forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus predstavlja: Magicni Vjetar 17-20
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 20:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Dado je jednom probao da nacrta mv-a i poea kako tamane cevape u hrasnici, ali je bio odbijen
naime, goran nije imao dovoljno crvene za ajvar, jer mu je inferno sve pokupio rekavsi: "neces ti meni mv upropastavati nekim gej sarenilom!"

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 08/02/2009 : 20:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/02/2009 : 20:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by lwood
s 500 na 300 ? o kome se radi ako nije tajna?

Mislim da su novi albumi BG rađeni u 300 kom.

Ja se uplašio da nije Lubellus!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/02/2009 : 20:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče komentara na izdanje. Suzdržat ću se... jer, tamo di se hvale Ferrijeve naslovnice i spominje izgled stripova na polici, a zaboravlja i propušta bit nemam šta komentirati.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 20:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
bolje odi tamo komentiraj proporcije, ozbiljni covjece

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7820 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/02/2009 : 20:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

pa dokazao si sam sebi autogolom o raznovrsnosti kod ferrija i ville, narocito ferrija
da si bilo sto drugo naveo, recimo mikijev almanah...

Slušaj, normalno da je raznovrsnost problem nakon 150 naslovnica, a pogotovo nakon 500 i nešto.
Ali ne bi smio biti problem nakon samo 20 naslovnica.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 20:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dado je jednom probao da nacrta mv-a i poea kako tamane cevape u hrasnici, ali je bio odbijen
naime, goran nije imao dovoljno crvene za ajvar, jer mu je inferno sve pokupio rekavsi: "neces ti meni mv upropastavati nekim gej sarenilom!"

Ipak je on pakleni čovac... Još riječ protiv naslovnica i održat ću vam propovjed o poštovanju...

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 20:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
cibalia, citaj malo bolje... bas i sprdam ove koji ih ne vole... ali ne treba se ljutiti ni biti preozbiljan... nekima se ne svidjaju, pa sto sad... svidjaju im se ferrijeve, pa sto sad... neukus? valjda... ali tko ima pravo svoj nametnuti kao apsolutan?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/02/2009 : 20:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Ma dobro... Meni 10 naslovnica valja, 10 ne valja. Opažanje vršeno preko: zdravih očiju + lišenost svake vrste ulignjivanja.

Pišem nula, pamtim jedan.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 20:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

cibalia, citaj malo bolje... bas i sprdam ove koji ih ne vole... ali ne treba se ljutiti ni biti preozbiljan... nekima se ne svidjaju, pa sto sad... svidjaju im se ferrijeve, pa sto sad... neukus? valjda... ali tko ima pravo svoj nametnuti kao apsolutan?

Pa valjda ja!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 08/02/2009 : 20:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Inferno

Ma dobro... Meni 10 naslovnica valja, 10 ne valja. Opažanje vršeno preko: zdravih očiju + lišenost svake vrste ulignjivanja.

Pišem nula, pamtim jedan.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7820 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/02/2009 : 20:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što se tiče komentara na izdanje. Suzdržat ću se... jer, tamo di se hvale Ferrijeve naslovnice i spominje izgled stripova na polici, a zaboravlja i propušta bit nemam šta komentirati.

Ako misliš na mene, ja ovo nisan reka (osim možda u šali), jer me nije baš briga za to.
Za Ferrija san reka da ima nekoliko dobrih naslovnica, a ne da su mu sve dobre (a pogotovo ne ove najnovije koje loše izgledaju). A ti samo dalje nastavi s proporcijama, miri ruke i noge s ravnalom i šestarom. A što ću ti ja...

Ali što se tiče izdanja, nimalo ne sumnjam da će epizode u knjizi 18 biti odlične. Komentirat ćemo još kad se to pročita, sad ne vidin što bi drugo bija bit osim naslovnica, cijene...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 20:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ti bi niški matori Carsone trebao nesto metnuti, a ne nametnuti
kao i ja

