Author |
Topic |
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 23/03/2009 : 21:07:00
|
quote: Originally posted by PAJDO
Nisam čitao cijeli topicpa ne znam jeli tko komentirao ali evo jedan film koji nikako!!!! nemojte pogledat 30 days of night....smeće teže kategorije....
kol'ko ljudi tolk'o čudi meni odličnim bješe i rado ga preporučim |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 23/03/2009 : 21:33:52
|
valja i ne valja - filmovi su odlični neki i jako rijetki * izdanja očaj* a dio njih ni nema engleski titl |
Edited by - rommel on 23/03/2009 21:36:06 |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Posted - 23/03/2009 : 21:45:16
|
quote: Originally posted by rommel
valja i ne valja - filmovi su odlični neki i jako rijetki * izdanja očaj* a dio njih ni nema engleski titl
da da, interesira me kvalitet izdanja.. A i vidim da su neki bez eng. titlova, čak ni "Ran" nema. Šteta... sad sam u dilemi A nije skupo i besplatna poštarina.. Mislim da neće preko 60$ - po takvoj cijeni sam na netu pronašao. |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 23/03/2009 : 21:49:28
|
quote: Originally posted by ordell
valja i ne valja - filmovi su odlični neki i jako rijetki * izdanja očaj* a dio njih ni nema engleski titl
da da, interesira me kvalitet izdanja.. A i vidim da su neki bez eng. titlova, čak ni "Ran" nema. Šteta... sad sam u dilemi A nije skupo i besplatna poštarina.. Mislim da neće preko 60$ - po takvoj cijeni sam na netu pronašao.
ran se da nabaviti naknadno - ali sva ta korejska kineska whatever izdanja su loša - snimak zna biti gori od vhs-a a opet neke naslove od tu tesko ces nabavit - ne ran koji je izasao svugdje ali one filmove koje je kurosawa radio za rata npr |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 24/03/2009 : 10:24:10
|
Nisam čitao cijeli topicpa ne znam jeli tko komentirao ali evo jedan film koji nikako!!!! nemojte pogledat 30 days of night....smeće teže kategorije....
kol'ko ljudi tolk'o čudi meni odličnim bješe i rado ga preporučim
Možeš li mi objasnit šta ti je odlično u ovom filmu Zaista me zanima tvoje mišljenje |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 24/03/2009 : 10:45:02
|
prije svega cjelokupna atmosfera kojom film odiše...odlični snimci, velika petica za kameru - sveopće sivilo, snijeg i krv to je veliki veliki plus - vampiri su opaki, bestijalni nema ništa ljubavničko - aristokratskog u njima - i baš djeluju prijeteće - gotovo da nema ničega što bi kao veću manu filma naveo, čak mi ni josh hartnett nije smetao - naravno nije odmoglo ni što jako volim vampirsku tematiku pa pogledam i stvari koje nemaju veze s mozgom - ovo je bilo veliko i jako ugodno iznenađenje |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Posted - 24/03/2009 : 11:59:03
|
prije svega cjelokupna atmosfera kojom film odiše...odlični snimci, velika petica za kameru - sveopće sivilo, snijeg i krv to je veliki veliki plus - vampiri su opaki, bestijalni nema ništa ljubavničko - aristokratskog u njima - i baš djeluju prijeteće - gotovo da nema ničega što bi kao veću manu filma naveo, čak mi ni josh hartnett nije smetao - naravno nije odmoglo ni što jako volim vampirsku tematiku pa pogledam i stvari koje nemaju veze s mozgom - ovo je bilo veliko i jako ugodno iznenađenje
Tnx na objašnjenju i slažem se s mišljenjem o atmosferi zaista je lijepo dočaran osjećaj samoće i bespomoćnosti. Također i ja volim vampirsku tematiku, ali više u stilu Od sumraka do zore ili Vampiri sa Jamesom Woodsom |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40481 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 24/03/2009 : 12:45:38
|
Jel' gledao neko Soldier's girl??? Ako jeste, da mi napise misljenje... Ja odgledao sad i ne znam sta bih napisao... Po istinitom dogadjaju radjeno.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Posted - 24/03/2009 : 14:15:05
|
Vidim da je jedino manhunter komentirao Watchmane kakav je ostalima koji su ga gledali?? Meni nit smrdi nit miriše jedino što znam je da više neću vodit curu na Snyderove filmove jer je nakon 300 uzdisala 10 dana za spartanskim tjelesima, a ovdje Dr. Manhattan....pa khm khm vidit ćete (u kinu je doživljaj pa recimo značajniji) |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 24/03/2009 : 18:15:42
|
