forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Modesty Blaise u jednom...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Shuckey
Average Member

Croatia
731 Posts

Member since 18/12/2008

Posted - 09/03/2009 : 09:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Shuckey a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by realist

Papir? Tisak? Predgovor? Dodaci? Može malo o tome?

Kupio sam meki uvez. Tvrdi uvez nisam vidio.

Papir je OK. Skroz bijeli, srednje debljine, gladak.

Tisak je OK. Moj primjerak ima na jednom paru (susjednih) stranica vodoravnu crtu tanku kao vlas kose, inace je super tisak.

Predgovor je napisao Jarre, ako se dobro sjecam. (Pitanje: WTF je Jarre? Onaj skladatelj?) Jarre mi jako zavidi sto citam Modesty Blaise prvi put. :-) O'Donnell ima par rijeci prije svake price (oprez, spoileri!). Na kraju jos ona O'Donnellova kratka prica o tome kako je upoznao pravu Modesty. Prijevod je, naravno, i u ovim dodacima los. Ali koncepcija je super, volim dodatke. Graficka oprema mi je isto OK.

Ali da, trebalo je biti bolje za te novce. Slampavo je. Skoro sam se rasplakao kad sam procitao da je Fibra to mogla objaviti.

Osobno, kupovat cu Modesty i dalje. Zarazio me strip kao takav, ne moze mu prezentacija kicmu slomit'... Uostalom, koga briga? Ja sam skroz nebitan.

Hrvoje Bratanic AKA Šuki
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/03/2009 : 11:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by kico

Ja sam kupio HC Modesty i zadovoljan sam.
Onako prolistao na oko i zamjerke nemam.
Ono što je unutra,o tom potom kad pročitam...

Po meni je SC puno bolji izbor, jer tvrdi uvez nije dovoljno dobro napravljen (kad ga se usporedi sa uvezom kod BG/SA/FB/LB), a SC je sasvim ok napravljen.

Svakako je bolji od Fontovog VČ "Barselona u svitanje".
To je najgori tvrdi uvez koji sam ikada vidio...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29447 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/03/2009 : 13:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne vidim smisla uspoređivati se s nečim lošijim.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 09/03/2009 : 14:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da je ideja vishe da se svakom prilikom opljune po ovom izdanju, po logici "gde god nadjesh zgodno mesto, ti drvo posadi."
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/03/2009 : 14:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Mislim da je ideja vishe da se svakom prilikom opljune po ovom izdanju, po logici "gde god nadjesh zgodno mesto, ti drvo posadi."

pa nisam baš primjetio da sam takav pljuvator - a ideja je više da se poprave nedostaci nego pljuvanje radi pljuvanja
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 09/03/2009 : 14:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

pa nisam baš primjetio da sam takav pljuvator - a ideja je više da se poprave nedostaci nego pljuvanje radi pljuvanja

Mislio sam na pljuvanje po "Barseloni"
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/03/2009 : 14:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
kashitsu wo yurusu samurai san
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/03/2009 : 21:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Kupljeno!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/03/2009 : 21:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Kupljeno!

a što ti ja mogu...ionako nije fer ja ne ovisim o ovome - ali da su zenomrsci morali nesto napraviti jesu
ti me cudis tim vise jer znas sto se na ridjem radi da bi bio kakav je - ako mod to ne zaslužuje onda jebem ja i strip u globalu - pa nek vam bude dobar odličan super

Edited by - rommel on 09/03/2009 22:20:40
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/03/2009 : 22:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
najljepše u cijeloj priči je da je O'Donnellu trebalo 96 stripova 13 knjiga 2 filma i jedan pilot da ubije MOD Tino svaka mu cast, uspio je to iz prve - da parafraziramo Johna Forda - Tino je THE MAN WHO SHOT MODESTY BLAISE
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/03/2009 : 23:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
još je ljepše što moji prijatelji nemaju oon nešto da to potvrde!Hvala im!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/03/2009 : 23:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Osjećam se prozvan!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/03/2009 : 23:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Osjećam se prozvan!

jesi još u palachu si rekao samo da izlazi...kico isto i ekipa ...e nije samo da izlazi...jer ovo je nula...nek izlazi kako treba

Edited by - rommel on 09/03/2009 23:15:44
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/03/2009 : 23:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Osjećam se prozvan!

pizdunu,dobro ti je reka onaj drugi pizdun...ne kupuj kad ne valja

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/03/2009 : 00:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nikad nisan reka "samo da izlazi"... bojim se Curunira.

