Sto se tice emocija nema jaceg od epizode Ljudi stoka i junaci.Posle zavrsnog kaisa u stripu nijedan strip nije ni prisao toj sceni.To je bilo jednog leta.Woooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!
Meni je od ponuđenih bila najbolja Sjeverna saga u tri dijela. Pročitao sam sve Kene do br. 58. tako da mi je sa sigurnošću ta trilogija najbolje od KP-a. Već oni brojevi poslije 27. su mi slabiji. Prvih 25 je najbolje od Kena. Emotivne epizode poput pat O'Shane, Adah i Lovčeva Lily nisu materijal za mene, tako da u njima nisam vidio ništa posebno.
Ovih dana sam pročitao Lovčevu Lili i Čemako po prvi put u životu, iskreno Lovčeva Lili mi je poprilično simpatična epizoda, Čemako me je pomalo razočarao , očekivao sam više, Pioniri su odlični.
Sto se tice emocija nema jaceg od epizode Ljudi stoka i junaci.Posle zavrsnog kaisa u stripu nijedan strip nije ni prisao toj sceni.To je bilo jednog leta.Woooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!
I ne samo to... Krenimo od naslova: ljudi, stoka i junaci... ne postoji bolji način da se opiše vreme u kome živimo, s tim da se stoka odnosi na pripadnike ljudskog roda. Pa onda pojavljivanje svih onih junaka nase mladosti i starosti... Legendarne table kad Zagor ulazi u saloon, pa za mene fenomenalno pojavljivanje Texa i cele ekipe... Crtež fenomenalan. Priča odlična. Na kraju scena o kojoj Rejs priča... ubitačno.