To mi se sviđa, volim stripove sa onim NASTAVLJA SE.Što je najavljeno za treći broj?
Znači, 16 st. zavšetka Opsadnog stanja, a onda priča "Duh iz Kastlamora", verovatno priča sa onim velikim slikama od 75 st., jer ako jedan broj ima makslimalno 94 st. stripa i sa onim ostalim stranama 98 st., to se odprilike uklapa upravo na taj broj strana!
Zaista je sve izgledalo tužno,a i brzo se vidi kada nemaš strategiju,na žalost i što se tiče junaka bili su ograničeni...nema tiraža i edicije bez Zagora
sto se taj wizard ne prihvati junaka koje v.c nema kao sto su-julia,brendon,volto,demian itd.nemam nista protiv k.mikija i ostalih,ali i ovi nam hvale a ko zna kad ce.
I ja sam se preracunavao, mislim da je poslednji Blek izasao 25. decembra, dok je prvi broj izasao 21. novembra. Ili su stvarno pukli ili prilicno kasne sa trecim brojem
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
Isključi caps lock (ovo je treći put da moram da ti skrenem pažnju), i ne ponavljaj postove.
Dupli postovi se desavaju zbog povremene tromosti servera na kojem je forum i to se desavalo mnogima. Treba coveka zamoliti da obrise taj dupli post, a to moze (valjda) da uradi i moderator
Hvale? Ako nisi siguran da li je pravilno fale (a jeste), onda napiši nedostaju.
to sam odnedavno primijetio kod mnogih, a narocito u Srba... misle ljude kako je fala pravilno hvala da analogno za fali treba hvali. nevjerojatno
Fala Bogu da mi ne hvali novca za stripove jer sad izlazi dosta toga od Libellusa
Nedostaje ti Bog koji više ne upućuje komplimente na račun novca zbog novih Libellusovih izdanja?
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
ovo je neverovatno!ko se ovde sa kim sprda meni nije jasno?napisao sam misljenje o novim izdanjima,a kao da sam otvorio novi topic o knjizevstvu.manhunter mi skrece paznju kao da sam nekog uvredio.epa dragi moji,jesam kliknuo dvaput za isti post(nenamerno),izvinite ali kod mene na jugu srbije mogu reci i hvale,fale i to mi ne smeta.kome smeta neka preskoci moja misljenja.hvala.