forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 20:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ako ovo bude cena i za ubuduce stvarno je mnogo,ali ako ova ima nesto vise strana onda ok.Ako se knjige budu kretale od 1100-1500 u zavisnosti od broja strana onda cu progutati!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 20:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nebody

Kako niko ne pominje da je redakcija VC rekla ko je uzeo 3. knjigu preko uplate (ili bilo koju od prve 3) da ce nadalje dobijati knjige sa popustom ne od 20 % nego od 30 %? I da ovaj popust u stvari znaci da smo automatski postali clanovi kluba i da ce popust od 30 % vaziti i za regularna izdanja?

Ja igram na ovu kartu. Posto sam jedan od onih koji sva izdanja VC kupuje.

Cekaj rekli su da u startu imamo popust od 20%,a da ce kasnije to da raste.Nisam cuo da su rekli da imamo 30%.Iskreno ne verujem u to,ali daj boze.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 22/03/2009 : 01:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče distribucije, Lebane je nešto veće od Sawitchovog Žitišta, sam grad ima oko 10.000 stanovnika, i svakog četvrtka do sada od pojave VČ došla su na vreme sva izdanja, osim Dragonera koji upošte nije došo. U vezi ovag mogu biti prezadovoljan
Treći broj kolekcionarskog Zagora sam nručio sa popustom, i naravno na kraju sa poštarinom ispalo je skoro 1.400,00. Ovaj četvrti broj neću upošte naručivati, već ću jednostavno kupiti kad idem u BG. I na kraju valjda će ubrzo da prorade i nova prodajna mesta VČ po Srbiji, mislim pre svega u Nišu

Edited by - Bruce Springsteen on 22/03/2009 01:49:45
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/03/2009 : 01:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ali ljudi, ovo su kiosk izdanja, treba da budu na SVAKOM kiosku u Srbiji, a ne ja da po Zrenjaninu, gradu od preko 100000 ljudi trazim odredjene kioske... A za sela (OPSTINSKA) da ne govorim... :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 22/03/2009 : 01:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Što se tiče distribucije, Lebane je nešto veće od Sawitchovog Žitišta, sam grad ima oko 10.000 stanovnika, i svakog četvrtka do sada od pojave VČ došla su na vreme sva izdanja, osim Dragonera koji upošte nije došo. U vezi ovag mogu biti prezadovoljan
Treći broj kolekcionarskog Zagora sam nručio sa popustom, i naravno na kraju sa poštarinom ispalo je skoro 1.400,00. Ovaj četvrti broj neću upošte naručivati, već ću jednostavno kupiti kad idem u BG. I na kraju valjda će ubrzo da prorade i nova prodajna mesta VČ po Srbiji, mislim pre svega u Nišu

Mogu ja da distibuiram juzno od nisha,ionako sam stalno po vozovima.Placali bi me u pivu i caju

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 22/03/2009 : 08:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Kako niko ne pominje da je redakcija VC rekla ko je uzeo 3. knjigu preko uplate (ili bilo koju od prve 3) da ce nadalje dobijati knjige sa popustom ne od 20 % nego od 30 %? I da ovaj popust u stvari znaci da smo automatski postali clanovi kluba i da ce popust od 30 % vaziti i za regularna izdanja?

Cekaj rekli su da u startu imamo popust od 20%,a da ce kasnije to da raste.Nisam cuo da su rekli da imamo 30%.Iskreno ne verujem u to,ali daj boze.

To su rekli kad smo narucivali 3. knjigu, da ce vec za 4. knjigu ko je uzimao bilo koju od prve 3 preko uplatnice ( i samim tim postao clan kluba) da vazi popust od 30 %. Dosla je 4. knjiga, niko ne pominje popust od 30 %.
Mislim da je izdavacu u interesu da ima sto vece clanstvo i samim tim vecu prodaju, njima je bukvalno svejedno da li daju popust od 20 ili 30 % jer ga u svakom slucaju planiraju.

Zasto ga onda ne bi mi dobili?
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 22/03/2009 : 10:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo je kako na ovom topicu rasprava nikad ne jenjava...ali moram priznati da sad zvuci mnogo pristojnije i svrsishodnije nego sto je bilo do sad!!

Inace juce sam drzao u ruci knjigu 4.... ima preko 360 strana,stampa je odlicna. Oni koncici se ne odvajaju,a naslovna je cak odlicno uklopljena u onaj crni flor koji uokviruje naslovnu... I nisam siguran ali mi se cini da su unutra tri naslovne,carstvo crne jaske,bledoliki odmetnici i...zaboravih trecu
Sve u svemu izgleda odlicno!!!!!

Htedoh samo reci svim kolegama forumasima koji zive van Beograda,ako se desi neko izdanje oko cijeg nabavljanja vreme bude bilo kakav faktor,ja nudim svoju nesebicnu pomoc Ko ima poverenja moze mi poslati lovu,ja cu da mu pazarim strip,pa moze da ga uzme kad god.Ili ako nekom treba da mu se posalju stripovi iz bg a,bilo koji,moze slobodno da racuna na mene,ne ugradjujem se u cenu sve iz ljubavi prema stripu!!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/03/2009 : 17:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

To su rekli kad smo narucivali 3. knjigu, da ce vec za 4. knjigu ko je uzimao bilo koju od prve 3 preko uplatnice ( i samim tim postao clan kluba) da vazi popust od 30 %. Dosla je 4. knjiga, niko ne pominje popust od 30 %.
Mislim da je izdavacu u interesu da ima sto vece clanstvo i samim tim vecu prodaju, njima je bukvalno svejedno da li daju popust od 20 ili 30 % jer ga u svakom slucaju planiraju.

