Pozdrav i tebi Gorane, sigurno nećeš pogrešiti da kreneš sa skupljanjem ovog serijala Pozdrav i maladji, cibaliji, Nebojši, Branku, telleru i ostalima...
onaj ko ima ovo crveno piratsko izdanje,pitam..dali je sken stvarno toliko los kao sto neki tvrde,to me zanima?
Pa sad, kako se uzme (gleda). Neke priče imaju baš loš sken, dok druge imaju solidan, a najviše njih je osrednjeg kvaliteta. Ali ipak je to piratsko izdanje, ne zaboravimo da i neka legalna izdanja imaju loš sken. Sve u svemu ako nameravaš da kreneš sa ovim izdanjem, bolje je da ideš na ove pirate nego na ZS i LMS, jer su ipak kvalitetniji i kompletni, bez cenzure i imaju sve brojeve kao u originalu.
ja se još uvijek nadam, da če to na način Kena izbacit Markos i Fibra.Kad se skoro izpuca Ken Parker dobro bi došle Fibrine Priče sa Divljeg zapada-može WEST STORY naslov. Broj po broj sa svim naslovnicama na način Kena-po mome bi to bila milina za oči.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
onaj ko ima ovo crveno piratsko izdanje,pitam..dali je sken stvarno toliko los kao sto neki tvrde,to me zanima?
vidi se, da je sken, ali uopšte nije loš. več sam vidio dosta pirata in skenova i vjeruj mi da su njih neke 90% bili lošiji od tog. ko je radio te stripove, nije to radio slabo. dosad sam prodao sve pirate, ali ove neču, jer su vrlo dobri i bilo bi mi žao, da samo to uradio, pa makar ove priče izašle u kvalitetnjimi izdanjima.
Koliko je vas skupljalo i čitalo ovaj serijal, koje je vaše mišljenje o njemu? Da li bi voleli da neko od izdavača izda ponovo ovaj serijal u kvalitetnoj opremi, jedana priča – jedan broj, recimo nešto slično kao Ken Parker od Libellusa i Fibre
Ja sam skupio cijelu kolekciju u onom piratskom izdanju, a imam i dosta epizoda u LMS i ZS. To mi je jedan od najdrazih western serijala i naravno da bih volio da netko od nasih izdavaca to objavi onako kako treba: kvalitetnije nego sto je do sad objavljivano.
vidi se, da je sken, ali uopšte nije loš. več sam vidio dosta pirata in skenova i vjeruj mi da su njih neke 90% bili lošiji od tog. ko je radio te stripove, nije to radio slabo. dosad sam prodao sve pirate, ali ove neču, jer su vrlo dobri i bilo bi mi žao, da samo to uradio, pa makar ove priče izašle u kvalitetnjimi izdanjima.
Tako znaci, bavimo se piraterijom
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Originally posted by Bruce Springsteen Kao gotovo kod svih strip serijala koji su izlazili u ZS i LMS, karektristika i kod Priča sa Divljeg zapada da se nije poštovao hronološki red izlaženja brojeva u odnosu na original.
I kao kod svih iskasapljen je izbacivanjem stranica a i početak čak čudnovato spajani dijelovi iz više ( dvi ) epizoda.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Originally posted by Bruce Springsteen Kao gotovo kod svih strip serijala koji su izlazili u ZS i LMS, karektristika i kod Priča sa Divljeg zapada da se nije poštovao hronološki red izlaženja brojeva u odnosu na original.
I kao kod svih iskasapljen je izbacivanjem stranica a i početak čak čudnovato spajani dijelovi iz više ( dvi ) epizoda.
sviđalo mi se još ka mulcu imam crvene pročito dobro slabije od kena- ima epizoda s ono baš lošim crtežom neće se to izdavat baš zbog tih crvenih dosta dobro napravljeno bljedilo smeta al kvaliteta stripa gura dalje cijena - renky puta dva + costados des envidos