forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 01:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

Da li bi ti skupljao kolekcinarskog Zagora od broja 10(recimo da se do tada otvore cuvene Trafike)???
Jer nece svi placati 1800 din kad znaju da neko placa 1400.
Mozda nekom 400 din ne znace nista,ali nekom znace

A posebno na jugu gde su najmanje prosecne plate
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2009 : 01:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Procitaj Karsonov post iznad,sve je objasnjeno.
Beograd i stripovi:2 striparnice,dostupnost svim hrvatskim izdnjima,domacim(po 130 din),i ko zna cega.
Nish-hrvati se preprodaju ovde po 200din,bijemo se da uzmemo VC na trafici koji nisu osteceni itd......
Prema Vc osecam neizmernu zahvalnost sto je vratio strip u nasu zemlju.I nisam pljuvao.
A to sto je nekima izdanje nedostupno-to vec neije njihov problem.....

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/03/2009 : 01:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Da se razumemo, ja sam veliki fan od jug, imam dosta ortaka u Nishu i rado sam vidjen gost, samo mislim da je otvaranje kluba i Trafika upravo u cilju omogucavanja kupcima uz unutrashnjosti da nabave neka izdanja, po mogucstvu po shto pristupachnijoj ceni. I da je glupo i ruzhno da se zbog toga pljuju.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2009 : 01:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Brale-da se razumemo.
Na jugu ljudi rmbaju za neku crkavicu,dok konobari po kaficima u Bg beru najmanje 300 evra.
Recimo-moj otac se ubija od posla za takvu platu,koja se kod nas smatra dobra.
Jesta da ce trafike poboljsati situaciju ali kad???
Kad prodju 15 broja Zagora po 500 dinara vise?Pa da imam dva oca ne bih to uzimao.
i opet-nisam pljuvao,samo sam istakao njihovu Beogradizaciju(zasad,nadamo se promeni).

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 01:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Da se razumemo, ja sam veliki fan od jug, imam dosta ortaka u Nishu i rado sam vidjen gost, samo mislim da je otvaranje kluba i Trafika upravo u cilju omogucavanja kupcima uz unutrashnjosti da nabave neka izdanja, po mogucstvu po shto pristupachnijoj ceni. I da je glupo i ruzhno da se zbog toga pljuju.

Da se razumemo - ovo nije bilo pljuvanje po VC,vec po privilegijama koje kao i uvek ima Bg. Drago mi je da bar Kraljevo ima neke pogodnosti.
Nek salju kol.Zagora sa redovnim izdanjima dok ne otvore Trafike pa da i ovde uzimamo sa clanskom kartom.
A u BG nista nije skuplje nego u drugim gradovima,ili preciznije imas radnje,kafane i sl. za svaciji dzep,kao i u Nisu,Vranju,Kraljevu... Ja sam relativno cesto dolazio za Bg poslom i nisam primetio da je nesto skuplje nego u Nisu.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/03/2009 : 01:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Pa VC jeste firma bazirana u Beogradu. Nazhalost, chinjenica je da svega ima vishe (i lakshe dostupnog) u Beogradu, ali to vec nije do VC-a.

Ali recimo, u Beogradu nema nigde poshtene albanske salate, tako da imate i vi ekskluzive.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 01:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ma jok! Ne moraju da se prevrcu na ledja.

Ne pominji ledja,kicmu i slicne izraze
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 02:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa VC jeste firma bazirana u Beogradu. Nazhalost, chinjenica je da svega ima vishe (i lakshe dostupnog) u Beogradu, ali to vec nije do VC-a.

Ali recimo, u Beogradu nema nigde poshtene albanske salate, tako da imate i vi ekskluzive.

Kafana Nis blizu zel.stanice ima.
Ili je bar imala pre nekoliko meseci
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/03/2009 : 02:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Kafana Nis blizu zel.stanice ima.
Ili je bar imala pre nekoliko meseci

Stvarno? Znam tachno koja je, to mi je tu u kraju...hvala na obaveshtenju. :)
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2009 : 02:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemate ni Leskovacki(pravi) rostilj,a bogami ni Niski burek
Shvatam da to nije do VC-a,i nadamo se vecoj paznji.Nemoj misliti da u manjim gradovima ljudi ne kupuju VC.Jednom u najprometnijoj trafici u VR vidim ja zagor(mislim7),i rekoh da ga uzmem sutra.
Sutra od 10 primerka ostala dva(sa ostecenjima),al je srecom tu bila idruga trafika.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 02:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
A centralizacija postoji i na samom jugu - do Bugarske i Rumunije(teren koji drzim) cetvrtkom stize samo glavni junak(npr.Pirot,Bor,Negotin,Zajecar - manja mesta da i ne pominjem) a drugi strip ne.
Dok ga u Nisu ima.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2009 : 02:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

A centralizacija postoji i na samom jugu - do Bugarske i Rumunije(teren koji drzim) cetvrtkom stize samo glavni junak(npr.Pirot,Bor,Negotin,Zajecar - manja mesta da i ne pominjem) a drugi strip ne.
Dok ga u Nisu ima.

