Author |
Topic  |
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 05/02/2009 : 17:55:08
|
quote: Originally posted by JefCostello
Ma ljudi, manite vise te promotivno-prodajne akcije... Dajte stripove...!
Uze mi rec iz usta. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Member since 27/10/2008 |
Posted - 05/02/2009 : 19:03:20
|
Potpuno razumemo vaše želje da što pre objavimo "Salome", "Konana" ili neke druge stripove/graficke novele i radimo na tome da da se ta izdanja pojave u knjižarama. Kada nove informacije o tome budu aktuelne, sa zadovoljstvom cemo ih podeliti sa vama.
Što se tice prodajne akcije, ponudicemo vam sve stripove koje smo izdali, osim onih koji su rasprodati ("300", "Betmen: Povratak mracnog viteza"). O detaljima sutra. |
 |
|
JefCostello
New Member

257 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 05/02/2009 : 20:15:37
|
Uzeo sam da prelistam vas katalog izdanja za '06/'07 (verovatno stampan za sajam te 2006...)
Od izdanja tamo najavljenih do sada nije objavljeno sledece: - Knjige magije - Y The Last Man - Lucifer - From Hell - Gospodari jecma - Gaston - Fantom - Flas Gordon - Rip Kirbi - Mandrak - Stiv Kenjon
Mozete li (bez uvijanja) da kazete od cega ste definitivno odustali, sta ce biti objavljeno i kada okvirno (mada znam da je ovo zadnje pitanje krajnje izlisno), i da, znam da imate promotivno prodajnu akciju za neki dan... |
"Comics will be the culture of the year 3794" Salvador Dali |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 06/02/2009 : 02:32:59
|
quote: Originally posted by Raspucin
Ja sam juce kupio Uzgrednik. Mnogo lepa knjiga.
Jeste! I to i Pinokio! Planiram da pazarim, kad finansije dozvole... |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 06/02/2009 : 02:42:51
|
quote: Originally posted by Gil-galad
quote: Originally posted by Raspucin
Ja sam juce kupio Uzgrednik. Mnogo lepa knjiga.
Jeste! I to i Pinokio! Planiram da pazarim, kad finansije dozvole...
Pinokio je raskosan. Kupio sam ga deci, ali im ga jos ne dajem. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 06/02/2009 : 15:30:15
|
Veoma nam je drago da vam se dopadaju i knjige iz drugih biblioteka Belog Puta. Narocito one koje su oplemenjene ilustracijama najvecih domacih i svetskih imena u ovoj oblasti, kao što su "Uzgrednik" (Đorđe Milovic, najbolje ilustrovana knjiga na beogradskom Sajmu 2008. godine, prema izboru ULUPUDS-a) i "Pinokio" (Roberto Inocenti, Andersenova nagrada za ilustraciju 2008. godine).
Lepa vest koju vam možemo ovom prilikom saopštiti je i da ce svi oni koji nameravaju da kupe ove i sve druge knjige Belog Puta imati odlicnu priliku da to urade u beogradskom Delta sitiju, gde sutra, 7. februara, pocinje naša nova akcija koja ce trajati do 8. marta! Pozitivne reakcije citalaca motivisale su nas da i u februaru/martu organizujemo slican događaj kao i u decembru.
Što se tice cena - sve knjige ce biti na popustu od 10%, a pripremili smo i tri paketa sa stripovima/grafickim novelama. Komplet od tri "Sendmena" koštace 2500 dinara, pet grafickih novela po vašem izboru (osim "Sendmena" i "Nadziraca") su 3850 dinara, a pet stripova iz biblioteka "Integrali", "88" i "Stripovi stripovi", takođe po vašem izboru, su 7000 dinara. Pozivamo vas da nas posetite! |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
|
Ace of Spades
Junior Member

464 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 06/02/2009 : 16:18:18
|
Puta dva!  |
I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT! |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 09/02/2009 : 14:42:20
|
Prvi vikend akcije u Delta sitiju je protekao u skladu sa našim najoptimisticnijim ocekivanjima, narocito kada je rec o interesovanju za stripove. Najvece interesovanje vladalo je za komplet "Sendmena" i za Integrale, a rame uz rame sa njima su "Hogar" i "Grad greha". Akcija traje do 8. marta, pa izvolite...
|
 |
|
shommy
Average Member

Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
Posted - 12/02/2009 : 19:09:52
|
Kako napreduje akcija i da li se zna okvirno kada mozemo ocekivati neka nova izdanja?
p.s.vidim da je beli put press ulogovan pa da iskoristim priliku |
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 17/02/2009 : 23:12:36
|
U Belom Putu se intenzivno radi na novim izdanjima - ima tu knjiga iz svih biblioteka, ukljucujuci i one koje vas najviše interesuju. Budite uvereni da vredno radimo na više polja (pripremamo više stripova/grafickih novela)i da ce rezultati toga rada uskoro biti pred vama. Želimo da budemo apsolutno zadovoljni nekim stripom pre nego što on dođe do vas.
Uskoro u fokus pažnje ponovo ulaze "Nadziraci" jer se premijera dugo ocekivanog filma približava. Kao i ranije u ovakvim prilikama, pokušacemo da promovišuci konkretan strip, promovišemo i strip un general, pa se nadamo pridobijanju novih citalaca i lepim danima za devetu umetnost.
Ovaj period osim toga obeležava i PR kampanja povodom izlaska iz štampe naše ilustrovane knjige "Moj novac" - imali smo fantasticnu promociju u Narodnoj banci Srbije, pred šezdesetak posetilaca i preko dvadeset pripadnika medija. Takođe, nastavljamo sa prodajnom akcijom u Delta sitiju, koja ce trajati do 8. marta. |
 |
|
Pusti
Starting Member

