Originally posted by Lord Vader89 Kad i ja crtam, najvise imam problema sa proporcijama tela. I kad precrtavam, a kamoli iz glave
Ako precrtavaš Zagora, onda nek te to ne iznenađuje, ni Ferri ga ne crta proporcionalno... sjećam se tih agonija na kraju osnovne škole "na valja ti glava" "MA KAKO??? Takav je na naslovnici!!!" Inače, neću za Rorschacha da pričam očigledne stvari jer mislim da i Milazzo zna šta je pogriješio.
Kod heroja mi je najbolje međunožje. Inače, Vaderu, Wolverine nikad ne bi pušio one pičkaste cigarete, samo prave cigare. Za samuraja, Milazzo, kako ti nije bilo čudno kada je odsječena ruka iz koje viri kost došla duža od normalne ruke??? Da, priznajem, i ja čitam BOI.
Originally posted by Lord Vader89 Kad i ja crtam, najvise imam problema sa proporcijama tela. I kad precrtavam, a kamoli iz glave
Ako precrtavaš Zagora, onda nek te to ne iznenađuje, ni Ferri ga ne crta proporcionalno... sjećam se tih agonija na kraju osnovne škole "na valja ti glava" "MA KAKO??? Takav je na naslovnici!!!" Inače, neću za Rorschacha da pričam očigledne stvari jer mislim da i Milazzo zna šta je pogriješio.
Hahaha! Dobar si! Ali zato ja ni ne crtam Zagora! A za Wolverina si isto u pravu, nego me oni zulufi i izraz lica momentalno asocirali, pa reko ajde da tresnem.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
-Vec dugo nisam stavljao slike na forum jer radim projekt 'Moja prva knjiga' pa uz crtanje i pisanje knjige stvarno nemam vremena da crtam i neke druge slike i crteze. Al' ipak nedavno sam poceo raditi jedan stripic...Za sada ima 3 strane koje cu postaviti na forum. Crtezi su nastajali kod kuce, a neki cak i u skoli :)
-Uglavnom, procijenite sami i komentirajte...svaki komentar i vise nego dobrodosao!
Lol!Veoma zanimljiva ideja.Slatko sam se nasmejao :D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Aj malo razradi ovo, mislim, objasni mi o cemu si mislio, na koji nacin zelis da ukazes na problem. Malo mi je nejasno sve. BTW, predpostavljam da je lik na poslednjoj slicici hrvatski predsednik. Dobro si ga skinuo!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Aj malo razradi ovo, mislim, objasni mi o cemu si mislio, na koji nacin zelis da ukazes na problem. Malo mi je nejasno sve. BTW, predpostavljam da je lik na poslednjoj slicici hrvatski predsednik. Dobro si ga skinuo!
Sto ti tocno nije jasno? Rado cu objasniti...
Predstavi mi svoj strip recima.
Sto ti tocno nije jasno? Rado cu objasniti...
Predstavi mi svoj strip recima.
Pa ovako, :) u stripu se radi o 'Zubatoj opatiji', cudovista izaslog iz dima cigarete 'Opatija'... Zatim ona stvara jos cudovista svojom moci, tako da cigarete svojom naredbom zapali, te tako napravi jos vise dim-monstruma:). Oni su se okupili pod vodstvom Zubate opatije. Na scenu tada stupaju istrazivaci nocnih mora i sam gospo'n predsjednik! ;)...itd.
-Nastavak uskoro slijedi. Samo trebam jos posloziti stranice. Kad to napravim stavljam na forum jos 2 stranice i ujedno kraj 1. epizode. Daljne epizode trebale bi biti nesto vise akcijske i, nadam se, bolje!
kratki sadrzaj sljedecih stranica: -reakcija ljudi na predsjednikove mjere i - nakon sto je mnogo ljudi bilo uskraceno cigareta svijet shvaca da treba cim prije ukloniti Zubatu opatiju i njegove 'podanike' te vratiti cigarete u prodaju!!!.....
A da tražiš potporu od Ministarstva zdravstva i Min. kulture za objavljivanje stripa koji educira mlade o (ne)pušenju?
U stripu cu pokustai ostaviti utisak koliko je pusenje lose i kakve posljedice nosi(ovisnosti, bolesti..itd)Jedino drzavni poglavari zele vratiti cigarete u prodaju jer im se pomocu cigareta nesto vise puni blagajna!
Ovi gore navedeni crtezi su nastali stvarno cisto iz dosade...nisu ni bili namijenjeni za ovaj topic. Dok je ovaj koji si stavio dolje u postu nastjao kad mi je bas dosao trenutak inspiracije. Al, dakako probati cu da ne variraju i da budu cim vise licili na talentiranog crtaca!