Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
regar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
|
regar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1187 Posts
Posted - 26/08/2008 : 23:39:31
|
I opet ja, posto nisam lepo video, Crni gospodar je u stvari reprint PLAMENE LOBANJE ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) . |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 00:26:45
|
Dakle pocinju i kod nas , sjajna vest. Pogotovo što je epizoda odlicna. Koliko kapiram ici ce u formi cela prica-jedna knjiga? Izvanredno![](icon_smile_wink.gif) |
|
---dp---
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
aragon.sm
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 00:43:17
|
STAAAAAA DAJ SLIKU KO CE DOCEKATI CETVRTAK jako se izvinjavam globinju nemoj zameriti za vikanje znam da si me opinjao ali ovo je sjajna vest plz budi milostiv
daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 27/08/2008 : 01:47:41
|
quote: Originally posted by aragon.sm
STAAAAAA DAJ SLIKU KO CE DOCEKATI CETVRTAK jako se izvinjavam globinju nemoj zameriti za vikanje znam da si me opinjao ali ovo je sjajna vest plz budi milostiv
daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija daj te vise informacija dajte vise informacija
NEKA NEKA SAMO TI VICI,EVO I JA VICEM![](icon_smile_approve.gif) |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
Dr.GonZo
Senior Member
![](avatars/w601061892323.4668.jpg)
Croatia
1212 Posts
Member since 31/03/2002 |
|
vope
Senior Member
![](AvatarUpload/joda.jpg)
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 27/08/2008 : 08:28:29
|
quote: Originally posted by regar
I opet ja, posto nisam lepo video, Crni gospodar je u stvari reprint PLAMENE LOBANJE ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) .
Pa to je odlicna vijest... još Zagora... jeeeeeeeeeeeee ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) |
... |
|
Pajtos
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/PAJTOS AWATAR(6).jpg)
Sierra Leone
4684 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 27/08/2008 : 09:28:01
|
quote: Originally posted by regar
I opet ja, posto nisam lepo video, Crni gospodar je u stvari reprint PLAMENE LOBANJE ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) .
To je vest!Vredna toga da se cak nacne i stara boca ruma i...Hou!Hou!Hou...and botle of...hik...! Nesto bas i ne volim reprinte,al' ovo mora da se uzme.Na policama imam odeljak koji zovem"odeljak za kultne stripove",e tu mi stoji i ova legendarna epizoda i stalno ih prevrcem jer sam nacuo da bas te najbolje epizode vole misevi! Mislim da bi,po meni,za ovu celu pricu najbolja naslovnica bila ona za "Na krilima noci"...![](icon_smile_wink.gif) |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/08/2008 : 11:01:44
|
Da li se radi o celoj prici ili ce izlaziti u nastavcima? Ako je cela prica, onda mi to pomalo lici na Zagor klasik a tom prednoscu sto bi onda ovde imali samo najbolje price |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17196 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 27/08/2008 : 11:39:09
|
quote: Originally posted by ---dp---
Da li se radi o celoj prici ili ce izlaziti u nastavcima? Ako je cela prica, onda mi to pomalo lici na Zagor klasik a tom prednoscu sto bi onda ovde imali samo najbolje price
Radi se o cijeloj prici. |
|
aragon.sm
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 12:06:41
|
jel moze neko da stavi sliku da se vidi kako ce to da izgleda i jel stvarno krece sledeci cetvrtak????koja je cena???? koliko ima strana???koji je to broj u ZS???koji je broj originala???? sta kako koliko sto zasto..... dajte informacija i sto to niko nije najavio kad ce cika helingen |
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4684 Posts
Posted - 27/08/2008 : 12:21:21
|
Pa da,logicnije je da bude cela epizoda ,a edicija bi se mogla zvati"Za sva vremena","Bez ovog se ne moze"ili"Osnovno gradivo za pocetnike"![](icon_smile_big.gif) |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/08/2008 : 13:14:44
|
Posto je? Evo mog predloga za sledecih par brojeva te edicije: Tajanstveno krstarenje Zimska zmija Sedma runda Meklaudov karavan Raskrinkani vampir Tropski odred Demoni ludila Povratak u Darkvud Svemirska braca Zagor protiv Vonga Obracun kod Big Beja Velika urota Nasilje u Darkvudu (ali kompletno, naravno) Car orlova (cala prica) ali spojeno sa Nestalim plemenom tako da imamo celu pricu sa Benom Stivensom
a kasnije mogu i ove price iz novijeg perioda
Nestali istrazivac Morska strava Sedam gradova Cibole Tajna jednoroga Mocvara robijasa Povratak Kejna |
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Posted - 27/08/2008 : 13:58:48
|
quote: Originally posted by aragon.sm
jel moze neko da stavi sliku da se vidi kako ce to da izgleda i jel stvarno krece sledeci cetvrtak????koja je cena???? koliko ima strana???koji je to broj u ZS???koji je broj originala???? sta kako koliko sto zasto..... dajte informacija i sto to niko nije najavio kad ce cika helingen
Ostavio bi sken, ali nemam skener, inace to je na zadnjoj korici sa unutrasnje strane. Naslovnica je Plamene lobanje, ali ne vidi se cena, i osim sto pise naziv edicije i da je u prodaje od iduceg cetvrtka, nema vise nijedan info. Ja ne znam da li ce cela prica biti u jednoj svesci ili ne, to mozda neko drugi bolje zna. Ali evo sutra cete uzeti DD-a, pa videcete sami. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4684 Posts