Serbia
80 Posts
Member since 20/10/2008 |
Posted - 17/02/2009 : 23:26:14
|
Uh,sjajno,samo ako bi moglo samo malo konkretnije...neki naslov i okvirno period...da pocnemo sa prikupljanjem sredstava...treba zatvoriti finansijsku konstrukciju... |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/02/2009 : 23:35:02
|
quote: Originally posted by JefCostello
Uzeo sam da prelistam vas katalog izdanja za '06/'07 (verovatno stampan za sajam te 2006...)
Od izdanja tamo najavljenih do sada nije objavljeno sledece: - Knjige magije - Y The Last Man - Lucifer - From Hell - Gospodari jecma - Gaston - Fantom - Flas Gordon - Rip Kirbi - Mandrak - Stiv Kenjon
Mozete li (bez uvijanja) da kazete od cega ste definitivno odustali, sta ce biti objavljeno i kada okvirno (mada znam da je ovo zadnje pitanje krajnje izlisno), i da, znam da imate promotivno prodajnu akciju za neki dan...
Zanimljivo pitanje, ali mislim da ti je sve džabe. Ovo sad već kasni dve godine. A ima par stvari koje bi me zanimale... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts
Posted - 18/02/2009 : 17:16:33
|
Najveci broj naslova sa ove liste ce biti objavljen i oko toga mi nemamo nikakvu dilemu. Naravno da bi mogli i da govorimo o konkretnim stripovima, ali držacemo se principa da najavljujemo knjige neposredno pre nego što se one pojave u knjižarama. Što se tice pomenutog kataloga, podsecamo vas da u njemu svoje mesto imaju i izdanja koja su izašla u momentu njegovog objavljivanja i ona koja ce tek izaci (što je, evidentno, slucaj i sa onima koji su ovde pomenuti). |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 18/02/2009 : 17:43:15
|
Dok vi izbacite naslov dvadesetogodišnjak postane tridesetogodišnjak i prestane čitati stripove jer mu djeca ne daju mira...
 |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Dalen
Senior Member

.jpg)
Croatia
2276 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 18/02/2009 : 19:38:08
|
Baš. Dobro rečeno. Kad je to bilo aktuelno (2006. godine), obradovao sam se Rip Kirbiju i Mandraku. Sad sam već debelo zaboravio na to. |
 |
|
Pusti
Starting Member

Serbia
80 Posts
Posted - 18/02/2009 : 19:58:44
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS
Najveci broj naslova sa ove liste ce biti objavljen i oko toga mi nemamo nikakvu dilemu. Naravno da bi mogli i da govorimo o konkretnim stripovima, ali držacemo se principa da najavljujemo knjige neposredno pre nego što se one pojave u knjižarama. Što se tice pomenutog kataloga, podsecamo vas da u njemu svoje mesto imaju i izdanja koja su izašla u momentu njegovog objavljivanja i ona koja ce tek izaci (što je, evidentno, slucaj i sa onima koji su ovde pomenuti).
Zajebi princip,daj neke naslove!Molicu lepo! |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 18/02/2009 : 22:46:06
|
quote: Originally posted by Pusti
quote: Originally posted by Beli Put PRESS
Najveci broj naslova sa ove liste ce biti objavljen i oko toga mi nemamo nikakvu dilemu. Naravno da bi mogli i da govorimo o konkretnim stripovima, ali držacemo se principa da najavljujemo knjige neposredno pre nego što se one pojave u knjižarama. Što se tice pomenutog kataloga, podsecamo vas da u njemu svoje mesto imaju i izdanja koja su izašla u momentu njegovog objavljivanja i ona koja ce tek izaci (što je, evidentno, slucaj i sa onima koji su ovde pomenuti).
Zajebi princip,daj neke naslove!Molicu lepo!
Razocarace nas ako sad izda svoje principe...pusti... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
Pusti
Starting Member

Serbia
80 Posts
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 19/02/2009 : 11:59:00
|
Izdajte vec jednom Integralicic neki (svi su vam odlicni sem naravno Jaguara) smoriste najavama, popustima i rasprodajama. A i koji Torgal bi dobro dosao! |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 26/02/2009 : 20:57:41
|
Blizi se kraj drugog meseca, nadam se najavi nekog izdanja. |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2401 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 26/02/2009 : 21:31:51
|
Kod BP vise nista nije sigurno,zato ni nema najava...jos krajem prosle godine Januar je najavljivan kao mesec pun iznenadjenja,a ono sipak...i ne samo Januar,eto ode i Februar...kako vreme odmice bice dobro da do Sajma knjiga na Jesen izdaju koji naslov...a i nije vise ni tako bitno,dok oni prave svoje "velike planove",tu su nam Fibra,Bookglobe i Libellus... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/02/2009 : 22:43:15
|
Evo prošlo je 4 mjeseca od otvaranja ovog topica. Mogu samo konstatirati da se Beli Put prosto satro od izdavanja stripova.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 27/02/2009 : 00:09:32
|
Nema veze, zato ja juce pravac Delta city, i ogrebao Metabarone 1 i 2, Indijansko leto, Sninkela i Jaguara! 
Long live comics! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Topic  |
|