Zasto ga onda ne bi mi dobili?

Daj boze da je 30%,onda bi knjiga bila oko 1300 din.Da li je mozda neko dobio popust od 30%???Na kraju krajeva sutra zovem pa cemo videti!

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/03/2009 : 19:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Eno ga na naslovnoj strani Alan Forda. 370 strana
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 22/03/2009 : 19:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Cekajte pa jeli Knjiga izasla ili ne.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 22/03/2009 : 19:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Jeste.
Imas je na sajtu striparnice alan ford(ali imaju novi domen sr)

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/03/2009 : 19:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

I koja je tačna cena?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/03/2009 : 19:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

I koja je tačna cena?

Gde? Tamo u knjižari? Pa kao što su pisali ovde - 1800 din. Preko redakcije 1440 din.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 22/03/2009 : 19:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by goksi

I koja je tačna cena?

To ti vec Dragane ne bi mogo pomoci.
1800 je bez popusta clanovima kluba,ne znam koliko je po striparnicama
(U AF je prosli br bio prvo 1200,a dan kasnije 1400).
Plus se na predhodnoj strani topica pricalo o tome koliki je popust:20 ili 30%.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/03/2009 : 20:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
koja je sad tacno adresa alan forda ?
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/03/2009 : 20:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ček, stvarno ne možete da nađete ili?

http://www.alanford.co.rs/
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 22/03/2009 : 20:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
... iskreno nisam ... probao sam link www.alanford.rs ... tu je izdanje alan forda .....

zahvaljujem ti i stidim se

:)

pozdrav od toze
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/03/2009 : 20:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Hehe, opušteno. Neko je rekao da nema prve i druge knjige više, eto u alanfordu ima druge.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 22/03/2009 : 21:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Kao što vidiš izašla je.
Kako ti je dobar avatar
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/03/2009 : 21:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Ja sam u subotu kupio cetvrtu knjigu u Trafici za 1620,bez popusta,a i u Darkvudu je 1600.Sto znaci da ce sa popustom,ako se ne varam,1296 dinara za strip od 368 strana.
82 strane topica o kolekcionarskom Zagoru,od toga su barem 80 o ceni,distribuciji,Laurentiju,kasnjenju knjige,sekretarici redakcije,a 2 strane o stripu,pricama unutar stripa.
Meni je ova prica sa Jaskom jedna od najboljih(Zagorovih)koje sam procitao.Stvarno mi je bilo zao kada joj je sin,a i ona,umrli.

Sad ce biti jos 10 strane samo o ovom postu!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 23/03/2009 : 00:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ljudi prvi put kasnim.A ja se nadao da ce neko objaviti na prvoj strani sajta,sada idem brzo da spavam da mi brze prode vreme.A ujutru za knjigu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7975 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 23/03/2009 : 08:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Ja sam u subotu kupio cetvrtu knjigu u Trafici za 1620,bez popusta,a i u Darkvudu je 1600.Sto znaci da ce sa popustom,ako se ne varam,1296 dinara za strip od 368 strana.
82 strane topica o kolekcionarskom Zagoru,od toga su barem 80 o ceni,distribuciji,Laurentiju,kasnjenju knjige,sekretarici redakcije,a 2 strane o stripu,pricama unutar stripa.
Meni je ova prica sa Jaskom jedna od najboljih(Zagorovih)koje sam procitao.Stvarno mi je bilo zao kada joj je sin,a i ona,umrli.

Sad ce biti jos 10 strane samo o ovom postu!

u trecoj knjizi su ispravljene greske,a papir je malo bolji od prethodne 2.ipak to nije kvalitet papira kao kod libellusa,fali jos neki gram da bi to bio onaj cvrsti papir.kresa kakva je situacija sa ovom 4 knjigom,bolja od 3 ili ista?mozda gnjavim ,ali stvarno ocekujem takav kvalitet.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 23/03/2009 : 08:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Po meni obe su u priblizno istom rangu.U cetvrtoj je malo(MALO) tanji papir(tako sam ja osetio),ali verovatno,da bi treca i cetvrta bili iste sirine(zbog one naslovne sa strane),jer cetvrta ima 70 stranica vise.
A jedina mana je to sto nema nikakvih tekstualnih dodataka,ni ocena redakcije,o indijancima...nista.Ali imaju one naslovnice originala i prethodnih reprinta.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway

Edited by - kreŠa on 23/03/2009 08:59:13
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 24/03/2009 : 00:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ja bi dodao da u četvrtoj na pojedinim stranicama otisak je masniji, tj. linije crteža su mi nekako deblje.

Edited by - Bruce Springsteen on 24/03/2009 00:33:54
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/03/2009 : 01:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
KOliko ja vidim,nikakvih poboljsanja,ili se varam????

Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000