forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 Blade of the Immortal
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 01/02/2009 : 14:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
Aha! lone wolf and cub!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 12/02/2009 : 10:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Desetka na kioscima!!!
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 12/02/2009 : 16:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
Imam ju! Naravn nije se ništa pokvarilo! Serijal ljepo teče...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 12/02/2009 : 16:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
kupio ljubljenu 8 i 9 i cekam da ih procitam :)

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 12/02/2009 : 17:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mali od palube

Imam ju! Naravn nije se ništa pokvarilo! Serijal ljepo teče...

Da, priča zbilja lijepo ide. Nije onako zbrzano.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/02/2009 : 20:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
koliko sam cuo, tek ce sada poceti najbolje epizode (oko 15ice)
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/02/2009 : 20:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam Oštrica besmrtnika 1 (Algoritam). Strip mi je apsolutno odbojan, nezanimljiv i nečitljiv. Trebam li se truditi dalje (druga šansa) ili da odustanem? Meni se rijetko koji strip ne svidi, ali ovo mi baš nije leglo...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 12/02/2009 : 20:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Pročitao sam Oštrica besmrtnika 1 (Algoritam). Strip mi je apsolutno odbojan, nezanimljiv i nečitljiv. Trebam li se truditi dalje (druga šansa) ili da odustanem? Meni se rijetko koji strip ne svidi, ali ovo mi baš nije leglo...

I meni je bilo tako. Užas nakon prvog čitanja, a nakon trećeg mi se svidjelo. Međutim, nakon petog mi je opet sve to dopizdilo jer mi djeluje ko da nema kraja. To nigdje ne vodi... Zato ću prodati ovih 5-6 što sam kupio.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 12/02/2009 : 20:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

e tu smo negde shto se tiche 1 broja.Cak da sam kupio samo taj prvi broj verovatno bih odustao zato shto uopshte nisam pohvatao radnju.Nisam znao kad je retrospektivno pricanje a kad je u stvarnosti,ali sam kupio 3 volumea od jednom.Mislim,probaj 2 i 3 i mislim da cesh se definitivno predomisliti.
Moje misljenje,ne morash da ga poslushash.

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/02/2009 : 20:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:

I meni je bilo tako. Užas nakon prvog čitanja, a nakon trećeg mi se svidjelo. Međutim, nakon petog mi je opet sve to dopizdilo jer mi djeluje ko da nema kraja. To nigdje ne vodi... Zato ću prodati ovih 5-6 što sam kupio.

He,he...
A baš sam pomislio da me nagovaraš...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 12/02/2009 : 20:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
Blade je tipična saga manga.Epska priča o samurajima sa povijesnim činjenicama uz dozu brutalnosti.
Onima koji su navikli na kratke priče bez neke velike razrade likova u samom stripu koji žele da sve to brzo završi ova manga definitivno nije za njih.Nije ni za one koji su naučili na sterilan bonelli crtež.

Uglavnom radnja sama ide polako i tek na 9 volumenu se lagano vata sama priča i povezuju konci same priče.Eto iskreno toliko je meni tribalo, ali još mi nije jasan vol. 4 čemu uopće.Totalno je nepotreban i nije nikakav uvod u daljnje likove ka npr. 5 u kojem upoznajemo psiha Shiru.
Eh da nema ni tipičnog da znaš ko je negativac,a ko pozitivac.Percepcija likova se mijenja iz volumena u volumen.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 12/02/2009 : 23:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ukratko: Jesi chitao mange ranije? Ako nisi, onda mu svakako pruzhi drugu priliku, prochitaj 2-3 broja da udjesh u shtos sa stilom, pa ako i dalje ne funkcionishe...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/02/2009 : 07:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Nisam, ovo je prva. Nekako se bojim da to nije moj senzibilitet, ali probat ću još ponešto...

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 13/02/2009 : 09:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
i moje misljenje je da trebas produziti obi. kad se malo priviknes, postace ti praznik za oci.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 13/02/2009 : 12:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam, ovo je prva. Nekako se bojim da to nije moj senzibilitet, ali probat ću još ponešto...

Ovako kreni sa Death Note,Monster i 20 th boys... Ja sam nešto pisao od njima.Neznam jeli voliš detektivski đir sa Stephen King elementima.Ako to voliš onda su ove mange za tebe.Ako nevoliš probaj sa mainstreem mangama tipa Naruto,Bleach,FullMetal Alchemist itd.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 13/02/2009 : 14:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

[/quote]

Daj, nemoj zezati...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 13/02/2009 : 17:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
prodat ćeš kolekciju oštrice besmrtnika pa zakej meni je to baš zanimljivo a dosad mi je najbolji uvjek onaj noviji dio a najbolje mi je ono na kraju stripa 10.nastavka

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 13/02/2009 : 18:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Uh, taj strip me namučio. Kico, kakvo je janje?

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 14/02/2009 : 09:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
e da ne kužim jednu stvar kad na početnoj stranici piše "Oštrica Besmrtnika samuraj sa 12 sječiva" pa dok zakolje još jednog i zeme mu oružje kaj bu onda samuraj sa 13 sječiva

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 16/02/2009 : 13:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Cini mi se da je opet pala naklada...sad je na 2500...mozda se varam?

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2131 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 16/02/2009 : 13:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

Cini mi se da je opet pala naklada...sad je na 2500...mozda se varam?

Ne varas se. U broju 9 naklada je bila 3500, a sad je 2500...

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 16/02/2009 : 13:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
kaj tolko dojde

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 17/02/2009 : 22:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Naruto

e da ne kužim jednu stvar kad na početnoj stranici piše "Oštrica Besmrtnika samuraj sa 12 sječiva" pa dok zakolje još jednog i zeme mu oružje kaj bu onda samuraj sa 13 sječiva

Pa onda se riješi nekog od starijeg i eto ga! opet 12!
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 17/02/2009 : 22:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Naruto

kaj tolko dojde

???!!!
E stvarno lakše razumijem klilingonski nego tebe. Što si htio reći?
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 19/02/2009 : 16:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Evo, bas sad zavrsih 9 broj.
Postaje sve bolje i bolje.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000