forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Modesty Blaise u jednom...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 07/03/2009 : 10:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ne znam koliko to ima smisla jer mi se čini da je to rađeno onako samo da se napravi - nikada baš nikada mi se nije dogodilo da mi se učini da su predamnom neki strani ljudi a ne oni uz koje sam odrastao i proveo godine i godine...ako bude volje za poboljšanjima i ovo će pomoć
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
862 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 07/03/2009 : 11:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:
Originally posted by il cattivo

rommele, razočarao sam te...nadam se da ćeš mi moći to oprostiti...
Dok je Tino večeras na Profilovoj stripaonici entuzijastično predstavljao Modesty izdanje vlastite kuće, kao neko nezemaljsko, nadnaravno, nenadjebivo, nesvakidašnje, KONAČNO OVDJE, na našem HR tlu, u HR izdanju, hvalio, cerio se o HR premijeri (jejejeje tko je izdao Modesty juhuuu), ja se nisam mogao suspregnuti od razmišljanja o tvojim postovima o prijevodu HR izdanja,te me je sve nešto tjeralo da branim stavove jednog velikog štovatelja i poznavatelja Modesty Blaise-a, te osobe koju ne poznam u stvarnosti, već samo virtualno čitajući ga na forumu...
A pogotovo sam razmišljao da napadnem izdavača zbog par tvojih postova ovdje, na ovoj temi, o tipfelerima, mada izdanje nisam držao u ruci...jer sam i sam najosjetljiviji na tipfelere...
I onda, ne želeći bez vlastitih dokaza napasti entuzijastičnog izdavača, odustanem od bilo kakvih pitanja, i grizem se što rommelove postove, i navedene tipfelere u njima, ne naučih napamet...

kako misli hr premijera * MODESTY SMO IMALI I NA HRVATSKOM * BIS STRIP,STRIP MAGAZIN, RS MAGAZIN, pa čak i MIličevićev "PLAVI VJESNIK" sa nekim neobjavljenim epizodama
i za kraj nemam ti što oprostiti ako si ozbiljan drago mi je da se slažemo ako se zezaš opet dobro ne smeta mi - ono što mi smeta sam pokušao napisati - neču više da ne bi ispalo da imam Tina na zubu jer to nije istina - dapaće nadao sam se jako da će ovo biti dobro - i ne bi stvarno ne bi ovaako i ovoliko reagirao da za mene Mod baš kao i za Willieja nije - PRINCEZA!

Ma ozbiljan sam sa dozom humora, if you know what I mean...
A Tino je mislio sigurno na premijeru tako jednog luksuznog izdanja za Modesty, barem po vanjštini...
Kako je bio i Markos tamo, promovirao Fibrina izdanja, nisam mogao a da ne skužim razliku između pristupa izdavaštvu njega i Tina (protiv kojeg apsolutno nemam ništa, super je lik, ali kad su ovakve stvari u pitanju bitan je cjepidlačniji pristup, možemo to tako reći).Dan i noć, te vjerujem da bi prijevod bio kudikamo bolji.Onako kako je tvoja princeza i zaslužila...

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
862 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 07/03/2009 : 11:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

Mogao si barem koju zicnuti, nisi valjda sve zaboravio
A kako bi tek bilo da je Rommel tamo
Možda je i dobro da nije bio, šteta njegovog zdravlja.
Rommele, bez zamjerki, ali očigledno je koliko voliš taj lik i vidi se da si stručnjak.
A da se jim pošalje mail? il nema koristi od toga?..

Pa sjetio sam se Caucausa i kalibra , te žalio što rommel nije bio prisutan.
Da, to bi bilo zanimljivo...

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 07/03/2009 : 16:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Papir? Tisak? Predgovor? Dodaci? Može malo o tome?

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8630 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 07/03/2009 : 17:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ima li ovaj nesretni izdavač svoj sajt?
Ima li ikakvu igde internet reklamu, promociju izdanja?
Zar ne znaju da je danas osnovna stvar u promociju strip (i bilo kakvog drugog) izdanja - internet, ili rade, kao u prošlom veku?
Zar to nije neozbiljno?
Zar im je teško da ovde, na forumu, u rubrici nova izdanja predstave izdanje, daju fotografije, skenove, info o izdanju, o planu rada tj izlaženja u sledećem periodu?
Zar informacije o novoj Modesty treba da se prenose od usta do usta, kao u praistoriji?
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 07/03/2009 : 17:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Uh rommele izgleda da si nam svima pomrsio račune sa svojim postovima. Ja ću sada dobro razmisliti dal da je kupim ili ne, a bila mi je na samome vrhu prioriteta za kupiti.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 07/03/2009 : 17:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

Uh rommele izgleda da si nam svima pomrsio račune sa svojim postovima. Ja ću sada dobro razmisliti dal da je kupim ili ne, a bila mi je na samome vrhu prioriteta za kupiti.

