forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 U2_No line on the horizon_360° oko Zagreba :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/03/2009 : 10:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/

Edited by - globinjo on 29/03/2009 15:46:11
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 27/03/2009 : 11:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
sto ne stavis na aukciju

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 27/03/2009 : 12:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

sto ne stavis na aukciju

hihihi, poklon uz komplet Zagora

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/03/2009 : 12:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

sto ne stavis na aukciju

ove karte mi nisu višak,želio bi ih mijenjati za tribinu sjever...najlakše ih je prodat,i šta ću onda

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 27/03/2009 : 15:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
koncert rasprodat

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 27/03/2009 : 15:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Čekao od pol 8 do sada i niš nisam obavio, ostavio curu da čeka kao 9. na redu (prosjek kupovine karata je jedan čovjek u 15 minuta WTF!!!!!!!!!!) Nestale karte za 250 i 500 kn, ostaje jedino nada da će uspjet uvatit istok za 750 kn..
Nek ide sve u tri p.m. koliko sam se iživcirao..

Naravno uz maksimalan napor ostao sam bez karte
Moram tek izmislit psovku kojom ću počastit organizatore i server maintenance idiote..
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 27/03/2009 : 16:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Mozda organizuju drugi koncert Vidis da ocigledno nece da organizuju druge gradove, nego dodaju jos po jedan u ove rasprodate....

Edited by - Lord Vader89 on 27/03/2009 16:06:53
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 27/03/2009 : 16:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Bice jos karata to je sigurno. Mnogi su samo rezervisali karte a tek treba da ih plate u naredna tri dana, neki ce se verovatno predomisliti.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 27/03/2009 : 18:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čekao od pol 8 do sada i niš nisam obavio, ostavio curu da čeka kao 9. na redu (prosjek kupovine karata je jedan čovjek u 15 minuta WTF!!!!!!!!!!) Nestale karte za 250 i 500 kn, ostaje jedino nada da će uspjet uvatit istok za 750 kn..

Moram tek izmislit psovku kojom ću počastit organizatore i server maintenance idiote..

Kakav maksimalan napor, uhvatio sam te u bijegu. To da kasniš na posao ti nije bio neki izgovor

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 27/03/2009 : 19:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

quote:

quote:

Kakav maksimalan napor, uhvatio sam te u bijegu. To da kasniš na posao ti nije bio neki izgovor

Je samo kaj sam ja od pol 8 tamo čekao!! Uostalom ostavio sam bolju polovicu na poziciji
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 27/03/2009 : 22:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bice jos karata to je sigurno. Mnogi su samo rezervisali karte a tek treba da ih plate u naredna tri dana, neki ce se verovatno predomisliti.

Zar nije pisalo na ticketpro sajtu da nije moguce rezervisati, ili tako nesto

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 28/03/2009 : 00:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Postoji fora da ti "kupiš" karte, a daju ti tri dana da uplatiš lovu na račun.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/03/2009 : 13:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

da...nekima čak i danas dolaze obavijesti da su uspjeli kupiti karte...znam neke šta su uspjeli i po 10-ak karata kupiti,a da nisu ni znali...u svakom sluačaju,karata će biti,ali po većim cijenama...čast iznimkama...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/03/2009 : 13:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Postoji fora da ti "kupiš" karte, a daju ti tri dana da uplatiš lovu na račun.

ja sam jutros uplatio lovu za karte,u ponedjeljak to sjeda i onda mirno čekam da karte ateriraju na moju adresu...

Go to Top of Page

angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts

Member since 09/07/2002

Posted - 29/03/2009 : 12:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send angeliczg a Private Message  Reply with Quote
nudim kartu U2 stajanje na Maksimiru - za Magični vjetar komplet 5-16 ili bilo kojih 20 Ken Parkera Libellus ili Fibra
ponude na PM molim
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 29/03/2009 : 12:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Zbog velikog interesa morat će organizirat još jedan kjoncert U"..ovo još nisam čula da se kod nas u jednom danu rasprodao toliki koncert...

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 29/03/2009 : 12:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
osim toga , ne da mi se više od 300 kn za koncert..pa da je ne znam tko...

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/03/2009 : 15:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by angeliczg

nudim kartu U2 stajanje na Maksimiru - za Magični vjetar komplet 5-16 ili bilo kojih 20 Ken Parkera Libellus ili Fibra
ponude na PM molim

daj javi mi kad nađeš takvog frika...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/03/2009 : 15:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Betty Page

je,moš mislit
da se floydi ponovo okupe ili zeppelini,ne bih žalio iljadu kuna ako treba...i više...

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 29/03/2009 : 18:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Mene izuzetno nervira kad neko naplacuje fan pit po posebnoj ceni.
Zna se ko treba da udje u pit: najvatreniji fanovi koji su spremni po celu noc sa cekaju.

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 29/03/2009 : 20:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

je,moš mislit
da se floydi ponovo okupe ili zeppelini,ne bih žalio iljadu kuna ako treba...i više...

Samo ti daj. Ja ne bi. Too much is too much. Pogotovo za bend koji dugo nije bio aktivan. Ako nije neki spektakularni stage i ne-znam-što, sve su te cijene nerealne i napuhane da se netko kretenski obogati.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 29/03/2009 : 20:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

je,moš mislit

Samo ti daj. Ja ne bi. Too much is too much. Pogotovo za bend koji dugo nije bio aktivan. Ako nije neki spektakularni stage i ne-znam-što, sve su te cijene nerealne i napuhane da se netko kretenski obogati.

Pa neideš na koncerte zbog spektakularnih stejdžova. Ideš jer želiš vidjeti omiljene glazbenike uživo. A kad ti je baš stalo do toga onda ti novac nije bitan.

Znam npr. par ljudi koji su nabavili karte za U2 i "jako" su uzbuđeni zbog koncerta iako ne znaju ni jednu pjesmu van "greatest hitsa".

Je recimo nisam nabavio karte za Zagrebački koncert (a slušam U2 od Rattle and Huma 1988-me) jer sam proveo noć u rađaoni (ionako ne bi ništa napravio online), a jutro u redovima (do 10.50 kad je teta rekla da nema više).

I ne sekiram što još nemam kartu jer znam da ču biti na tom koncertu :), nema jebene teorije da ih ne vidim uživo u ZG kad mi ranije nije bio problem jahati do npr.Beča.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 29/03/2009 : 20:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene izuzetno nervira kad neko naplacuje fan pit po posebnoj ceni.
Zna se ko treba da udje u pit: najvatreniji fanovi koji su spremni po celu noc sa cekaju.

Mislim da če za fan-pit biti lutrija. Dakle... gledajte broj ulaznice vi koji je imate, hehe...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/03/2009 : 21:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pa zar svi njihovi albumi nisu ( - jedan ) Greatest Hits?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 29/03/2009 : 21:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Pa zar svi njihovi albumi nisu ( - jedan ) Greatest Hits?

Nisu, ima i onaj Best of

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000