forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/03/2009 : 17:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

Auuu druze kako si bas ti naletio na takav primerak.Rekao je izdavac da se moze dogoditi da u 1500 primeraka budu jedno 20-30 komada sa belim stranicama bas kao tvoj primerak.
Inace danas izasao broj 501"Misteriozna Dolina".Jos ga nisam kupio,valjda cu sutra...

:) eto , i ja sam ti neke srece , ma nema veze (imam tu epizodu u boji od ludensa) , druze , ako ne mogu da nabavim drugacije , jel mozemo da se dogovorimo pa da mi posaljes taj novi broj (501) a ja tebi kintu ?

p.s.
ej, mozda ce ovaj falicni "indianska magija" jednom mnogo vredeti :)
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 20/03/2009 : 17:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
A da ti ja kupim 501,502,503 i to posaljem odjednom???to je celovita ferrijeva epizoda.Vise ti se tako isplati.Cujemo se preko PP.

Edited by - Solid Snake on 20/03/2009 17:45:28
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/03/2009 : 18:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Ides li u Makarsku?

Na žalost ne ,imam dosta obaveza ali se nadam da će biti nekoliko zanimljivih izdanja za mafest...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/03/2009 : 18:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ides li u Makarsku?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/03/2009 : 19:17:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ljudi, malo ste bezobrazni do profesora,to mi se ne dopada...siguran sam da bi svaki pravi stripfan rado potegnuo za Makarsku ali postoji sto razloga da svi ne mogu...sad iz toga pravit sarkazam-nije na mestu...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/03/2009 : 21:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
ne znam sta vam je ljudi ... veceras na stranicama bonelli-jevog foruma osecam neke, ne toliko prijatne mi, vibracije ...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 12:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ides li u Makarsku?

Da li možeš rečima da opišeš to što si hteo da kažeš,nemam vremena da dešifrujem tvoja osećanja.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 12:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

ne znam sta vam je ljudi ... veceras na stranicama bonelli-jevog foruma osecam neke, ne toliko prijatne mi, vibracije ...

Pa kako možeš da se osećaš prijatno kada na ovom forumu imaš gomilu mudraca i raznih psihopata...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/03/2009 : 12:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz
Da li možeš rečima da opišeš to što si hteo da kažeš,nemam vremena da dešifrujem tvoja osećanja.

I ja nemam vremna da pišem. Replicirao sam Coltu, nema veze sa tobom, pa se ne osećaj pogođenim odmah. OK?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 21/03/2009 12:51:07
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/03/2009 : 20:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ej zagorovci.. Moze li neko na PM ili ovde da baci popis Ludensovih HC izdanja Zagor specijala i maxija i Chica isto u HC-u??? Cisto da znam, pa da popisem...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 23/03/2009 : 21:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

ljudi, malo ste bezobrazni do profesora,to mi se ne dopada...siguran sam da bi svaki pravi stripfan rado potegnuo za Makarsku ali postoji sto razloga da svi ne mogu...sad iz toga pravit sarkazam-nije na mestu...

I ja bih bas voleo da odem,al sam maloletan!

Ali 2014.,Makraska hir aj kam!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 23/03/2009 : 23:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam da nikada vise necu citati ove nove stripove,ali kada sam video kako Verni crta Zagora odusevio sam se.Mada bi mu sa ovim stilom isao i Kit Teler.
Kao u stara dobra vremena stripovi sa dusom, za razliku od danasnjih hladnih i bez ambijenta.
Za Zagora je bitan pocetak price Ciko krcme prljave ulicice masni gostionicari i naravno osecaj predstojece avanture u vazduhu.
Naravno sa Zagorovim sestim culom.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/03/2009 : 00:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Mislio sam da nikada vise necu citati ove nove stripove,ali kada sam video kako Verni crta Zagora odusevio sam se.Mada bi mu sa ovim stilom isao i Kit Teler.
Kao u stara dobra vremena stripovi sa dusom, za razliku od danasnjih hladnih i bez ambijenta.
Za Zagora je bitan pocetak price Ciko krcme prljave ulicice masni gostionicari i naravno osecaj predstojece avanture u vazduhu.

Bogu hvala, da ima jos neko ko razmislja ko ja. Bas me briga da li Verni kopira Ferryja, meni se to svidja.Zagor lici na sebe i to je to.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 24/03/2009 : 15:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by REJS

Bogu hvala, da ima jos neko ko razmislja ko ja. Bas me briga da li Verni kopira Ferryja, meni se to svidja.Zagor lici na sebe i to je to.

Da, to je to, samo nek kopira i dalje Ferrija i crta što više
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/03/2009 : 16:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ej zagorovci.. Moze li neko na PM ili ovde da baci popis Ludensovih HC izdanja Zagor specijala i maxija i Chica isto u HC-u??? Cisto da znam, pa da popisem...

Meni i dalje treba ovo!!!

