Pajtose, hajd' da ti unapred čestitam kilogramsko post;) valjda neće da ti smeta;)
'Fala,Nede!Evo bas cu ovde postati Stari clan(1000-ti post! )! Pozdrav i za Sigimundusa!Cujemo se nocas kad mrak preuzme dan...Buarharharhar! P.S.Kerber,sorry sto postam danju,vanredna situacija!
Pajtose, hajd' da ti unapred čestitam kilogramsko post;) valjda neće da ti smeta;)
'Fala,Nede!Evo bas cu ovde postati Stari clan(1000-ti post! )! Pozdrav i za Sigimundusa!Cujemo se nocas kad mrak preuzme dan...Buarharharhar! P.S.Kerber,sorry sto postam danju,vanredna situacija!
Ajd nije problem,ali valjda se treba zapaziti red,jel?..
Collapse Active Users Active Users Active Members: 1 | Anonymous Members: 0 | Guests: 23 || Total: 24 [ Administrators | Moderators ] Active Users Record: 140 | Record Set On: 20/01/2009 at 22:02:40 Members Online: cibalia
Milina i po
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Otvaram sastanak nocnih ptica!Trebamo sad biti obazrivi u komentarima,sa nama je i Nika (da li dolazi pesaka il' na metli jos uvek nije utvrdjeno! ) Dakle,izvesni Cibalia se hvali kako je bio sam u jutarnjim satima! Kako je to,sto mu insomnia,moglo da se desi?! (Ma,nije ni cudo kad je Renky naredio fajront! )