk sa stripom pa do odlaska u redakciju da bih falicne brojeve zamenio.

Ajde slobodno navalite.
Da vam se vise ne vracam na forum, da sam razmazen, da me mrzi da pomerim dupe, da bi pravi stripofil isao na kraj sveta po omiljen broj, da ste videli reportazu o decku koji ide u skolu kroz sumu punu vukova....

Evo i tebi post koji je otvorio topik, pa kad nadjes gde to nesha trazi nesto, onda nastavi da popujes. Ako ti je tesko da razlucis o cemu se radi, pojednostavicu ti : covek kaze da nece vise da skuplja kolekciju jer je naisao na falican primerak i boji se da ce ga zbog toga napadati raznorazni fanovi, prava mala armija na celu sa moderatorima, koji ce na sve moguce i nemoguce pokusati da ga ubede da kupi sva izdanja VC. Sta reci na to nego da niko odavde nece terati coveka da na silu kupuje stripove i da ga niko nece napadati...na sta naravno sledi lavina odgovora da su ljudi iz VCa uzasno neprofesionalni, jer oni hoce da zamene strip a ne mogu da obecaju da neki buduci primerak nece imati greske, jer se takve stvari desavaju.
Btw, zamolio bih moderatore da ni slucajno ne gleda blagonaklono na VC, niti da na bilo koji nacin pokusaju da zastite pomenutu firmu.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25304 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/01/2009 : 00:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad
Čovjek se sa pravom požalio i 100000% ima na to pravo!

Upravo tako. A nešto slično sam napisao u svom prvom postu na ovom topicu, znači.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/01/2009 : 00:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A zašto je tija zaminit stripove?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25304 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/01/2009 : 00:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Btw, zamolio bih moderatore da ni slucajno ne gleda blagonaklono na VC, niti da na bilo koji nacin pokusaju da zastite pomenutu firmu.

Pa eto, ja sam već odavno rekao da sam prestao sa nabavljanjem nekih izdanja VČ, iz tihog protesta zbog dizajna.
Hoće li mi se to uzeti kao olakšavajuća okolnost?

Edited by - manhunter on 18/01/2009 00:34:22
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/01/2009 : 00:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
necu ulaziti u to ima li pravo se nesha zaliti na sto ili ne, ali mislim da je sve svoje tvrdnje inteligentno argumentirao i nije gubio razum, vrijeđao, provocirao i slicno
ja bih dosad već uzeo kalašnjikov, te pobio pola ljudi na forumu i redakciji (ostavio bih žive malog od palube i supermarka)
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/01/2009 : 00:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
"colp" -Sinko,nek ti tata popuje,a ja sam ti u dobroj namjeri skrenuo pažnju na bit komunikacije.To što si ti uskogrudan i nedojeban u mucavoj komunikaciji sa publikom-tvoj problem.-Ako ne kužiš trgovinu,neka te netko nauči.Prvenstveno se nauči ili kopiraj način ophođenja sa krajnjim konzumentima(kakvi god da bili-od njih živiš i primaš plaću).Minimum je da budeš pristojan i elokventan,čisti minimum!-Ako to nisi u stanju,bolje da ništa ne pišeš.Radi što radiš,ne odgovaraj i poklopi se po ušima u nadi da ćeš zaradit plaću(i ovo ti je dobronamjerna sugestija).Najlakše je bit bahat i glup.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 00:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Nadam se da ces mi sve to pojasniti sledeci put kada budes dolazio sa Markom u Beograd.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 00:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Usput bih iskoristio priliku da jos jednom ponovim da se ljudi iz VC koji su clanovi Foruma (Going-Going, Dusman i ja) ne razumeju previse u stripove i da je zato iluzorno pitati ih bilo sta u vezi izdavacke politike (ne pricam samo o stampariji, vec i o buducim izdanjima, planovima, najavama, rokovima i sl). Citamo stripove s vremena na vreme i to je to : vise instance odlucuju o svim poslovnim potezima i obavestenja o istima mozete eventualno dobiti pisuci na mail redakcije, a uskoro ce i sajt biti u potpunosti funkcionalan.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/01/2009 : 00:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

Nadam se da ces mi sve to pojasniti sledeci put kada budes dolazio sa Markom u Beograd.

-Hoću.Besplatno.Kakve to ima veze što se znamo.Niste u pravu.Takvu situaciju riješavaš u hodu normalnom komunikacijom,a odnosom"boli me kita" stvaraš averziju naspram sebe,firme,stripa,posla,itd.
-Ajde me nasmij i reci da je ovo nekakva sugestivna prijetnja uz dozu ljutnje? Ili sam krivo skontao?
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 00:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
quote:

covek kaze da nece vise da skuplja kolekciju jer je naisao na falican primerak i boji se da ce ga zbog toga napadati raznorazni fanovi, prava mala armija na celu sa moderatorima, koji ce na sve moguce i nemoguce pokusati da ga ubede da kupi sva izdanja VC.