Srecom.Savitch ima takav problem.Razumem coveka.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 02:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dok ga u Nisu ima.

Dobro,u ove gradove stigne sa zakasnjenjem,ali nikad u cetvrtak.
Prodjem od Kladova preko Negotina,Zajecara,Knjazevca i Svrljiga i nadjem ovaj prateci strip tek u Nisu.
Sto takodje nije fer prema ostalima.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/03/2009 : 02:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ali, eto, upravo je u tome stvar. Kao chlan kolekcionarskog kluba, onaj do koga neshto nije stiglo mozhe da poruchi shta zheli, i to josh uz popust. Istina, mora da plati poshtarinu, ali to je vec troshak koji nije moguce izbeci.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 02:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
A moze da se resi problem - npr.izdanja BP,System Comicsa,pa cak i neka Hrvatska(npr.Garfield) se prodaju u Mamutu(bivsi IPS).
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2009 : 02:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

A moze da se resi problem - npr.izdanja BP,System Comicsa,pa cak i neka Hrvatska(npr.Garfield) se prodaju u Mamutu(bivsi IPS).

Upravo to sam hteo reci.Doduse cena im je nesto veca jer IPS sigurno uzima jedan dobar deo cene.A VC-u se verovatno ne isplati da daje deo kolaca...

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/03/2009 : 02:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
E, pa, u tome je i problem - Mamut ne isplacuje izdavachima. Poprichaj sa vlasnicima tih kuca i videcesh da, recimo, Sistem jedva prezhivljava upravo zato shto im IPS duguje pare u stotinama hiljada dinara. Zato i pokushavaju da naprave alternativnu mrezhu sa tim Trafikama.

edit: ovo je bio odgovor teksu, ne elfraku. nije zbog dela kolacha, nego zato shto ips ne da nijedan deo kolacha.

Edited by - Le Samourai on 21/03/2009 02:16:41
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2009 : 02:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by Le Samourai[/i

edit: ovo je bio odgovor teksu, ne elfraku. nije zbog dela kolacha, nego zato shto ips ne da nijedan deo kolacha.

Nisam elfrak,niti elfrik,nego elfakkapish
Ne zameri nista,nema losih namera oko ove price sa VC.
Ma bice ok,ja verujem u VC,mada oni verovatno ne veruju u nas.
Pozdrav i laku noc

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41113 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/03/2009 : 03:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dok ga u Nisu ima.

Sawitch se sad susreo i sa problemom gde nema ni "osnovnog" izdanja... Tacnije nije stigao ni Dampyr, pa sam morao devojku da alarmiram, i da joj crtam sta ima na naslovnoj, da bi znala da mi kupi... Jebes distributere...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/03/2009 : 10:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:

vec po privilegijama koje kao i uvek ima Bg.

Ja ispizdim svaki put na filipenka kad mi kaže da je još u ponedeljak kupio nove stripove, on je iz BG-a btw.

Mislim da nismo na ovoj strani spomenuli da Sawitch živi u opštinskom mestu.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 10:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Mislim da nismo na ovoj strani spomenuli da Sawitch živi u opštinskom mestu.

I ja sam nesto nacuo da zivi u opstinskom mestu a da ne stizu stripovi
Kad posalju Rokija 1,2,3,4,5 i 6 na ove iz VC ima da salju u sva opstinska mesta u Srbiji
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 12:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ne znam za vaše probleme ,što se tiče Požarevca,distribucija korektna.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41113 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/03/2009 : 12:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zajedljivci... :)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 21/03/2009 : 13:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam iz Beograda i ceo zhivot sve placam skuplje nego ljudi iz unutrashnjosti, pa se ne zhalim.

E baš smo ti poverovali u to.
To možes da pričaš nekom ko nije živeo u Bg pa ne zna. Inače i vrapci znaju koliko su plate veće u Bg a cene neophodnih stvari pa i stripova niže nego u ostalim gradovima. Sramota da VČ nema bar u Nišu jednu Trafiku gde bi se kupovalo sa popustom. Ali i to može da se reši na više načina.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 21/03/2009 : 16:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message  Reply with Quote
Kako niko ne pominje da je redakcija VC rekla ko je uzeo 3. knjigu preko uplate (ili bilo koju od prve 3) da ce nadalje dobijati knjige sa popustom ne od 20 % nego od 30 %? I da ovaj popust u stvari znaci da smo automatski postali clanovi kluba i da ce popust od 30 % vaziti i za regularna izdanja?

Ja igram na ovu kartu. Posto sam jedan od onih koji sva izdanja VC kupuje.
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000