forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 molba za nekog iz novog sada...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/03/2009 : 18:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Markos

Naravno da bi pilo vode. Samo sto ostećeni brzo odustaju. Medjutim, kad ustraju, da vidiš kako lopovi vraćaju pare kad im policija zakuca na vrata par puta. Bilo je takvih slučajeva nekoliko puta već ovdje. I kad će više ljudi konačno shvatiti da trebaju meni prijaviti članove koji koriste lažna imena i adrese i da se s takvima ne posluje!???

Crveni mundir je, naravno izbačen, ali to ga ne spriječava da se opet sutra prijavi s nekim novim imenom i adresom. Ja tu ne mogu ništa. Ali zato kupac, kad dobije mail s aukcija da je prodavač Pero Perić, a ovaj mu se predstavi kao Jovo Jović, treba reagirati i prijaviti takvog člana - jer za takve postupke nema NIKAKVOG opravdanja.

Marko, da li si sigurno dobro napravio? Postoje:
Crveni Mundir (Zagreb)
crvenimundir (Novi Sad)
Ključić je kraj ovoga iz Zagreba, a čini mi se da to nije krivac...

U pravu si, sad sam to popravio. Isprika nevinom:(

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/03/2009 : 18:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dubac

Zexx je prosle godine pokrao clana Darkwood na Kolekcionaru za par stotina eura.
Onda je izbacen sa Kolekcionara ali se vratio pod imenom Bax.
Ovde je bio pod imenom crvenimundir.Verovatno se vec vratio pod nekim trecim.
Naravno da je Zexx ustvari Dmaksa.Ista tehnologija i metod koji se primenjuju vec godinama.
Napravi prvo par pozitivnih komentara sa par ljudi a onda ide kradja kada se vecina opusti.
Jedino sto je kod one varijante sa Dmaksom imao jos neciju asistenciju.Uveren sam da je uzeo tudje stripove i slikao za aukcije.Imao sam i neku sumnju cije ali nemam dokaz.
Lik je potpuno opskuran.Pretnje i molbe ne pomazu.Upozoravan je vise puta da vrati novac i kada je bio Darkwood u pitanju pa nije.Kradje obicno vrsi sa inostranim kupcima jer se tako oseca bezbednim.
Resenje su policija ili batine.Treceg nema.

Koje smeće od čovjeka, nevjerojatno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 04/03/2009 : 19:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Naravno da bi pilo vode. Samo sto ostećeni brzo odustaju. Medjutim, kad ustraju, da vidiš kako lopovi vraćaju pare kad im policija zakuca na vrata par puta. Bilo je takvih slučajeva nekoliko puta već ovdje. I kad će više ljudi konačno shvatiti da trebaju meni prijaviti članove koji koriste lažna imena i adrese i da se s takvima ne posluje!???

Crveni mundir je, naravno izbačen, ali to ga ne spriječava da se opet sutra prijavi s nekim novim imenom i adresom. Ja tu ne mogu ništa. Ali zato kupac, kad dobije mail s aukcija da je prodavač Pero Perić, a ovaj mu se predstavi kao Jovo Jović, treba reagirati i prijaviti takvog člana - jer za takve postupke nema NIKAKVOG opravdanja.

Marko, da li si sigurno dobro napravio? Postoje:
Crveni Mundir (Zagreb)
crvenimundir (Novi Sad)
Ključić je kraj ovoga iz Zagreba, a čini mi se da to nije krivac...

U pravu si, sad sam to popravio. Isprika nevinom:(

Zar jos nisi shvatio da bez Obija ne mozes..
Stavi coveka za moderatora(na aukcije) i pusti ga da radi,radi,radi.....
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/03/2009 : 22:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

Obecao sam da cu probati kontaktirati Zeljka (crvenimundir)...i najzad sam tek veceras to i uspeo...
Kako sam najavio zeleo sam videti sta se dogadja...dakle nisam hteo glumiti serifa i isterivati pravdu
Zeljka znam povrsno...saradjivali smop par puta i otud mi i njegov broj telefona...

Ukratko Zeljko mi je preneo sledece...finansijski krah u porodici...Majka nije primila platu tri meseca(Zbog kredita i porasta evra u odnosu na dinar) Otac na prinudnom odmoru bez primanja a on(zeljko) niti pre nije imao nekog postenog posla...Telefon iskljucen...tacnije moze primati samo dolazne pozive, internet takodje iskljucen...doslo se dotle da je bio prinudjen bukvalno prodatavi stripove kako bi kupili osnovne zivotne namirnice...

Porucio je svima da se strpe i da ce dobiti svoje stripove...tvrdi da su spakovani ali nema love da ih posalje...Svestan je da ce biti izbacen sa sajta ali trenutna situacija je toliko crna da mu te stvari dodju smesne...
Eto toliko.

