Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 31/01/2009 : 22:50:40
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ovo sam sve mogo u jedan post,al' reko da malo nabijam postove posto ovde niko ne zalazi,pa ni moderatori
shto jes-jes - oslobadjajutji te ispunjavajutji filing:))
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 31/01/2009 : 22:58:57
|
U februaru nabavljam jos po 2 komada i dolazim na 5,a ima ih bese po sedam?
Zabave ima od 0-7 (osmica ide početkom marta ili malo ranije), Zorke ima od 1-4 (petica ide početkom marta ili malo ranije). |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 31/01/2009 : 22:59:51
|
Ajd' da proverim dal' sam sad skapirao. Postoji Sergej Strip 00,01; Mister Macak 4 komada i Sergej stare price - tj.sve skupa 7 komada? A lazes i da su svi od 00,Zorka ide valjda od jedinice? Il' me zajebo diler |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 31/01/2009 : 23:00:52
|
Ma nije skontao da si mislio i na Zorku. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 31/01/2009 : 23:01:45
|
Inače, da, to je sve čega ima od Sergeja, i čita se redom Stare priče - Mister Mačak Magazin - Sergej strip. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 31/01/2009 : 23:03:57
|
Ajd' da proverim dal' sam sad skapirao. Postoji Sergej Strip 00,01; Mister Macak 4 komada i Sergej stare price - tj.sve skupa 7 komada?
moze:)
quote: Originally posted by Tex Willer A lazes i da su svi od 00,Zorka ide valjda od jedinice?
hmmm... ovaj... to su zajebali u shtampariji... da! to je! mamicuim!:)
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 31/01/2009 : 23:04:33
|
quote: Originally posted by Djole
Ma nije skontao da si mislio i na Zorku. ;)
ma tjuti - sad tje i MMM da izvuche:)) |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 31/01/2009 : 23:05:59
|
quote: Originally posted by Djole Zabave ima od 0-7 (osmica ide početkom marta ili malo ranije)
ispravak netachnog navoda - djole je ustvari ovde hteo da napishe:
Zabave ima od 0-7 (osmica ide početkom marta ili malo kasnije)
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 31/01/2009 : 23:07:37
|
U februaru nabavljam jos po 2 komada i dolazim na 5,a ima ih bese po sedam?
Zabave ima od 0-7 (osmica ide početkom marta ili malo ranije), Zorke ima od 1-4 (petica ide početkom marta ili malo ranije).
Kasno sam video ovaj post za Zorku. Inace,ona mi se na prvi pogled i procit vise svidjala,ali posle procitana prva tri broja ZZCP mi je sad bolja. Samo nastavite tako,super je ovo sto radite. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 31/01/2009 : 23:11:42
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Djole Zabave ima od 0-7 (osmica ide početkom marta ili malo ranije)
ispravak netachnog navoda - djole je ustvari ovde hteo da napishe:
Zabave ima od 0-7 (osmica ide početkom marta ili malo kasnije)
Brže upisuj! ;) |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 01/02/2009 : 00:55:23
|
hej, uvek jurcamo za novim snagama(ili animiranjem (da ne kazem reinkarniranjem) starijih) tako da se osetjaj(i ti i ostali sluchajni chitaoci ovoga) p(r)ozvanim da shibnesh kojechega u nashemu pravcu chim pre. mesta za pristojne domatjice uvek ima a i ne moze Djole bash sve novotarije da pishe(mislim, hteo bi on - ali NE MOZE!:))pPPP
You can count on it. Zapravo muljam neke idejice o jednom potencijalnom serijalu vec neko vreme, sad si mi dao izvanredan izgovor da ih konachno malo vishe uoblichim. ;)
Shto se reinkarniranja starih snaga tiche, kada vidim Peku i Mikicu na ZZCPu svaki put se odushevim. Vishe i ne znam da li mi se svidja njihov crtezh po objektivnim parametrima, ali kada ga vidim, nekako mi ogreje srce. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 01/02/2009 : 01:06:51
|
I meni je toplo oko srca kada pišem scenario za Mikca!
Strane 5 - 17: Fajt.
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 16/02/2009 : 18:46:56
|
prekljuche po kuriru poslato. obzirom da nije u pitanju Renky - trebalo bi ubrzo:))) objavitje chika Macan vetj kad primerci dodju do njega... okvirno(off the record:) - pochetkom sledetje sedmice... |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 16/02/2009 : 22:12:50
|
prekljuche po kuriru poslato. obzirom da nije u pitanju Renky - trebalo bi ubrzo:)))
Spominjanje mene i brzine ne može ni po jednom pravopisu biti dozvoljeno u istoj rečenici. Pri tom je pitanje sexa isključeno |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Digging Bill
Junior Member
Croatia
419 Posts
Member since 29/06/2004 |
Posted - 28/02/2009 : 12:22:36
|
quote: Originally posted by mcn
Stiglo u ZG striparnice. Gdje se ne sjećaju ni da su nulti broj dobili.
Ura.
mcn
Zbog brzine kojom su ga rasprodali Dobar razlog za skočit do Libellusa ovaj tjedan. |
I sometimes even tried to catch her, but never even caught her name |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/03/2009 : 14:08:41
|
Ćuti, jedva su određeni konzevrativni elementi u redakciji (da ga ne imenujem ) pristali i na postavljanje stranice, gde još da to razglašavam! ;) |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/03/2009 : 15:15:56
|
Ćuti, jedva su određeni konzevrativni elementi u redakciji (da ga ne imenujem ) pristali i na postavljanje stranice, gde još da to razglašavam! ;)
pih... ko da sam imao izbora |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
|
Topic |
|