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/03/2009 : 16:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni i dalje treba ovo!!!

1 Protunapad HC Ludens
2 Kamen koji ubija Ludens
6 Urota Bogova HC Ludens
7 Priča o Wandering Fitzyju HC Ludens
8 Crna duša HC Ludens
9 Andjeo smrti SC Ludens
10 Vitezovi grala HC Ludens
11 Princ vilenjaka
12 Pustolovina u Kanadi HC Ludens
13 Nulta godina Darkwooda SC Ludens
14 Vojska duhova HC Ludens
15 Smrtonosna močvara HC Ludens
16 Kineska sekta HC Ludens
18 Posejdonovo prokletstvo HC Ludens

Brojevi sa strane su brojevi originala. Vazi i za Cika. Ciko je sve u HC, sem navedenih.
1 Chico story
2 Chico Amerikanac
3 Indijanac zvani Chico
4 Chico šerif
5 Fantast Chico
6 Horor Chico
7 Chico Traper SC
8 Chico konkvistador
9 Chico pračovjek SC
10 Chico kopač zlata
11 Detektiv Chico SC
12 Chico na otoku s blagom
13 Chico razbojnik
14 Chico robijaš
15 River Chico
16 Chico arheolog
17 Chico vojnik
18 Chico vitez
19 Chico novinar
Za poslednja 2 Cika nisam siguran.

Zagor maxi - Prvih 5 u HC-u, 6 i 7 samo u SC, nije sigurno ni da li ce izaci HC (neki problem,jbmlg)
1 Dolina vjetra - Užasno prokletstvo
2 Dugo putovanje
3 Čovjek sa crnom maskom - Sjena na suncu
4 Napuštena utvrda
5 Noćna mora na moru

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/03/2009 : 17:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
KRALJU ! ! ! !
Hvala ti puno...
A sta je sa HC-om?? Ne da mi se citati 50 strana topica o Ludens HC-u... Nije valjda da ce biti ukinut???

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/03/2009 : 18:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

KRALJU ! ! ! !
Hvala ti puno...
A sta je sa HC-om?? Ne da mi se citati 50 strana topica o Ludens HC-u... Nije valjda da ce biti ukinut???

Kolko sam nacuo,nemoj da me drzis za rec, broj 6 i 7 su izasli sa nekom greskom, pa je vrlo neizvesno da li ce da se radi reprint istih ili ce samo nastaviti dalje brojem 8 (sto bi me u mnogome posexalo) ili ce pak nastaviti samo SC. Jos jednom kazem - ne znam sigurno.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/03/2009 : 01:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Totalno bezveze... Pa zamisli, ja se sad bacio na HC-ovanje Zagora, i prestane da izlazi i mogu da se jebem... Onda cu i to rasprodati i necu ni da skupljam... Kad ce se znati to tacno???

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 25/03/2009 : 06:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Totalno bezveze... Pa zamisli, ja se sad bacio na HC-ovanje Zagora, i prestane da izlazi i mogu da se jebem... Onda cu i to rasprodati i necu ni da skupljam... Kad ce se znati to tacno???

druze , ako budes rasprodavo znas kome treba da javis ... :)

salim se , pozdrav od toze
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/03/2009 : 07:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa meni je tako razjebo celu kolekciju svih specijalaca i maxija koje sam imao u HC,pa onda zbog pucanja istih prebacivao u SC i popucao silne pare
Mozda se secas,bas sam i tebe kontaktirao preko kolekcionar.com za neke Tex maxije,Mr Noa i sl.
Sad mi je sve u SC (pa i Zagor,Chico) i mirna Backa
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/03/2009 : 08:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbg, i ja imam isti problem, ali se nadam da ce se to nekako regulisati. Racunam, Zagor je to, uvek ce pronaci svoje kupce bilo koje izdanje.
U suprotnom, mislim da ce tvoje resenje biti i moje resenje. A i necemo biti jedini koji tako razmisljaju, pa nek' se cika Berni misli kako ce i sta ce.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/03/2009 : 10:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Daj da organizujemo strajk gladju.. :)))
@Tex, secam se... :)
@Andjelt, Naravno Zagor manijace... :))

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 25/03/2009 : 13:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote

mozda je bilo,mozda ne,ali bas lepo.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 25/03/2009 : 15:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

KRALJU ! ! ! !
Hvala ti puno...

Kolko sam nacuo,nemoj da me drzis za rec, broj 6 i 7 su izasli sa nekom greskom, pa je vrlo neizvesno da li ce da se radi reprint istih ili ce samo nastaviti dalje brojem 8 (sto bi me u mnogome posexalo) ili ce pak nastaviti samo SC. Jos jednom kazem - ne znam sigurno.

Ako Ludens ne izda 6 i 7 maxi Zagora i prekine sa izdavanjem HC onda su neozbiljni i ko ih jebe...
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.23 seconds. Snitz Forums 2000