E sad...na vama kojima on duguje je da procenite sta cete raditi...uostalom i ne preostaje vam nista vise od nade da cete kad-tad dobiti kupljenu robu...Mozete mu dati negativne komentare iako sada ni to nema smisla jer ga je Markos svakako izbacio sa aukcija...
Sledeci put dobro otvorite oci kada kupujete i saljete svoj novac...

i sad bi se mi kao trebali sažaliti i otvoriti fond za pomoćjebote,kao da meni sve cvate u životu i svim ostalima...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/03/2009 : 22:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Sve više je prevarenih koji se javljaju, jebote koji lopov...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 04/03/2009 : 23:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Trebao je sdragan da se ponudi da ode do njega i preuzme pakete, koje bi kasnije licno poslao... mladi Zeljko tada verovatno ne bi imao snage ni da mu ih preda u ruke.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2009 : 23:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ej, ljudi, i nad popom ima pop... :))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

gigi
Junior Member

Austria
452 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 05/03/2009 : 00:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message  Reply with Quote
sad je i meni osvanulo... osvojio sam prije vise od godinu i po dana neke albume sa slicicama na njegovim aukcijama (nick zexx). uredno sam mu poslao novac za postarinu (preporucenu) i albume, koji je primio javivsi mi da je poslao albume (koji nikad nisu stigli). nakon nekog vremena i bezbroj neodgovorenih mejlova mi se udostojio javiti i poceo da mulja i psuje postare koji su "maznuli" albume. na pitanje zasto nije slao preporuceno mi nikad nije odgovorio. predlozio mi je da ce mi poslati te albume kada nabavi novu posiljku ali da ce to duze trajati jer su cijene otisle u k... i ne moze se nabaviti nista jeftino. poslije nekih 6 mjeseci se javio s prijedlogom da mi posalje jedan strip kao odstetu, sto je dva mjeseca kasnije i uradio. gledajuci tako, prosao sam bolje od drugih kojima nije poslao nista, ali ipak me je prevario i to ne oprastam nevezano iz kojeg razloga je to ucinio. niko danas ne zivi u nekom izobilju, svi se muce za svoj novac i nije u redu da neko sve nas pravi budalama.
haugh, rekao sam

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/03/2009 : 06:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Trebao je sdragan da se ponudi da ode do njega i preuzme pakete, koje bi kasnije licno poslao... mladi Zeljko tada verovatno ne bi imao snage ni da mu ih preda u ruke.

I ja sam razmisljao o tome...nazvacu ga veceras opet da mu to predlozim...
On i meni duguje nesto sitno love pa racunam bolje da odem i pokupim neki strip dok jos ima...

Ako bude pristao na tu varijantu ja cu se ovde javiti...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/03/2009 : 08:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/post.asp?method=ReplyQuote&REPLY_ID=661985&TOPIC_ID=27539&FORUM_ID=8

Evo vam crvenog mundira.

Edited by - srdjandj on 05/03/2009 08:57:11
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/03/2009 : 08:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gigi

sad je i meni osvanulo... osvojio sam prije vise od godinu i po dana neke albume sa slicicama na njegovim aukcijama (nick zexx). uredno sam mu poslao novac za postarinu (preporucenu) i albume, koji je primio javivsi mi da je poslao albume (koji nikad nisu stigli). nakon nekog vremena i bezbroj neodgovorenih mejlova mi se udostojio javiti i poceo da mulja i psuje postare koji su "maznuli" albume. na pitanje zasto nije slao preporuceno mi nikad nije odgovorio. predlozio mi je da ce mi poslati te albume kada nabavi novu posiljku ali da ce to duze trajati jer su cijene otisle u k... i ne moze se nabaviti nista jeftino. poslije nekih 6 mjeseci se javio s prijedlogom da mi posalje jedan strip kao odstetu, sto je dva mjeseca kasnije i uradio. gledajuci tako, prosao sam bolje od drugih kojima nije poslao nista, ali ipak me je prevario i to ne oprastam nevezano iz kojeg razloga je to ucinio. niko danas ne zivi u nekom izobilju, svi se muce za svoj novac i nije u redu da neko sve nas pravi budalama.
haugh, rekao sam

Šta ste ćutali do sada?
Da ste na vreme davali negativne komentare, ne bi uspeo da prevari toliko ljudi, trebali ste odmah da reagujete i iznesete činjenice, ovde, na forum, ali eto tek sad se vidi koliko ima prevarenih i svi do sad ćutali, neverovatno.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/03/2009 : 16:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by gigi

haugh, rekao sam

Šta ste ćutali do sada?
Da ste na vreme davali negativne komentare, ne bi uspeo da prevari toliko ljudi, trebali ste odmah da reagujete i iznesete činjenice, ovde, na forum, ali eto tek sad se vidi koliko ima prevarenih i svi do sad ćutali, neverovatno.

da me se ne shvati krivo,ali ja trubim godinama da se prijavljuju ljudi,da se ne čeka mjesecima da se nekoga prijavi...jebi ga,očito je forum pun sadomazo tipova...i onda kad vas zajebu,kuknjava...koliko god su krivi ovi šta zajebu,vi ste još više šta šutite i čekate godota...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 05/03/2009 : 17:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
Ok, zbog cega ne uvedete automatski timeout da do mesec dana od zavrsene aukcije mogu da se daju + / - i neutralni komentar; nakon mesec dana samo neutralni ili negativni i recimo posle 2-3 meseca samo negativni. Time bi se ubrzala primo-predaja i stripova i placanja. Tako nesto postoji na ebay-u.

