AA2 je jednostavno vrhunski strip i nikako nije rijetka iznimka u nathanu
fala vam svima koji nathana čitaju šmrc,šmrklj uhh...,evo emocija...,daj maramicu...prufff,fronnnn...evo ih... naviru... uhuhuhuh... ma svi ste mi dragi ! samo kupujte i dalje da nam se ne vgasi ok?
I mene ceka gomila filmova koje ne stignem pogledati, a trenutno nabavljam stare Frankenstein-Dracula horrore, oni ce biti prioritet za gledanje, kad mi stignu...ali da ne lutamo od teme...
Bas sam prictao aa2, i prica je zbilja izvrsna, a ni crtez nije nista losiji. Bonazzi mi polako postaje jedan od najdrazih crtaca nathana. Steta sto ne dolazi u Makarsku. A mislim da vise i ne crta Nathana bas, jesam li u pravu?
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Koliko znam trenutno radi na drugim projektima, a zadnje je nacrtao broj 200... Nisam siguran hoce li jos crtati Nathana, pitat cemo Serru kad dodje...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
I ja se pridružujem o pohvalama kad je riječ o AA2,uz "Feniks" u knjizi NN #5(koja mi je ipak bolja), sigurno jedan od najboljih Nathana u zadnjih par godina.Izvrsna priča,ali sa jednom manom-dajte što prije nastavak sage o brodolomcima na asteroidu! ;-))
I ja se pridružujem o pohvalama kad je riječ o AA2,uz "Feniks" u knjizi NN #5(koja mi je ipak bolja), sigurno jedan od najboljih Nathana u zadnjih par godina.Izvrsna priča,ali sa jednom manom-dajte što prije nastavak sage o brodolomcima na asteroidu! ;-))
uh to ti je tek tamo AA 5,i navodno ni tak dobro dalje
ovo je nesto najbolje od Nathana sto je Libelus do sada izdao IMHO
krenuh biciklom na Vrelo Bosne u mini izlet Sa SF pricama u izdanju ZS i ovim Nathanom s namjerom da procitam pedesetak stranica što mi je norma kada imam posla s monsterima od 250+ stranica i slistio sam oko 150 stranica sto nije prije bio slucaj s gigantima recimo ili drugim knjigama u nastavcima... mravi me pojedose :D jer sam sjedio u travi :D
Koliko znam trenutno radi na drugim projektima, a zadnje je nacrtao broj 200... Nisam siguran hoce li jos crtati Nathana, pitat cemo Serru kad dodje...
Pa, jeste li ga pitali??
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
ovo je nesto najbolje od Nathana sto je Libelus do sada izdao IMHO
krenuh biciklom na Vrelo Bosne u mini izlet Sa SF pricama u izdanju ZS i ovim Nathanom s namjerom da procitam pedesetak stranica što mi je norma kada imam posla s monsterima od 250+ stranica i slistio sam oko 150 stranica sto nije prije bio slucaj s gigantima recimo ili drugim knjigama u nastavcima... mravi me pojedose :D jer sam sjedio u travi :D
masterpis kad bi ovoga bilo vise...
Da vrhunski strip, prava space avantura! Meni je u TOP 10 Nathana...
u Italiji su broj 3 i 4 izašli brzo jedan za drugim, pa če verovatno i Libellus tako uraditi ako želi pratiti redosljed... ova zadnja priča u desetoj knjigi več je izašla iza AA broj tri, a onda su izašle samo 4 redovne epizode i gigant broj četiri i onda opet AA broj 4