forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/03/2009 : 22:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Ne kapiram šta vas košta da se učlanite i platite 1440 din.?

kako se učlanit kad im web stranica ne radi

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/03/2009 : 22:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

kako se učlanit kad im web stranica ne radi

Sad vidim da baguje taj deo, a radilo je jedan dan. Ima onaj mail za to klubcitalaca@veselicetvrtak.com pa nek probaju tako. Ja sam se učlanio
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/03/2009 : 22:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

quote:
Originally posted by satko

Iliti šišanje i brijanje s izbrijavanjem. Iskreno draga braćo Srbijanci (ovo je regionalna odrednica a ne nacionalna) samo tako nastavite, učlanjujte se u klub čitalaca Veselog četvrtka (i ja sam bi da mogu ali sam iz mitske zemlje Bosne - mi smo još u srednjem vijeku) i kupujtje kolekcionarskog Zagora, sa ogromnim zaštitnim znakom by Blaža i finansirajte nam redovno izdanje. Iskreno mislim da to izdanje samo služi za extra profit izdavačke kuće. Ni po čemu to nije luksuz.

Blazin efekat je zanemarljiv na kolekc. izdanju,samo fade out i malo veci logo,ali je daleko,daleko bolji nego nego kod sc mesecnika....

A sta ste se razdramili na cenu,pa znali smo i ranije da ce se obim knjiga menjati a shodno sa njim i cena....pocelo je odmah kukanje na cenu a nismo videli ni da li je knjiga deblja ni da li ima koju naslovnu vise.....itditd
Ako se ne varam i klasik cena se menja u zavisnosti koliko epizoda ima prica....
Zar ne?????????

Pa koliko može da ima više stranica da cena odjednom skoči za 600 dinara, ne verujem da je puno deblja, ako je uopšte i deblja, nego eto tako su odredili, pa ko hoće neka kupuje, ja sigurno neću.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

LCF
Starting Member

22 Posts

Member since 10/03/2009

Posted - 20/03/2009 : 22:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send LCF a Private Message  Reply with Quote
To je tvoj izbor, ali ima i onih koji će je kupiti.
Ja hoću sigurno, jer nemam Zagora od početka, i ovo je zaista dobra prilika za skupljanje.
Ima i drugih izdavača koji svoje serije izdaju po tim cenama pa se kupuje.
Tako će i ova knjiga naći svoje kupce.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 20/03/2009 : 22:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Pazi ako se na knjizi kad je uzmem u ruke i prelistam ne bude video razlog tolikog poskupljenja,a ne dobijem bas nikakvo objasnjenje od strane bilo koga nadleznog,razmislicu i ja....
Ali ne verujem da ce to biti slucaj....

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 20/03/2009 : 23:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Pa koliko može da ima više stranica da cena odjednom skoči za 600 dinara, ne verujem da je puno deblja, ako je uopšte i deblja, nego eto tako su odredili, pa ko hoće neka kupuje, ja sigurno neću.

Cena prvih knjiga je 1400, uz kolekcionarski popust 1200. Tako da je cena skochila za 400 dinara na 1800. Kada je izashla prva, evro je bio 80, sada je 95. 1400 po evru od 80 din je 17.5 evra, 1800 po evru od 95 je 19 evra.

Ukratko, cena je skochila za 1.5 evra.

(I to sve ukoliko ima isti broj stranica, a mislim da ce imati vishe.)
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 20/03/2009 : 23:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Vecina ljudi koji ce naruciti knjigu su clanovi kluba pa se valjda i ide na to da ce knjiga biti 1440 dinara.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/03/2009 : 23:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Vecina ljudi koji ce naruciti knjigu su clanovi kluba pa se valjda i ide na to da ce knjiga biti 1440 dinara.

To sam i ja rekao ali svi se uhvatili za cenu koju neće platiti ni 10% ljudi.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/03/2009 : 23:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Cena prvih knjiga je 1400, uz kolekcionarski popust 1200. Tako da je cena skochila za 400 dinara na 1800. Kada je izashla prva, evro je bio 80, sada je 95. 1400 po evru od 80 din je 17.5 evra, 1800 po evru od 95 je 19 evra.

Ukratko, cena je skochila za 1.5 evra.

(I to sve ukoliko ima isti broj stranica, a mislim da ce imati vishe.)

Da, lepo objašnjeno. Što se tiče broja stranica verovatno će biti oko 360, znači za 70 strana više od knjige 3
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 20/03/2009 : 23:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jbg, ja sam u tih 10%.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 21/03/2009 : 00:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

quote:

Jbg, ja sam u tih 10%.

sto se ne uclanis u klub????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 00:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Ne vidim svrhu. Stripove VC-a kupujem na kioscima, znaci nema popusta, a da narucujem iz BG-a kolekcionarskog Zagora, placacu postarinu i opet se na isto svodi. Doduse imam coveka koji mi donosi iz Darkvuda ostala izdanja i malo mi je glupo da ga maltretiram da ide i do Trafike samo zbog toga. A u Darkvudu popust ne vazi ili se varam?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 00:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Ne vidim svrhu. Stripove VC-a kupujem na kioscima, znaci nema popusta, a da narucujem iz BG-a kolekcionarskog Zagora, placacu postarinu i opet se na isto svodi. Doduse imam coveka koji mi donosi iz Darkvuda ostala izdanja i malo mi je glupo da ga maltretiram da ide i do Trafike samo zbog toga. A u Darkvudu popust ne vazi ili se varam?

