How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
Prosle sedmice jedna prijateljica mi je kupovala neke stvari u Libellusu i rekli su joj da ce biti tek za 3 tjedna. To bi znacilo da bih mogli ocekivati za nekih 15-tak dana...
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
Stizhe nova tura ja bih rekao vec u subotu, ali sigurno do ponedeljka. A rekoshe da dolaze i ovi giganti, mada to nije ziher, dok Dade (ili nechije ochi u ponedeljak) ne potvrde.
Stizhe nova tura ja bih rekao vec u subotu, ali sigurno do ponedeljka. A rekoshe da dolaze i ovi giganti, mada to nije ziher, dok Dade (ili nechije ochi u ponedeljak) ne potvrde.
Za razliku od svih ostalih Libellusovih izdanja koja su tiskana u AKD-u, u ova dva giganta piše da su tiskani u Tipomatu. Znači li to da ste izgubili strpljenje s AKD-om i da ubuduće neće biti ovako velikih čekanja da stripovi izađu nakon što budu najavljeni? Koliko vidim, i Ludens je prešao iz AKD-a u Tipomat, a naslovnice tih novih izdanja (Tex 91, Zagor specijal "Princ vilenjaka") su puno hrapavije od dosadašnjih što mi se ne sviđa. Nadam se da promjena tiskare neće utjecati na kvalitetu izdanja.
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Kakva je situacija sa reprintom trojke, cetvorke i osmice? Ima li kakve sasnse za to, s obzirom da su i ovi brojevi rasprodani? Da, ako bude prijavljivanje za keca i dvojku, smatrajte da se Raspucin prijavio. Znate Raspucina?
Za razliku od svih ostalih Libellusovih izdanja koja su tiskana u AKD-u, u ova dva giganta piše da su tiskani u Tipomatu. Znači li to da ste izgubili strpljenje s AKD-om i da ubuduće neće biti ovako velikih čekanja da stripovi izađu nakon što budu najavljeni? Koliko vidim, i Ludens je prešao iz AKD-a u Tipomat, a naslovnice tih novih izdanja (Tex 91, Zagor specijal "Princ vilenjaka") su puno hrapavije od dosadašnjih što mi se ne sviđa. Nadam se da promjena tiskare neće utjecati na kvalitetu izdanja.
U Tipomatu su tiskani i NN giganti, te Iguana i Chicanos 2. Nadalje, i Klare su prije jos iho-ho vremena tiskane u Tipomatu tako da problema s kvalitetom nece biti jer, kao sto i sam znas, nitko se na Klaru nije zalio. Uz to, i Fibra je cijelu svoju zadnju turu odradila tamo (mozda cak i vise, nisam siguran).
Sto se Ludensovih izdanja tice, tu se radi o soft coveru i nisam ih vidio tako da ne mogu bilo sto vezano za to komentirati.
Kako sada stvari stoje, mi cemo u buducnosti dosta toga raditi s Tipomatom (pod uvjetom da kvalitet ostane na istoj razini), no necemo prestati ni suradjivati s AKD-om.
Na kraju, nemoj zaboraviti da sam tisak i nije ono sto je najzahtjevnije. Naime, uzasno puno ovisi o uvezu kojega i AKD-u i Tipomatu radi GZH, tako da ako oni useru onda badava sav trud oko dobroga tiska... Uglavnom, nadamo se da ce u buducnosti izniknuti jos neka tvrtka koja ce moci raditi uvez barem priblizno dobro kao GZH, premda su i oni u zadnje vrijeme dosta toga znali odraditi tako-tako...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...