Posted - 27/08/2008 : 14:33:28
|
To bi najbolje mogao da nam prezentuje izvesni Going-Going Evo,svi smo scucureni uz staru ciganku,gledamo u nju,a ona gleda u staklenu kuglu i govori:Evo...evo,vidim ga,seda uz komp...Going-Going,javi seee...![](icon_smile_wink.gif) |
|
Going-Going
Senior Member
Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/donald-vader.jpg)
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 14:51:46
|
Pa cekaj sad, kojim ce ritmom ovo da izlazi![](icon_smile_question.gif)
Hoce li da izadje zajedno sa novim Dilanom, ili ce da poremeti dosadasnji ritam![](icon_smile_question.gif)
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25758 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/08/2008 : 14:52:12
|
Ljudi, svaka vam cast na ovakvom ritmu izdavanja, ali ja vas MOLIM da poradite na dizajnu...Ovaj naslov na sredini naslovnice, i ovaj krug sa ogromnim "odabrane price" nije baš up-to-date, da ne kažem da je katastrofalan... Da me ne razumete pogrešno, sva vaša izdanja pratim(sa ovih 1400km udaljenosti), izdanja su za svaku pohvalu, osim tog dizajna.... Inace, ovo je fenomenalan potez, sa ovim "odabranim pricama", može neka informacija više:cena(da li ce varirati zavisno od broja stranica), ucestalost izlaženja, SPISAK epizoda koje su planiarne? :-) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 27/08/2008 14:57:55 |
|
KGB
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/mafia.gif)
Serbia
125 Posts
Member since 08/04/2008 |
Posted - 27/08/2008 : 15:23:15
|
jos jedna edicija,toooooooooo!!!bravo za vc i samo napred!!jos kad bi ovako nesto krenuli sa starim brojevima mister-noa |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 27/08/2008 : 15:26:35
|
Pridruzujem se manhunteru. Dizajn je UZASAN, "Dnevnik" je bio pojam lepote za ovo. Stavise, pada mi na pamet da ovo NE KUPIM vec da sacekam "Ludensovo" izdanje sa originalnim "Bonellijevim" dizajnom ili da narucim da mi neko uradi korice u koje cu uvuci ovo vase izdanje. |
|
Magic Wind
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Variola_vera_ca.jpg)
Serbia
263 Posts
Member since 25/07/2008 |
Posted - 27/08/2008 : 15:39:45
|
Ja sam o dizajnu vise puta pisao,ali dzabe. Bas kvare utisak svojim glupostima. Aman ljudi dosta vise sa ovim nakaradnim dizajnom - naslov preko sredine, logo oda-brane price je totalno bezveze... Zasto to rade stvarno ne znam... |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25758 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/08/2008 : 15:43:56
|
quote: Originally posted by Magic Wind
Ja sam o dizajnu vise puta pisao,ali dzabe. Bas kvare utisak svojim glupostima. Aman ljudi dosta vise sa ovim nakaradnim dizajnom - naslov preko sredine, logo oda-brane price je totalno bezveze... Zasto to rade stvarno ne znam...
Valjda ce ipak odreagovati(barem ovako preko foruma). Ionako ih svi hale, i jedina negativna stvar koju sam ja procitao za VC je taj dizajn.. Cena je ok, tempo izlaženja više nego dobar,štampa dobra,kontakt sa kupcima odlican, znaci, još samo jedno da se reši... Stvarno bih voleo da se neko iz VC javi i kaže neku rec. ![](icon_smile_wink.gif) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17196 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 27/08/2008 : 15:44:26
|
Ni meni se ovo ne svida, posebno mi je glupo ova oda pa -brane u drugom redu. Zar se to nije moglo izbjeci? Ovako ce neko procitati ODA BRANE PRICE! Svaku rijec posebno.![](icon_smile_big.gif) |
|
Sloba
stripovi.com suradnik
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 27/08/2008 : 16:09:04
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Magic Wind
Ja sam o dizajnu vise puta pisao,ali dzabe. Bas kvare utisak svojim glupostima. Aman ljudi dosta vise sa ovim nakaradnim dizajnom - naslov preko sredine, logo oda-brane price je totalno bezveze... Zasto to rade stvarno ne znam...
Valjda ce ipak odreagovati(barem ovako preko foruma). Ionako ih svi hale, i jedina negativna stvar koju sam ja procitao za VC je taj dizajn.. Cena je ok, tempo izlaženja više nego dobar,štampa dobra,kontakt sa kupcima odlican, znaci, još samo jedno da se reši... Stvarno bih voleo da se neko iz VC javi i kaže neku rec. ![](icon_smile_wink.gif)
Niko, niti ima veze, niti moze da ima uticaja na dizajn, to je apsolutno prepusteno dizajneru i data je sloboda coveku ko se bavi profesionalno time. Niko od nas iz redakcije nema prava da utice na to i ne pitamo se, ali ni malo, kako za izgled spoljasnjih korica, tako i u svemu drugom sto ima veze sa dizajnom. U novijim brojevima je navedeno koji studio radi dizajn, a ima i mail, koji cim je javno napisan. Inace sve price tipa trebalo bi im reci, zasto ih neko ne obavesti i slicno su vrlo lako resive. Na sva pitanja se odgovara iskljucivo kada se posalje mail redakciji. To nisam izmislio ni ja, niti ostali clanovi redakcije,takva je politika firme, koja je u sustini i logicna, jer je to zvanicno mesto gde se postavljaju pitanja vezana za bilo koji deo poslovanja. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|