kada na boku knjige stoji jim Holdaway i treba dobro razmisliti - jim nije zaslužio veliko slovo
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/03/2009 : 17:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Kolko sam cekao da se ovo pojavi i sad ovakvi komentari
Pa nije valjda bas toliko lose?
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 07/03/2009 : 17:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

sve ovisi koliko si očajan da je loše je...da se može popravit nadamo se
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/03/2009 : 18:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sve ovisi koliko si očajan da je loše je...da se može popravit nadamo se

Znam da cu sigurno da uzmem prvi broj jer jesam ocajan. Odavno se nadam ovome.A ako je stvarno toliko lose razmislicu o daljoj kupovini.
A mozda i necu,jer mi je Modesty jedan od omiljenih stripova.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 07/03/2009 : 18:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
meni je i gaston drag pa ne uzimam onaj zn-a
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/03/2009 : 18:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro,al' koje su sanse da Modesty odradi neko ponovo u skorije vreme?
Verovatno nikakve.
Tako da...
Ajde da vidim bar taj prvi broj.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 07/03/2009 : 20:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Verovatno nikakve.
Tako da...

nikakve to je istina! nažalost!
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 07/03/2009 : 20:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Šteta, jer draga mi je MB, ali izgleda da ću si uštedjeti dosta para ne kupujući je. Takvu MB mi ne pada napamet kupovati . Loše odrađena, debelo preskupa (89 kuna za dvije epizode HC)... A što ćeš gore od toga . Jebiga Tino, kad su nas Libellus i Fibra razmazili .
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 07/03/2009 : 21:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
za hr prijevod trebati će vam solidno poznavanje engleskoga me mateys...(matey se recimo ne prevodi, valjda je poznavanje toga stvar opće kulture, srečom pa obožavam Burta Lancastera i Crimson Piratea, pa nije toliki bad)
ali i materinjeg - full ahead - je for-gas? ne pitajte me što je to! itditditd
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 07/03/2009 : 21:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Verovatno nikakve.
Tako da...

nikakve to je istina! nažalost!

Pa, nikad se ne zna. Prichalo se da i da ce neko iz Srbije da to radi, sad, ne znam da li su prava za celu eks-ju, ili samo za Hrvatsku.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 08/03/2009 : 09:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
koliko ja znam za sada je nedostupna svima osim tinu ne znam jedino što je s planiraniom best of knjigom belog puta - vjerojatno je to bila još jednaa urbana legenda
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/03/2009 : 11:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
a taman sam mislio kupiti 2 komada jooooooooooooooooooj

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 08/03/2009 : 12:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

a taman sam mislio kupiti 2 komada jooooooooooooooooooj

ako te to tješi ja JESAM kupio 2 komada - tvrdo i meko - jedno ide besplatno na poklon, a dvojim zadržati li tvrdo....vjerojatno hoću jer nije najgore od domaćih izdanja koja smo imali - ali da je trebalo biti neizmjerno bolje to je van svake sumnje
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 08/03/2009 : 19:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Zar je tako losa kvaliteta tog izdanja? Bas sam si mislio to uzeti, a sad dvojim...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/03/2009 : 20:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ja sam kupio HC Modesty i zadovoljan sam.
Onako prolistao na oko i zamjerke nemam.
Ono što je unutra,o tom potom kad pročitam...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/03/2009 : 20:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
oni koji ne poznaju izvornike detaljno kao nas feldmarsal nece biti toliko zgrozeni... uistinu ima nevjerojatnih traljavosti, ali kako je vec rekao, ima mnogo losijih prijevoda (bg, sa, ...) koji su se prodali bez problema... pa nije fer sad ovo izdvajati kao nesto novo i cudno... to sto je rommel ocekivao od svog ljubimca je nesto drugo, sto mozemo kad to nije uzeo LB npr... zenomrsci!!

ps sretan dan zena, nika

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts

Member since 09/07/2002

Posted - 08/03/2009 : 20:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send angeliczg a Private Message  Reply with Quote
ovo je friška slika jer je Modesty već na polici
http://znaor.com/panoramas/tino/index.html
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/03/2009 : 21:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Ja sam kupio Modesty i zadovoljen sam.
Ono što je unutra,o tom potom kad p*****m...

a moj galebe
jel se napuhuje ta modesty? ka one moje?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29447 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/03/2009 : 22:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Ja sam kupio HC Modesty i zadovoljan sam.
Ono što je unutra,o tom potom kad pročitam...

Po meni je SC puno bolji izbor, jer tvrdi uvez nije dovoljno dobro napravljen (kad ga se usporedi sa uvezom kod BG/SA/FB/LB), a SC je sasvim ok napravljen.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000