Vidim da je jedino manhunter komentirao Watchmane kakav je ostalima koji su ga gledali?? Meni nit smrdi nit miriše jedino što znam je da više neću vodit curu na Snyderove filmove jer je nakon 300 uzdisala 10 dana za spartanskim tjelesima, a ovdje Dr. Manhattan....pa khm khm vidit ćete (u kinu je doživljaj pa recimo značajniji)
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=28150&whichpage=5
inace 30 days of night mi je uz 28 days later,grudge i dawn of the dead,najbolji horror u zadnjih deset godina |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Posted - 25/03/2009 : 13:21:20
|
quote: Originally posted by King Warrior
Vidim da je jedino manhunter komentirao Watchmane kakav je ostalima koji su ga gledali?? Meni nit smrdi nit miriše jedino što znam je da više neću vodit curu na Snyderove filmove jer je nakon 300 uzdisala 10 dana za spartanskim tjelesima, a ovdje Dr. Manhattan....pa khm khm vidit ćete (u kinu je doživljaj pa recimo značajniji)
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=28150&whichpage=5
inace 30 days of night mi je uz 28 days later,grudge i dawn of the dead,najbolji horror u zadnjih deset godina
Vidio sam da je tamo već komentiran al reko da ga prebacim u ovaj topic, al dobro A ne znam šta bi rekao o horrorima danas, nije da nije bilo dobrih naslova, al meni su najdraži horrori poput Vriska ili Saw (isključivo i samo prvi dio)... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29621 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 25/03/2009 : 21:02:11
|
Moram da pitam: malopre sam pročitao najavu za film Crank 2. Nikad čuo ni za prvi deo, ali: da li se u filmu stvarno radi o čoveku kome je japanska mafija ukrala srce, a da on svoje veštačko srce mora stvarno da drži pod strujom (ima čak i slika kako se priključuje na akumulator od automobila), i da tako kreće u osvetnički pohod???
Mislim, dajte, jel se to neko zajebava?? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Posted - 25/03/2009 : 21:09:10
|
zar nisi gledao Crank? Jason Statham dobio neki otrov pa treba da mu stane srce,da bi sprjecio mora da cijelo vrijeme bude pod adrenalinom.Super film ,obavezno pogledaj obecavam ti da se neces pokajati
Sta ce biti u drugom dijelu to ne znam,znam da glumi opet Jason Statham,mada je poginuo u prvom dijelu |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 25/03/2009 : 21:11:00
|
quote: Originally posted by manhunter
Moram da pitam: malopre sam pročitao najavu za film Crank 2. Nikad čuo ni za prvi deo, ali: da li se u filmu stvarno radi o čoveku kome je japanska mafija ukrala srce, a da on svoje veštačko srce mora stvarno da drži pod strujom (ima čak i slika kako se priključuje na akumulator od automobila), i da tako kreće u osvetnički pohod???
Mislim, dajte, jel se to neko zajebava??
Da. Zhestoko se zajebavaju. Ali sve je to zapravo Miikeovska subverzija. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40481 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/03/2009 : 21:41:19
|
Cranck.. Pa ja gluplji film nisam gledao odavno... Cepa covek pred milion ljudi da ne crkne... Boze Gospode... Pa to je jos jace nego sto u Transporteru BMX-om juri Audi A6.... Hahahaha |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Posted - 25/03/2009 : 22:24:15
|
quote: Originally posted by King Warrior
zar nisi gledao Crank? Jason Statham dobio neki otrov pa treba da mu stane srce,da bi sprjecio mora da cijelo vrijeme bude pod adrenalinom.Super film ,obavezno pogledaj obecavam ti da se neces pokajati
Sta ce biti u drugom dijelu to ne znam,znam da glumi opet Jason Statham,mada je poginuo u prvom dijelu
Nikad čuo. Inače, nisam ti ja za ovakve filmove. Ja od akcionih nisam gledao ni Die hard, Rambo, niti bilo šta od JCVD(ili sam gledao neke isečke), niti bilo šta slično. Čak nijedan Bourne. Svideo mi se Mission impossible, ali sam onda odgledao drugi deo i....I ova dva poslednja Bonda su dobra.
Nisam ja za te filmove, šta ćeš A ovaj mi zvuči kao nešto neverovatno debilno. Ovaj drugi deo, da se razumemo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 25/03/2009 : 22:41:06
|
quote: Originally posted by manhunter
A ovaj mi zvuči kao nešto neverovatno debilno. Ovaj drugi deo, da se razumemo.
E, ali u tome i jeste stvar. Gurajuci stvari u najvecu krajnost akcionih filmova, svode choveka na zhivotinju, te tako film u neku ruku jeste glup, najgluplji svih vremena, ali, samim time, na neki nachin brilijantan. U svakom sluchaju, mislim da ti ne mozhe biti neinteresantan. |
|
|
Topic |
|