Sta reci na to nego da niko odavde nece terati coveka da na silu kupuje stripove i da ga niko nece napadati

da me ubedjuju da kupujem sva izdanja VC???? ko je to spomenuo???
rekao sam "jer cim se napadne bilo sta u vezi sa njima prava mala armija skace u njihovu odbranu.". kako li si shvatio da sam ocekivao da ce me neko terati da kupujem stripove? to bi bilo bas glupo razmisljanje.

quote:

a ne mogu da obecaju da neki buduci primerak nece imati greske, jer se takve stvari desavaju.

vise puta je spomenuto.
jos nijednom niko iz veselog cetvrtka nije rekao da mu je zao sto se ovo desava i da ce pokusati koliko je u njihovoj moci da se taj problem sredi.
eto tako neka recenica (ali ne ironicno) bi bila super prihvacena.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/01/2009 : 00:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

Usput bih iskoristio priliku da jos jednom ponovim da se ljudi iz VC koji su clanovi Foruma (Going-Going, Dusman i ja) ne razumeju previse u stripove i da je zato iluzorno pitati ih bilo sta u vezi izdavacke politike (ne pricam samo o stampariji, vec i o buducim izdanjima, planovima, najavama, rokovima i sl). Citamo stripove s vremena na vreme i to je to : vise instance odlucuju o svim poslovnim potezima i obavestenja o istima mozete eventualno dobiti pisuci na mail redakcije, a uskoro ce i sajt biti u potpunosti funkcionalan.

-Usput bih te ja priupitao-jel ti radiš u VČ(nešto) ili sam ja krivo shvatio????
-P.S-Dule se razumije poprilično u stripove,ali mu muzika malo "kašljuca"!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 00:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Radim...nesto. Prevodim neka od izdanja i to je to.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 01:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

quote:

covek kaze da nece vise da skuplja kolekciju jer je naisao na falican primerak i boji se da ce ga zbog toga napadati raznorazni fanovi, prava mala armija na celu sa moderatorima, koji ce na sve moguce i nemoguce pokusati da ga ubede da kupi sva izdanja VC.

Sta reci na to nego da niko odavde nece terati coveka da na silu kupuje stripove i da ga niko nece napadati

da me ubedjuju da kupujem sva izdanja VC???? ko je to spomenuo???
rekao sam "jer cim se napadne bilo sta u vezi sa njima prava mala armija skace u njihovu odbranu.". kako li si shvatio da sam ocekivao da ce me neko terati da kupujem stripove? to bi bilo bas glupo razmisljanje.

quote:

a ne mogu da obecaju da neki buduci primerak nece imati greske, jer se takve stvari desavaju.

vise puta je spomenuto.
jos nijednom niko iz veselog cetvrtka nije rekao da mu je zao sto se ovo desava i da ce pokusati koliko je u njihovoj moci da se taj problem sredi.
eto tako neka recenica (ali ne ironicno) bi bila super prihvacena.

Ocito ne pratis Forum. Vec duze vremena se prica o tome da ljudi iz redakcije VC, a istovremeno i clanovi Foruma, prenose eventualne kritike osobama koje su zaposlene za segment koji se smatra "problematicnim" i da mi u svojstvima koje imamo (prevodilac, korektor, tehnicki saradnik) ne mozemo da uticemo na to da li ce 221 strana OP biti slabije odstampana ili da ce u nekom primerku biti duple strane. Takodje, vec mnogo puta je receno da se sva oficijalna korespodencia obavlja preko maila i telefona, a Forum je Forum, mesto za izrazavanje misljenja o necemu.
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 01:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
mislio sam na vase odgovore na forumu.
ako se predstavljate da ste iz veselog cetvrtka i time vasim odgovorima dajete dozu zvanicne komunikacije onda bi ti odgovori trebali biti profesionalniji. bez obzira koja je vasa uloga u veselom cetvrtku.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/01/2009 : 01:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Ovaj topik traje vec 95 postova. Da li ti mozes da se izjasnis sta u stvari hoces?
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 01:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
?????
nista, cao.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 18/01/2009 : 01:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
I koja je konacna svrha ove rasprave. Nesha nece da kupuje izdanja VČ jer je nailazio vise puta na lose stripove, i to je ok, izdavac je sa njegove strane kaznjen jer je ostao bez kupca. U cemu je poenta dalje komunikacije koja se vuce poslednje 2 strane. Ovde se ocekuju da pljuste izvinjenja iz redakcije VČ pa ce onda neko ko vise nece kupovati stripove VČ biti zadovoljan.

Evo Nesho, ja podrzavam ovaj topik i tvoj nacin kaznjavanja izdavaca za nesto sto ti mislis da je lose, jer bolje je i ovo nego da neko besomucno kritikuje i pljuje neko izdanje a da ga na kraju ipak kupi.