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/03/2009 : 17:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro, to nije sad toliko bitno, primopredaja se može obaviti i za 2 meseca i više, stvar je dogovora, mogu se ljudi dogovoriti, ali šta to ima veze sa prevarom, pa ovaj bi prevario na bilo koji način, nije tu bio neispoštovan rok, nego su mu kupci poslali pare i on posle muvao i zavlačio ljude nekoliko meseci, nije im poslao stripove, to je suština.

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 05/03/2009 : 17:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
Po meni pozitivni kometar dat nakon mesec dana i nakon 3 meseci ne moze biti isti. Nakon mesec dana morao bi maksimalno da ide neutralni. Pogledajmo koliko do sada procentualno ima datih + /- i neutralnih komentara; koja je svrha neutralnih?
Da je on imao neutralne komentare ja sigurno nebih kod njega licitirao a verujem i ostali (ili bih video zbog cega su dati neutralni).

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/03/2009 : 19:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Sto nebi moglo dati neki pozitivan komentar nakon mesec dana. Sve je stavar dogovora. meni nije zurba da naplatim stripove , a ni da mi odmah stignu kad ih kupim. Jer vecina ljudi ovde prodaje svoje viskoe, a nisu profesionalni prodavci stripova

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/03/2009 : 20:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pozitivan komentar je pozitivan komentar, bio on ostavljen nakon 2 dana ili posle 6 meseci, to je isto, jer ljudi se dogovore oko neke velike isporuke, pogotovo kad su u pitanju kompleti, pa se to odradi ličnom dostavom ili preko nekog rođaka, prijatelja i slično i u takvim slučajevima se može čekati i po nekoliko meseci, evo ja, recimo, čekam stripove iz Slovenije već nekoliko meseci, da ne bih plaćao poštarinu, da se dostave u Beograd.
Stvar je u prevarama, zbog toga treba reagovati odmah, čim je nešto sumnjivo, čim se vidi da je u pitanju neki muvator i slično, da bi se izbeglo da taj vara i druge i da se na vreme otkrije i spreči njegovo učešće na aukcijama, to je poenta, a ne kad se daju pozitivni komentari.
Da su ovi ljudi na vreme upozorili na tog mundira, prevarenih bi bilo manje, ali nisu...

Go to Top of Page

gigi
Junior Member

Austria
452 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 05/03/2009 : 21:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message  Reply with Quote
ja sam pogrijesio sto odmah nisam ostavio negativni komentar, ali tad je imao samo pozitivne pa nisam htio da ga odmah ocrnim. najsmjesnije je da mi je prije otprilike dva mjeseca pod nikom crveni mundir poslao na mejl ponudu sa stripovima koje prodaje trazeci cijene koje nisu dostizane cak ni na aukcijama. stripovi su bili super ocuvani, ali je bio previse skup pa nisam pristao na to. vjerovatno je tada namjeravao da me ocerupa s obzirom da je pristao da mi da popust ako uzmem sve stripove. pitam se samo koju adresu i ime bi naveo da je doslo do trgovine::::

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/03/2009 : 23:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Da, ali bi imao utehu da si očerupan sa popustom, ne stoprocentno!

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 05/03/2009 : 23:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://forum.stripovi.com/post.asp?method=ReplyQuote&REPLY_ID=661985&TOPIC_ID=27539&FORUM_ID=8

Evo vam crvenog mundira.

Sta da kazem, neverovatno je dokle neki ljudi mogu da odu... Bio sam mu u kuci, a i mene je pokrao! Jos sam mu ucinio uslugu, postedeo sam ga postarine i poslao mu stripove na `kucni prag`. Radi jos nekih mahinacija urgirali smo da se isti izbaci sa kolekcionara...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 06/03/2009 : 00:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
VC bi mogao da organizuje konferenciju sa tim Zeljkom u glavnoj ulozi, nalik onoj na sajmu, i naplacuje karte... cenim da bi interesovanje bilo ogromno.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/03/2009 : 01:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mogu samo da kazem da sam ja jedini njega zajeb'o... :))) Ali zahvaljujuci kolegama koji su me posavetovali na vreme, da kupim sta mogu jer cu na kraju ostati bez icega...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/03/2009 : 08:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Varao na kolekcionaru, varao ovde i vi svi ćutali, ne mogu da verujem.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 06/03/2009 : 08:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Varao na kolekcionaru, varao ovde i vi svi ćutali, ne mogu da verujem.

Ja sam odmah trazio da se izbaci sa kolekcionara!!!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 06/03/2009 : 09:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
quote:
VC bi mogao da organizuje konferenciju sa tim Zeljkom u glavnoj ulozi, nalik onoj na sajmu, i naplacuje karte... cenim da bi interesovanje bilo ogromno.

Eh kada bi VC mogao da organizuje konferenciju sa profom Blazinom u glavnoj ulozi,nalik onoj na sajmu,i da naplacuje karte...cenim da bi beogradska arena bila mala da primi sve zainteresovane kupce karata...Sta jednu?Daj pet karata!
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000