Nikad nisan reka "samo neka izlazi"... bojin se Mladena.

Kićo i ja smo se složili da joj je sisa veća nego općina... I neka je.

@globo

Šta bi rađe?

5 x Zagora

ili

1 x Modesty

Ja odabra Modesty

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/03/2009 : 00:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

@globo

Šta bi rađe?

5 x Zagora

ili

1 x Modesty

Ja odabra Modesty

i ja bi nju da mi dođe sad na oči

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/03/2009 : 12:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kićo i ja smo se složili da joj je sisa veća nego općina... I neka je.

Uvijek.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 12/03/2009 : 00:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Nakon tako sjebanog redoslijeda, nakon toliko preskočenih pasica u dosadašnjim izdanjima i ja sam za Modesty i drago mi je da je počela. Ipak, kompletni ugođaj mi je malo pokvaren radi relativno nekvalitetnog izdanja (uvez, prijevod). A najviše mi smeta
"debljina" albuma, jer bih volio da su u svakom najmanje 4 epizode, uglavnom radi ukupnog broja albuma. Tino kaže da će sve objaviti za 5 godina. Tu sam malo skeptik, jer npr. već drugi album ne poštuje taj ritam i ide tek za 2 mjeseca.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 12/03/2009 : 08:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wiskey

Nakon tako sjebanog redoslijeda, nakon toliko preskočenih pasica u dosadašnjim izdanjima i ja sam za Modesty i drago mi je da je počela. Ipak, kompletni ugođaj mi je malo pokvaren radi relativno nekvalitetnog izdanja (uvez, prijevod). A najviše mi smeta
"debljina" albuma, jer bih volio da su u svakom najmanje 4 epizode, uglavnom radi ukupnog broja albuma. Tino kaže da će sve objaviti za 5 godina. Tu sam malo skeptik, jer npr. već drugi album ne poštuje taj ritam i ide tek za 2 mjeseca.

uvijek može reći da je mislio na Holdawayevu Modesty
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/03/2009 : 22:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikad nisan reka "samo da izlazi"... bojim se Curunira.

Nikad nisan reka "samo neka izlazi"... bojin se Mladena.

DA si malo obavjesteniji, znao bi DA kod upotrebe DA izmedju Mladena i mene nema razlike...
dakle, NEKA nama Modesty, samo DA DA

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/03/2009 : 22:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
i jos nesto... nemam pojma tko je taj Tino, nit' me briga... al tip je valjda iz splita... e pa nakon toliko luksuzno maskiranih prevoditeljskih smeca iz zagreba koji ogromnoj vecini nisu nimalo smetali, neka malo i iz splita, gore sigurno nije...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/03/2009 : 22:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir
... al tip je valjda iz splita...

po čemen zaključuješ...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 12/03/2009 : 22:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pa neman pojma, zbilja... tako san ubra... ocito moja kriva pretpostavka, Bog zna kako je dosla...
ako nije, onda je ovo ocajno izdanje koje kupuju sam bbb-ovci i psihopati

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/03/2009 : 22:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir
onda je ovo ocajno izdanje koje kupuju sam bbb-ovci i psihopati

Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 12/03/2009 : 23:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
pitanje za st-ovce

di je ima kupit u splitu
je li je ima u profilovoj knjižari u jokera

dajte neke lokacije pri voznim ulicama, nisam baš pri stepenicama i sl.
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000