Ma nema svrhe osim za one iz BG.
Nama dodje na isto.
A jel' ako si ti 10% i ja 10% onda ispada da se radi samo u 10 primerka?
Nikad mi nije isla matematika
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 21/03/2009 : 01:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
Ta fora sa popustom za članove kluba je čist marketinški potez, koliko se ja razumem. Da je u pitanju neka pretplata pa da uz to ide popust onda ok. Ovako, meni ovo liči na diskriminaciju. Ja sam iz Kraljeva i mogu da kupim strip jeftinije od nekog iz Niša. On kupuje sva izdanja i nema popust ako nije član kluba a ja ne kupujem sve, nisam član kluba a imam popust. Bezveze totalno. A da ne spominjem poskupljenje za 400 din usred recesije.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 01:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skviki

Ta fora sa popustom za članove kluba je čist marketinški potez, koliko se ja razumem. Da je u pitanju neka pretplata pa da uz to ide popust onda ok. Ovako, meni ovo liči na diskriminaciju. Ja sam iz Kraljeva i mogu da kupim strip jeftinije od nekog iz Niša. On kupuje sva izdanja i nema popust ako nije član kluba a ja ne kupujem sve, nisam član kluba a imam popust. Bezveze totalno. A da ne spominjem poskupljenje za 400 din usred recesije.

I meni lici na to.
Bukvalno sprdacina sa onima iz provincije.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2009 : 01:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by skviki

I meni lici na to.
Bukvalno sprdacina sa onima iz provincije.

Da ne spominjemo to da je Nish dosta veci grad od Kraljeva i da ovde ima sigurno vise stripofila nego tamo.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 01:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ma nema svrhe osim za one iz BG.
Nama dodje na isto.
A jel' ako si ti 10% i ja 10% onda ispada da se radi samo u 10 primerka?
Nikad mi nije isla matematika

Odmah se vidi da si u svadji sa matematikom. Objasnicu ti drugom prilikom za matematiku, ali ovde ti je problem i srpski jezik, jer sam ja rekao da sam u tih 10%, a ne da sam ja sam 10%.
Ali kako god ga okrenes, mi mozemo da budemo drugovi clanovi i da viri clanska karta 2 prsta i imacemo istu vajdu kao sto je imao i Radovan III.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/03/2009 : 01:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Izdavach vam pruzha priliku da izdanje kupite po povoljnijoj ceni ako ste chlanovi kluba. U chemu je problem sa time? Ako vam se ne svidja, uvek mozhete da nabavite po punoj ceni.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2009 : 01:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izdavach vam pruzha priliku da izdanje kupite po povoljnijoj ceni ako ste chlanovi kluba. U chemu je problem sa time? Ako vam se ne svidja, uvek mozhete da nabavite po punoj ceni.

Ispravka:Izdavac vam pruza priliku da kupite strip po povoljnoj ceni ako ste clan kluba,i ako ste iz Beograda i Kraljeva

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/03/2009 : 01:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

Ispravka:Izdavac vam pruza priliku da kupite strip po povoljnoj ceni ako ste clan kluba,i ako ste iz Beograda i Kraljeva

U planu je otvaranje josh Trafika shirom Srbije, upravo da bi se reshio taj problem (a i zbog distribucije koja je takva kakva jeste). Naravno, za to je potrebno malo vremena. Ali planovi postoje.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/03/2009 : 01:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ti si pretpostavljam iz BG i ne placas postarinu pa ti ovo poskupljenje uz clansku kartu dodje skoro na isto?
Ili si mozda predstavnik VC zaduzen da nam pojasnis opcije za nabavku kol.Zagora ako nismo u mogucnosti da to shvatimo?
Ili ti je samo dosadno?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 01:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da smo u prethodnim postovima pojasnili nase stavove, a kratko i jasno je objasnio Elfak.
Druga stvar je da smo mi (Tex i ja)rekli da cemo kupovati izdanja bez obzira na cenu i bez obzira sto je jug Srbije diskriminisan (kao i uvek). Kad kazem diskriminisan, ne mislim od strane Veselog, jer oni tu nista ne mogu da pomognu ni meni, ni ostalima.
Stoga, ne vidim zasto si odmah stao u odbranu izdavaca koga nismo ni prozvali, jednostavno sam Bruceu objasnio zasto nisam clan.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2009 : 01:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

U planu je otvaranje josh Trafika shirom Srbije, upravo da bi se reshio taj problem (a i zbog distribucije koja je takva kakva jeste). Naravno, za to je potrebno malo vremena. Ali planovi postoje.

Da li bi ti skupljao kolekcinarskog Zagora od broja 10(recimo da se do tada otvore cuvene Trafike)???
Jer nece svi placati 1800 din kad znaju da neko placa 1400.
Mozda nekom 400 din ne znace nista,ali nekom znace

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/03/2009 : 01:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ja sam iz Beograda i ceo zhivot sve placam skuplje nego ljudi iz unutrashnjosti, pa se ne zhalim.

Ali ponekad se stvarno zabezeknem koliko ste ponekad nemoguci. Prvo je Zagor skup. Pa onda VC smisli da mozhe da ponudi po nizhoj ceni u svojim objektima i preko sajta (chitaj: direktno od izdavacha). Onda ne valja shto su ti objekti u Beogradu, odnosno shto mora da se plati poshtarina. Shta bi vas zadovoljilo, da vam donesu na vrata, po ceni koju sami procenite da je adekvatna, prevrnu se na ledja, shene i pitaju shta josh mogu da uchine za vas?

Mislim da je sa strane VC ochigledna zhelja da se chitaocima izadje u susret. To se chini tim kolekcionarskim klubom, popustima, shirenjem mrezhe Trafika, kao i mnogim drugim stvarima koje ne moram da ovde pominjem.

Sad, ne mora niko da prema VC oseca zahvalnost ili shtatijaznam, oni su izdavachi i to je njihov posao, ali da ih se zbog toga pljuje? To mi nikako ne ulazi u glavu.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 01:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Ma jok! Ne moraju da se prevrcu na ledja.

Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000