forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 BLEK - Veliki Blek ponovo na srpskom
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 13:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

ovo je neverovatno!ko se ovde sa kim sprda meni nije jasno?napisao sam misljenje o novim izdanjima,a kao da sam otvorio novi topic o knjizevstvu.manhunter mi skrece paznju kao da sam nekog uvredio.epa dragi moji,jesam kliknuo dvaput za isti post(nenamerno),izvinite ali kod mene na jugu srbije mogu reci i hvale,fale i to mi ne smeta.kome smeta neka preskoci moja misljenja.hvala.

Zems, potvrđujem
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 29/01/2009 : 16:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

da, to je najvažnija stvar u životu i od životne važnosti za strip pogotovo.

naravno da tebi kome su blek ili mark vrhunac umjetnosti nije bitno nista osim velikih slikica, s tu i tamo kojim ahhh i ohhhh da ti se glavica previse ne napreze

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25333 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/01/2009 : 16:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

manhunter mi skrece paznju kao da sam nekog uvredio.epa dragi moji,jesam kliknuo dvaput za isti post(nenamerno),izvinite ali kod mene na jugu srbije mogu reci i hvale,fale i to mi ne smeta.kome smeta neka preskoci moja misljenja.hvala.

Manhunter ti vec treci put kaze da iskljucis caps,ali tebe boli malo sta on prica.Manhunter ti takodje kaze da ne dupliras postove, ali tebe boli i za to...Sta mislis, koliko puta se manhunteru desilo da mu se zbog stekanja servera dupliraju postovi, pa ih je on izbrisao?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 16:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Tako je cronos six kaži im sve,pa nije ovo forum o pravopisu već o stripovima...kome nije jasno šta pišeš ne mora ni da čita
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 29/01/2009 : 17:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
lepo se ispricasmo ja po mome ,neko po svome ,a bleku ni traga.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/01/2009 : 23:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovo je neverovatno!ko se ovde sa kim sprda meni nije jasno?napisao sam misljenje o novim izdanjima,a kao da sam otvorio novi topic o knjizevstvu.manhunter mi skrece paznju kao da sam nekog uvredio.epa dragi moji,jesam kliknuo dvaput za isti post(nenamerno),izvinite ali kod mene na jugu srbije mogu reci i hvale,fale i to mi ne smeta.kome smeta neka preskoci moja misljenja.hvala.

auuuu,ovo mi ide na qurac...hvale...više nego kaj

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/01/2009 : 00:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ok, ali sta te kosta da ponesto i naucis uz sve to?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 30/01/2009 : 00:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by delboj

Hvale? Ako nisi siguran da li je pravilno fale (a jeste), onda napiši nedostaju.

to sam odnedavno primijetio kod mnogih, a narocito u Srba... misle ljude kako je fala pravilno hvala da analogno za fali treba hvali. nevjerojatno

To nema veze sa tim da li si Srbin ili ne vec koliko si pismen.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 30/01/2009 : 07:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
globinjo iako spadas u moderatore,iskoristi q...c u pametnije stvari.moja rec u nekom topicu bila je 'koje s...e i odmah mi je skrenuta paznja.dp ne ponavljaj se ,verujem da bolje poznajes pravopis od mene,ali si dosadan.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18909 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2009 : 08:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
sve sami takozvani lektori i književnici, pa nije taj forum magisterijski rad da se okači odmah na nekog sa pravopisnom pogreškom.Dosadili ste vač sa tim mudrovanjem-pogotovo ti Curnir se praviš pametniji od drugih...šta fali nekome ko čita Bleka i Marka...čita mi ga i sin od 9 godina
pa je možda pametniji od tebe...uzalud titule kad je glava šuplja...a po tvojim primitivnim upadima u vezi esse-gesse tvoja i nema neke težine...na taj forum pišu forumaši sa čitave exyuge
pa ajmo sada svakog popravljat i učit pameti...
I neznam šta radiš na forumu namenjenom Velikom Bleku...zar je to na tvojem nivoju...ipak su tvorci Bleka esse-geese(majstori stripa) pa se ljepo odkaći i prestani sa svojim nefer napadima
pogotovo na nove forumaše,umjesto da svakog novog dočekamo ko treba-odmah udri po siromahu.
Meni si ti toliko važan na ovom forumu kao cronos i ništa više...možeš bit i predsjednik biroja za mešanje magle ili gubljenja vremena-OTKAČI ME SE, zbog takvih ko ti sve je manje
ljudskog dijaloga i sve postaje obično prepucavanje i podje...bavanje.
Moderatori me mogu i izbacit jer sam dodirnuo veličinu Curnira...imam dvoje dece pa ću radije
sa njima ljudski popričat,blago njima, ni neznaju da postoji negdje jedan Curnirčič-mnogo pametan(al to zna samo on).