Edited by - Curunir on 08/02/2009 20:58:23
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/02/2009 : 20:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ja iskreno kažem, ne umanjujem njegov talent i, ajmo se hrabro izraziti, kvalitetu starih crteža pa čak i poneke naslovnice ali da je pogubija konce, da mu je anatomija lošija nego i na mojim crtežima, da traljavo radi ove novije naslovnice... No opet, odrasta san na BD-u pa ne znam jesam li mjerodavan po Bonelli pitanju.
Zato, koga njegove naslovnice vesele... veselo im bilo. Mene vesele, recimo, Goranove. I daj Gorane, ponovi koju.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 08/02/2009 : 20:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
super su mi naslovnice, totalno su luđačke!!!
17. zbog Poea, roze fotelje, i nedovog luđačkog pogleda
18.lud je! poludio je do kraja, predobar je
19. tetovirani i lebdenje...odlično!!!
20.pejzaž i kamenčići, jedino mi je ned premalen u odnosu na okolinu?

inače ja navijam da g. Parlov nacrta još koju pejzažnu naslovnicu (kao za prve 3 knjige) jer meni takve najviše pašu....ali strpljiva sam, čekat ću.
ovo je odličnoooo!!!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 08/02/2009 : 21:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Evo ga...
http://www.disegnioriginali.net/tavfris.html

Al šalu na stranu, kako je moguće ovako nešto nacrtati..?

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa ja iskreno kažem, ne umanjujem njegov talent i, ajmo se hrabro izraziti, kvalitetu starih crteža pa čak i poneke naslovnice ali da je pogubija konce, da mu je anatomija lošija nego i na mojim crtežima, da traljavo radi ove novije naslovnice... No opet, odrasta san na BD-u pa ne znam jesam li mjerodavan po Bonelli pitanju.
Zato, koga njegove naslovnice vesele... veselo im bilo. Mene vesele, recimo, Goranove. I daj Gorane, ponovi koju.

pa kao da ja ista govorim drukcije?????????????????? ne da je los, nego je ocajan... i ne samo za proporcije, to je jos najmanje...
a proporcije sam mislio na onu salu s 10 cm

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 21:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

ti bi trebao nesto metnuti, a ne nametnuti
kao i ja

Ta ti je na mestu, ali kad me mrzi da izadjem iz kuće.
A kolko znam i ti se baš nešto ne pretržeš od skitanja.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin
Ako misliš na mene, ja ovo nisan reka (osim možda u šali), jer me nije baš briga za to.

Nisi ti, na sriću
quote:
Originally posted by mpavin
Za Ferrija san reka da ima nekoliko dobrih naslovnica, a ne da su mu sve dobre (a pogotovo ne ove najnovije koje loše izgledaju). A ti samo dalje nastavi s proporcijama, miri ruke i noge s ravnalom i šestarom. A što ću ti ja...

Pa čuj davno san upotrebljava ravnalo kod mirenja tjelesnih proporcija... sad samo pamtim te dane, a i to sve više kroz maglu no za viditi anatomske pogreške na njegovim crtežima tribaju samo oči.

Edited by - Renky on 08/02/2009 21:03:10
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

ti bi trebao nesto metnuti, a ne nametnuti
kao i ja

Ta ti je na mestu, ali kad me mrzi da izadjem iz kuće.
A kolko znam i ti se baš nešto ne pretržeš od skitanja.

pa to i kazem

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

PS
Odmah odlučno demantiram... koja god je to izjavila... LAŽE!!!!!

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7820 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/02/2009 : 21:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa čuj davno san upotrebljava ravnalo kod mirenja tjelesnih proporcija... sad samo pamtim te dane, a i to sve više kroz maglu no za viditi anatomske pogreške na njegovim crtežima tribaju samo oči.

Hehehe, dobar odgovor.

@npetros
Pa vidiš da je moguće kad Frisenda to može.

Edited by - mpavin on 08/02/2009 21:11:33
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 21:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Dakle, sad imamo situaciju.
mpavin tvrdi da se Parlov ponavljava
Curunirko hebe sve komentare na topicu bili oni pametni ili glupi
Niki je sve super
Inferna boli ono za naslovnu, njemu je Magični super ovak il onak
Renky provocira
Markos se ne slaže s mpavinom
Srdjandj kupuje sebi i još desetorici
Carson provocira
nptreros prića o super tabli

cibalia je u pravu!

BTW kakva je 17. knjiga. Ona je praktički već kupljena a za ostale ću vidit

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...

Edited by - cibalia on 08/02/2009 21:14:02
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 21:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hi,hi,hi!
Šta hoćeš da kažeš Da kad si ti upotrbljavao ravnalo, to što si merio se nije dalo videti golim okom?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 21:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

PS
Odmah odlučno demantiram... koja god je to izjavila... LAŽE!!!!!

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33283&whichpage=2

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000