forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus predstavlja: Magicni Vjetar 17-20
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 19/03/2009 : 14:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Jel' se to samo meni chini, ili prve 4 naslovnice Magichnog Vetra kao da prichaju prichu? Od pete vishe nemam taj utisak, ali prve 4 su bash sequential.:)

Meni su prve četiri najbolje naslovnice i ja sam vidio neku povezanost među njima. Nisi jedini.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/03/2009 : 16:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Conspirito

Pomagajte drugovi!!!t.j neko ko zastupa Libellus na ovoj stranici.
U mom magicnom vetru broj 13 od libellus-a, prica broj 37 "Tamna staza"ima duplih stranica od od s.51 do s.66 i fale stranice
67 do 82,nebih zeleo da me neko pogresno svati,i kod mene vazi ona ko radi taj i gresi.Mogu li ja ovo negde da zamenim iako nemam racun odakle sam ga kupio?i dali sam ja jedini koj je nabasao na takav primerak?Prateci ovu stranicu,video sam skoro da je ponovljena neka tura "necega" od libellus-a jer nije uradjena po dogovoru,dali je nacinjen neki propust u ovom slucaju ili ovo nije neka kardinalna greska?Hvala unapred na odgovoru.

Ne zastupam Libellus,al' mogu da ti odgovorim na deo pitanja.
Moj primerak je ok,znaci nisi imao srece i zalomio ti se los.
Go to Top of Page

Conspirito
New Member

Germany
113 Posts

Member since 28/07/2003

Posted - 19/03/2009 : 17:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Conspirito a Private Message  Reply with Quote
Zalomilo mi se?!dali je jos neko do sada imao ovih problema sa stripovima koje izdaje Libellus?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/03/2009 : 17:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Conspirito

Zalomilo mi se?!dali je jos neko do sada imao ovih problema sa stripovima koje izdaje Libellus?

Meni je u jednom Demianu nedostajala naslovna ali su mi bez problema zamenili primerak u Darkwoodu.
Go to Top of Page

Lex
New Member

Serbia
194 Posts

Member since 12/09/2004

Posted - 19/03/2009 : 18:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lex a Private Message  Reply with Quote
Evo iskustvo josh jednog kolekcionara, aka mene. :)

U kolekciji imam 80ak stripova u izdanju Libellusa. Od toga sam do sada naishao na jedan problematichan, jedan list nije bio dobro proshiven i ispao je iz stripa.
Taj primerak sam zamenio u Darkwoodu, sledetji put kad sam ishao do njih, bez ikakvih problema.

Ochigledno je da je greshka bila do shtamparije, kao i u sluchaju tvog Magichnog Vetra, tako da mislim da problema sa zamenom netjesh imati.

Kick You Down Like Gravity!
Go to Top of Page

Conspirito
New Member

Germany
113 Posts

Member since 28/07/2003

Posted - 19/03/2009 : 18:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Conspirito a Private Message  Reply with Quote
Da li je potrebno da se prilozi racun kao dokaz da je strip kupljen u Dark-u,da bi doslo do zamene?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/03/2009 : 20:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pa s obzirom na broj kupaca, prodavaci znaju kupce napamet... (dal da se smijem ili ne ),
sto znaci da i bez racuna vjerujem da ces moci zamjeniti taj primjerak u Darkwoodu ako si ga tamo kupio.
Ako nisi kod njih onda tamo gdje jesi...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1607 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 02/04/2009 : 19:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Ista novo?
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 02/04/2009 : 20:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night

Ista novo?

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/04/2009 : 21:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
... ovo vec stvarno nervira

Jack the Black.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/04/2009 : 00:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
A necemo vise stavljati najave dok ne dobijemo stripove iz tiskare...
Jer ovako, nerviramo se sto nemamo isporucena izdanja, a i sto nam kupci (s pravom) negoduju...

Ma bit ce, samo malo strpljenja i zivaca, koje eto i mi moramo imati, iako smo odavno predali to u tisak.
Zao nam je stvarno.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 03/04/2009 : 13:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Bolje staviti unaprijed da temperatura raste.
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 03/04/2009 : 16:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Bolje unapred kako bi na vreme odvajali od usta
Go to Top of Page

Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/04/2009 : 00:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Babilon's Homepage  Send Babilon a Private Message  Reply with Quote
Tko čeka, taj ... (nastavite, molim)

Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com
info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 05/04/2009 : 14:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
...još malo čeka

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47157 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/04/2009 : 12:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ne dočeka

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/04/2009 : 13:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

Bolje unapred kako bi na vreme odvajali od usta

Sto bi reko jedan moj prijatelj za ono vreme inflacije - Odvajao sam od usta da bi imao za leba
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/04/2009 : 13:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Jer ovako, nerviramo se sto nemamo isporucena izdanja, a i sto nam kupci (s pravom) negoduju...

Ma bit ce, samo malo strpljenja i zivaca, koje eto i mi moramo imati, iako smo odavno predali to u tisak.
Zao nam je stvarno.

Najave nas drze u dobrom raspolozenju dok ne stignu stripovi
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 06/04/2009 : 15:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zao nam je stvarno.

To ide ovako: mi znamo da recimo izlazi, ne znam Zona X 2. Mislim, znamo da ce ici u nekom trenutku. E sad, onda kada vi stavite najavu, onda to kao da obelezhava da ste vi vash deo zavrshili i da je do shtamparije kada ce izaci. Tako da mi u svakom sluchaju sedimo chekamo, samo nam ta najava daje izvesnost da se izlazak makar za toliko priblizhio, te donekle umiruje jer znamo da to ide u sledecoj turi.

Makar ja tako gledam. :)
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 07/04/2009 : 21:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Koliko knjiga Magicnog Vetra je jos u planu?

Da li ima dovoljno svih brojeva?

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/04/2009 : 22:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pa onoliko koliko bude izdanja toliko ce i biti knjiga.
A sto se tice aktualnog stanja, broja jedan vise nema.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/04/2009 : 22:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Zao nam je stvarno.

To ide ovako: mi znamo da recimo izlazi, ne znam Zona X 2. Mislim, znamo da ce ici u nekom trenutku. E sad, onda kada vi stavite najavu, onda to kao da obelezhava da ste vi vash deo zavrshili i da je do shtamparije kada ce izaci. Tako da mi u svakom sluchaju sedimo chekamo, samo nam ta najava daje izvesnost da se izlazak makar za toliko priblizhio, te donekle umiruje jer znamo da to ide u sledecoj turi.

Makar ja tako gledam. :)

Ma naravno da cemo mi stavljati najave i dalje, onako kako smo to i do sada ucinili, to nije upitno.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/04/2009 : 22:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
moram te demantirati iako si ti sef
ne moze biti knjiga koliko i izvornih brojeva
salu na stranu, odlicno sto je napokon bar 1 mv nestao s trzista! i vrijeme je bilo!
sad ce se malo manje cekati i neckati, hehe...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/04/2009 : 23:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ma krivo sam se izrazio, bilo bi bolje dok bude izvornih izdanja bit ce i nasih knjiga a koliko ce ih biti ovisi koliko ce biti izvornika...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/04/2009 : 23:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
99/3 + 1 + 33(?)/2 ili 33/3? hmmm...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000