forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Dampyr
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 13:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
I ako se slazes da ima ljudi koji pisu ovdje gomilu pizdarija i provciraju onda mi nije jasno zasto istima drzis stranu!?

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/03/2009 : 13:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma ne drzi im stranu, samo ti objašnjava da se ponašaš ko slon u staklarnici:)

Ovaj Dzomba mi strahovito ide na živce od prvog posta i sve su šanse da je ustvari netko od već izbačenih, tako da će im se vrlo uskoro pridružiti, nastavi li ovako.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/03/2009 : 13:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
A zašto se ja nikad ne uspijen ovako lipo posvađati... a trudin se svin silama Odjeb je lansiran

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

DZOMBA
Starting Member

33 Posts

Member since 26/11/2008

Posted - 18/03/2009 : 13:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DZOMBA a Private Message  Reply with Quote
DZOMBA se vracha
ipak je u pravu
ko se macha lacha
ostache bez gacha
i zagristi travu
izgubiti glavu
Zato bolje slusaj
nemoj da se kurchish
i sudbinu kushash.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/03/2009 : 13:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nekako mi se čini da bi prije moga otići no...

Hi hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 18/03/2009 : 13:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

A zašto se ja nikad ne uspijen ovako lipo posvađati... a trudin se svin silama Odjeb je lansiran

...lagano plasiran...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/03/2009 : 13:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Eto, vidis da niej problem. Dzomba je.... koji ono na mojoj listi... 94? Ne znam. No nije bitno. Jedan idiot manje.

Trouble will find me
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/03/2009 : 13:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Molim te ako ne znas normalno argumentirati i raspravljati da ne pises ovdje sranja!

Post je naravno bio šaljiv. Uopšte nema potrebe za vređanjem.

Ceo topik je "čiji je duži" i ništa više.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 13:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

quote:

Molim te ako ne znas normalno argumentirati i raspravljati da ne pises ovdje sranja!

Post je naravno bio šaljiv. Uopšte nema potrebe za vređanjem.

Ceo topik je "čiji je duži" i ništa više.

Svi smo se grohotom nasmijali koliko je bilo saljivo.

Nije topic "cije je duzi" nego je citav forum unisten zahvaljujuci hrpetini kretena.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/03/2009 : 13:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Eto, vidis da niej problem. Dzomba je.... koji ono na mojoj listi... 94? Ne znam. No nije bitno. Jedan idiot manje.

Ben ti jarca! Pa ti si stalno na devedeset i nekom! Odakle si krenija? Od 1 ili countdown od 100???

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/03/2009 : 14:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo da probam ja da te uvredim.
CocaColicaru
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/03/2009 : 14:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ben ti jarca! Pa ti si stalno na devedeset i nekom! Odakle si krenija? Od 1 ili countdown od 100???

Od 100:(

Trouble will find me
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 14:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kume, sjeci korov zesce!

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/03/2009 : 14:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Evo da probam ja da te uvredim.
CocaColicaru

Toga san svjestan a ono čega si svjestan ne smatraš uvridon. E...

Morat ću nacrtati neki strip. E onda će biti vatre ( i materijala za potpalu ).

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/03/2009 : 14:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pih, slabić

Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 18/03/2009 : 14:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovaj Dzomba mi strahovito ide na živce od prvog posta i sve su šanse da je ustvari netko od već izbačenih, tako da će im se vrlo uskoro pridružiti, nastavi li ovako.

Nisi jedini kojem ide na živce
Lako moguće da je provokator.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 14:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:

Nisi jedini kojem ide na živce
Lako moguće da je provokator.

O tome ja pricam!

Sve to treba satrat sa velikom kosom, sasjeci korov!

Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 18/03/2009 : 14:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DZOMBA

To je odlichna stvar za strip da ga drzava tretira jednako kao literaturu a ne kao shit.

Kako to može biti odlična stvar za strip?
Strip na kioscima je kako ti kazes "shit" i takav ce ostati zauvijek, dok strip u HC koji je izasao kao knjiga predstavlja neku višu vrijednost pa ga uzimaju i knjižnice. Osim toga država bi trebala poticati kulturu i izdavanje knjiga/stripova nultom postom PDV-a.
Na ovaj nacin ce kiosk stripovi zavrsiti na policama knjiznica. Mislim strasno!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 18/03/2009 : 15:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

O tome ja pricam!

Sve to treba satrat sa velikom kosom, sasjeci korov!

Evo već te vidim kako pusis cigaru i odusevljeno udises miris napalma rano ujutro
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 15:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Evo već te vidim kako pusis cigaru i odusevljeno udises miris napalma rano ujutro

Eeee ovo mi se svidja! Scenario po mom ukusu. Imas ti slifa zadobru pricu!

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/03/2009 : 16:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ja ne shvatam kako je iz ovog topika Dzomba izashao kao banovan, a Darkwood Devil kao super baja za ogled. Ljudi su bili banovani za jednu rech od onih koje je ovde Devil imao vishe desetina. Ja ne znam ko je Devil te ga ne dozhivljavam kao svetu kravu koja ima carte blanche da lupeta, vredja i preti ljudima, ali ochigledno greshim.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/03/2009 : 16:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Džomba je ban zaslužija već prvog dana logiranja. Sigurno nisi pratija njegove postove.
I opet, dođeš u tuđu kuću i kakiš po tapetu, out forever! Možda taj neki i doma kaki po tapetu ali to neka radi doma. Ovdje domaćin određuje pravila i ne mora se pravdati.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/03/2009 : 16:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Sve je to lepo, i slazhem se, ali mislim da je ovde Devil prevazishao sve granice dobrog ukusa, i, mada nisam mislio da ce zbog ovog razgovora bilo ko biti banovan, ako bi neko trebalo da bude banovan, to bi bio on.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/03/2009 : 17:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zkne

Mislim da su SA knjige jeftine i puno bolji izbor od VC! Dobijete 2 epizode za 75 kn, sto je 20ak kn skuplje po epizodi od jednog Dampyra od VC, tisak ne moramo spominjati, jer je i Ludensov puno kvalitetniji i ne moze se usporediti sa VC. Jedina prihvatljiva stvar koja ide u korist VC je ritam od 13 brojeva godisnje, ali tko zna hoce li dogurati do 30-tog broja.

SA - dvije epizode = 75 kn.
VČ - 2 x 150 din.(12 kn.) = 24 kn.

Cjena SA izdanja je više nego trostruko veća. To ne izgleda toliko strašno na primjeru jedne knjige, ali evo drugog primjera:
SA 8 knjiga - 600 kn.
VČ 16 stripova - 192 kn.
Razlika u cijeni je zamjetna, što u doba koje zovu recesija može biti važno.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 18/03/2009 17:07:17
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 17:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Sve je to lepo, i slazhem se, ali mislim da je ovde Devil prevazishao sve granice dobrog ukusa, i, mada nisam mislio da ce zbog ovog razgovora bilo ko biti banovan, ako bi neko trebalo da bude banovan, to bi bio on.

A da ti lagano sjases sa Darkwood Devila da ja ne zajasim na tebe!?

Ja ne vjerujem sto ti pises i koju percepciju imas!

Sad su svi ludi i toleriraju jednog divljaka DDevila, a nevinasce i dusu od covjeka DZOMBU pljuju.

Navedi mi koga sam ja tu vrijedjao i fizicki mu se prijetio!? Hocu poimenice.

Argomentiraj konkretno, a ne seri.

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000