ma, frende, ideja ti i nije tolko loša... kad su meni rekli, posle, kad sam se razveo i proživeo duboku krizu
žiga, dobro si se sredio, sad treba još samo da ti nadjemo jednu frišku curu
a ja mrtvo hladno e, pa i ona, koja je več trideset godina u grobu suviše je friška za mene :)) znači moramo potražiti nešto, što več bar 50 godina leži u grobu ta če biti baš moj tip
______________________ onaj, koji sniva tudje snove
Dobra!Crvi sa slabim stomacima! @Hanter Ne brini stari,nece tema otici neznamgde,normalni smo momci,ovo gore je crni humor i zezanje na racun nase nesanice! Uzgred,meni prodje "raspust" ,od sutra se vracam na pos'o i postajem hebena dnevna ptica!
ja samo ovde da se upishem,prvi put ustajem ovako rano :D postao sam jutarnja ptica...Kva kva kva :D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Službeno otvaram nočasni sastanak. Družit ćemo se do 03:00 jer tad krećem na put.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Ja sad dosao iz Veriga (NS), gorelo... I sad cu lagano na spavanje uz film koji se zove Beverly Hills Chihuahua... :)) Kad me slog nije opalio kad mi je drugar doneo.. Ali gledam sve sto dodje pod ruku, pa cu i to..
Ah da........ (manhuntere, ne čitaj) Kod nas udovica je najljepše to, da uvjek, (ali UVJEK) znamo, gdje su naši muževi :) A što se nekrofilije tiče....... sjetiste me na Pracheta:'' Bio je sretan kao nekrofil u mrtvačnici.''
Cudni su putevi Gospodnji...... zato jih zaobilazm
Ah da........ (manhuntere, ne čitaj) Kod nas udovica je najljepše to, da uvjek, (ali UVJEK) znamo, gdje su naši muževi :) A što se nekrofilije tiče....... sjetiste me na Pracheta:'' Bio je sretan kao nekrofil u mrtvačnici.''
Eh sad ste me označili kao čoveka koji nema smisla za humor Ne znam, ima tema na koje mogu da se prave vicevi, ali je linija između šale i ismejavanja veoma tanka. Reagovao sam ono ranije zato što je stil bio malo...ne znam...Analogno tome, mogli bismo na taj način da zbijamo šalu na temu nekrofilije, pedofilije, religije, ratnih invalida...