Ali dokle ce ici ova rasprava, nije mi vise jasna poenta, svadjati se za nesto sto vise neces da kupujes, izvini ali sta pokusavas ovde da isteras - izvinjenje?

Inace kada je komunikacija u pitanju, ja razumum da visak ili manjak strana predstavlja zaista veliki problem, ali ovde su se ljudi pored zalbi na font, dizajn otisak zalili cak i na miris stripova, pa ja da sam izdavac odavno bi prestao svaku komunikaciju ovim putem jer ne bi imao zivaca za sve to.

Inace daj ovde neki primer drugih izdavackih kuca kako one komuniciraju na ovom forumu sa kupcima, pa istakni to kao dobar primer da tako treba da se radi. Ili jos bolje vidi koja jos izdavacka kuca komunicira sa kupcima preko ovog foruma, dalje od najave svojih izdanja. Skoro nijedna.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

nesha
Starting Member

68 Posts

Member since 28/11/2008

Posted - 18/01/2009 : 01:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nesha a Private Message
quote:

Ili jos bolje vidi koja jos izdavacka kuca komunicira sa kupcima preko ovog foruma, dalje od najave svojih izdanja. Skoro nijedna.

pa bas sam u ovom topicu to spomenuo i cak se moze reci pohvalno :-)))))

ali ajde evo posto ste shvatili da zelim da se raspravljam i posto ocekujem da pljuste izvinjenja onda cu ja da se izvinim svima koje sam maltretirao ovakvom raspravom i da je prekinem.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/01/2009 : 01:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by regar

I koja je konacna svrha ove rasprave. Nesha nece da kupuje izdanja VČ jer je nailazio vise puta na lose stripove, i to je ok, izdavac je sa njegove strane kaznjen jer je ostao bez kupca. U cemu je poenta dalje komunikacije koja se vuce poslednje 2 strane. Ovde se ocekuju da pljuste izvinjenja iz redakcije VČ pa ce onda neko ko vise nece kupovati stripove VČ biti zadovoljan.

Evo Nesho, ja podrzavam ovaj topik i tvoj nacin kaznjavanja izdavaca za nesto sto ti mislis da je lose, jer bolje je i ovo nego da neko besomucno kritikuje i pljuje neko izdanje a da ga na kraju ipak kupi.

Ali dokle ce ici ova rasprava, nije mi vise jasna poenta, svadjati se za nesto sto vise neces da kupujes, izvini ali sta pokusavas ovde da isteras - izvinjenje?

Inace kada je komunikacija u pitanju, ja razumum da visak ili manjak strana predstavlja zaista veliki problem, ali ovde su se ljudi pored zalbi na font, dizajn otisak zalili cak i na miris stripova, pa ja da sam izdavac odavno bi prestao svaku komunikaciju ovim putem jer ne bi imao zivaca za sve to.

Inace daj ovde neki primer drugih izdavackih kuca kako one komuniciraju na ovom forumu sa kupcima, pa istakni to kao dobar primer da tako treba da se radi. Ili jos bolje vidi koja jos izdavacka kuca komunicira sa kupcima preko ovog foruma, dalje od najave svojih izdanja. Skoro nijedna.

-Prva koja mi je pala na pamet!-LIBELLUS

-Dogodilo se i njima sa štamparijom par gafova.Što su momci napravili?.....normalno poslovno i ljudsko objašnjenje---ljudi oprostite,dogodilo se,žurba, svi griješe,svima se ispričavamo,a oni koji su eventualno kupili falš izdanje(mislim da je bila nekakva knjiga MrNO -a),molimo vas da se ne ljutite i da možete knjigu zamjeniti di ste je kupili."Ispričavamo se na kraju još jednom i molimo vas za razumjevanje"! -Kraj priče! Tako se to radi ukoliko držite do firme,imena,sebe,stripa i konačnog kupca.-Jednostavno i ne boli.---Eto,da je netko od vas to napisao ili nešto slično u pomirljivom tonu,kraj ove prepirke.Jedostavno i zaista ne boli.

--Nitko tu nikoga ne blati.Meni je bilo nevjerojatno da nitko autoru topic-a nije nešto iole slično napisao i kraj.Inače kupujem i čitam stripove VČ,nemam zamjerki niti na dizajn,niti prijevod,niti štampu islično.Ako se dogodi da fali pokoja stranica,kupim si novi primjerak.-Očito nismo svi jednaki,ali ako se netko bavi konkretnim poslom ili je dio njega,red je,ako se već javlja,pokušat opuštenu varijantu.Ljudi to jednostavno očekuju-dio svakodnevne obaveze u komunikaciji.-Ja bih to svakako očekivao od svojeg djelatnika.Zaista ništa loše ne vidim u tome,niti sam nešto loše mislio.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000