Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
Posted - 10/01/2009 : 01:22:14
|
quote: Originally posted by King Warrior
isplati li se nabaviti i procitati Walking Dead price,prije svega mislim na kvalitet stripa(prica,crtez)?
o da. malo postane dosadno kad stignu u zatvor ali se isplati malo potrpit da opet izadju.
obavezan je za čitanje. a sad ti je super pošto imaš več nekoliko zaključenih story arca pa netrebaš čekat. najbolji mainstream zombie strip sada. dobro marvel zombies 3 opet čitam ali to je samo zbog machine man-a koji mi fali več od nextwave agents of H.A.T.E. (najbolje što je marvel napravio godinama)
sori razpričao sam se.
da dobra je priča i dober je crtež |
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 10/01/2009 : 02:05:07
|
@Dekara Ja potpuno podrzhavam sveshchice, samo mi se chini ono shto sam i izneo. A realno je od izlaska Brita dosta skochila platezhna moc gradjana, informisanost i zainteresovanost za strip, kao i kult odlazaka u mamut i slichne mu. Znam koliko sam ljudi vidjao u ovim knjizharama oko stripova (chitaj 'sam') a danas ne mogu da se probijem do police, posebno recimo nedavno kada je stigla nova tura u mamut.
Lepo spavaj. :)
@King Warrior Vredi, itekako, uzimaj lezherno. Ja nisam shvatio da ljudi toliko mrze deo u zatvoru, meni to bio jedan od boljih delova. Ali, sve je sjajno. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 10/01/2009 : 02:43:34
|
Deki je picka! Vidi!!! Sad mi opet ima č na tastaturi
Ni za dilera nije... Zna navuć ljude i onda ponestane robe. Ben ti takvog dil(b)era.
Toliko o tome.
Ali je simpatičan u svojoj opčinjenosti sveskama toliko da mu je sve oprošteno... ali je i dalje picka! Opet neće č!!! Ovo je za X-Files!
Deki maco... kad će Tex od prvog broja... sa klamericama
PS( totalno nevezan za temu jer je vezan za obalu što opet nema veze sa temom ali nema veze, jer kad svi mogu s vezom mogu i ja bezveze )
Paket kreće u ponediljak STOP Javit ću djelatnicima STOP Nadam se da rade non STOP
pozz
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 10/01/2009 : 02:44:58
|
Ono... ako niste skužili i ja ga cimam za nastavke NEOM-a |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 10/01/2009 : 02:59:23
|
Ljudi koji čitaju stripove, ne zalaze u striparnice, i voljni su da daju 1000-1500 dinara za trejd za koji prvi put čuju? Ne znam takve. Ne kažem da ih nema, ali ne znam takve.
No, ako ih ima, ima li ih 300 ili 350, da se finansijski opravda trejd?
A sve to po strani, i dalje ostaje problem naplate...
Kad se sve sabere i oduzme, to je prevelik i preskup rizik. Da ne govorimo da se kosi sa ideološkim ubeđenjima većinskog partnera... ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 10/01/2009 : 03:06:01
|
Mislim da je vishe stvar u ideologiji. :D
A da ih ima, evo veruj mi na rech. Znam ih vishe. Ne znam 300, ali znam nekoliko. Verujem da mozhda ne bi bilo isplativo, ali me to ne sprechava da razmishljam o tome kako bi bilo lepo da jeste.
Uostalom, onda bi mi bilo lakshe da propagiram ZZCP. Uzmem knjigu i - evo. Chitaj. Sa sveshchicama je malo komplikovanije. :) |
Edited by - Le Samourai on 10/01/2009 03:07:19 |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 10/01/2009 : 10:32:55
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
vishe ili manje je svima jasno da ja kao 51postotni Lavirint diktator udaram veto na baktjanjem sa satanskim(d bed uan, nat d gud uan:) produktom shto trejd ustvari jeste
dekara, moraš da gledaš u budutjnos! Da vatjaš Evropu, da vatjaš svet! |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/01/2009 : 11:19:14
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Mislim da je vishe stvar u ideologiji. :D
A da ih ima, evo veruj mi na rech. Znam ih vishe. Ne znam 300, ali znam nekoliko. Verujem da mozhda ne bi bilo isplativo, ali me to ne sprechava da razmishljam o tome kako bi bilo lepo da jeste.
Uostalom, onda bi mi bilo lakshe da propagiram ZZCP. Uzmem knjigu i - evo. Chitaj. Sa sveshchicama je malo komplikovanije. :)
Hvala za promociju. A sad, ideologija na stranu, sve ima svoje pro et contra, odnosno sa svakom odlukom se dobija ili gubi publika. Ja i dalje mislim da je nove i nepoznate stripove bolje plasirati u sveskama - bar dok se ne afirmišu. Da Karmu sad objavimo u kožnom povezu, verovatno bi se prodavala bolje nego sveske. Al' da smo počeli tako sa Karmom kad je bila relativno nepoznata, ne bi lepo prošli.
Dakle - ZZCP HC Absolute izdanja idu kad završimo serijal, tamo negde 2024. DO tada će i Dekara da smekša. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 10/01/2009 : 12:21:24
|
O Ne i OMu!
I, kakvi su utisci o Okružen mrtvima 57? Ništa kao malo silovanja da podigne tenziju, a? ;) |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25302 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/01/2009 : 22:19:41
|
Samo pazi, ovi nemački su ti u formatu nešto većem od Bonellija, ja sam na Amazonu uzeo englesko izdanje, većeg formata i vredno svakog dolara/franka. Inače, ako ti to ne smeta: stavljaj ponudu tamo odmah, isplati se! ;-)) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 11/01/2009 : 13:53:54
|
ON/Off topic. Upravo sam odgledao pilot nove serije Dead Set. Svaka preporuka. Zombiji. |
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway... |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 11/01/2009 : 16:11:32
|
Da si ti živ i zdrav, to se već i završilo. :P
Sad mi je jasno kako se Dekara osećao kad sam ja rekao da je Middleman nova serija, a ona bila maletene gotova. :) |
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Posted - 11/01/2009 : 16:42:42
|
Znaci ovih pet epizoda i to je to? Odlicno! Jesi gledao? |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Posted - 11/01/2009 : 18:02:50
|
Ja sam odgledao i drugu, i upravo pocinjem trecu. Ti 100% neces dotle stici. |
|
|
peka
Starting Member
1 Posts
Member since 01/03/2009 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 20/03/2009 : 20:01:53
|
Peka isprobavao nalog kod mene na rachunaljki pa ostade njegov log zadnji te izvinjenje za gornji post.
eve ga jope ali pod originalnim autorem:)
jesam fan Imagea ali vishe same ideje negoli im superherojskog univerzuma ali to na stranu - ok je ovaj broj. ochekivao sam neshto potpuno peto ali nije loshe ni ovako... malko kratko ali mi se svakako svidja shto su uzdrmali status pa u sledetjih par brojeva mozemo da osmatramo posledice... i nadamo se da neki ovde pobijeni heroji(ili makar onaj jedan "heroj")netje naprasno oziveti...
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 21/03/2009 : 11:09:19
|
Prosle sedmice sam procitao TWD 50-58 i INV 50-59. TWD je postao toliko dosadan da je to smijesno a INV rastura kao po starom. |
"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together." |
|
|
Topic |
|