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 30/01/2009 : 16:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Da se vratimo na temu umesto što mlatite praznu slamu...prošao je januar a Blek a tri nigde...mislim da možemo da konstatujemo da je Wizard upokojen
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 16:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da je tako. Mada, morate priznati da je pomalo smesno da se ugase posle samo dve epizode. Cak je i Sfera izgurala tri :)

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8063 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 30/01/2009 : 16:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Da se vratimo na temu umesto što mlatite praznu slamu...prošao je januar a Blek a tri nigde...mislim da možemo da konstatujemo da je Wizard upokojen

Jesi li ikada čuo za termin - neredovno izlaženje?
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 30/01/2009 : 17:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:

Jesi li ikada čuo za termin - neredovno izlaženje?

neredovno izlaženje = neozbiljan izdavac.

Tacnost i konstantnost su meni najbitnija osobina. Zato nemam nameru da kupujem Bleka (kupio sam samo prvi broj), da ne bih morao da gledam u kristalnu kuglu kadce izaci novi broj.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 30/01/2009 : 18:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ih, da je tako, Ludens bi vec bio par stotina puta upokojen.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 18:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Je, ali koliko stripova izdaje Ludens a koliko Wizard. Mislim, ako ne mozes spremiti jednu svesku Bleka mesecno, cemu uopste izdavati

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/02/2009 : 04:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by delboj

Hvale? Ako nisi siguran da li je pravilno fale (a jeste), onda napiši nedostaju.

to sam odnedavno primijetio kod mnogih, a narocito u Srba... misle ljude kako je fala pravilno hvala da analogno za fali treba hvali. nevjerojatno

To nema veze sa tim da li si Srbin ili ne vec koliko si pismen.

Ja tebi nisam rekao ni da si nepismen a jos manje da si dosadan. Moja konstatacija nije bila usmerena ni na koga licno.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/02/2009 : 04:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

Izgleda da je tako. Mada, morate priznati da je pomalo smesno da se ugase posle samo dve epizode. Cak je i Sfera izgurala tri :)

Nije smesno, jer su nakon druge dobili rimitendu prve i konstatovali koliko su prodali.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/02/2009 : 13:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ludens je firma za Wizard ovi bre ni tri stripa ne mogu da izdaju
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25333 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/02/2009 : 13:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, jesu sad oni stvarno pukli ili sta?
Molim neku informaciju iz prve ruke ;-)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/02/2009 : 14:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Za sada samo kasne a da li su pukli moraće reći neko od njih koji su pompezno najavili početak izdavanja najpre Bleka a onda i ostalih junaka
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 01/02/2009 : 21:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Pa bre i Turci citaju Bleka a mi ne mozemo

Bruka

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/02/2009 : 22:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Hahahha, Chelik Blek. :D
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2440 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 01/02/2009 : 23:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Baš ok naslovnice, bar meni

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 01/02/2009 : 23:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BiDi

Baš ok naslovnice, bar meni

Ne volim Bleka, ali su stvarno dobre naslovnice.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000