Juce bio u Darkvudu,visok covek sa retkom kosom ,vrlo ljubazan i zanimljiv je radio. ne znam ima li ga na forumu.Slobo,unapredite veb stranicu,ne uzima mnogo vremena a koristice svima,narocito nama koji nismo iz BG,i koji dolazimo jednom mesecno. Sve pohvale za Darkwood.I za osoblje,naravno.
Juce bio u Darkvudu,visok covek sa retkom kosom ,vrlo ljubazan i zanimljiv je radio. ne znam ima li ga na forumu.Slobo,unapredite veb stranicu,ne uzima mnogo vremena a koristice svima,narocito nama koji nismo iz BG,i koji dolazimo jednom mesecno. Sve pohvale za Darkwood.I za osoblje,naravno.
E, pa taj visoki(visoki, ali samo kada stoji na stepeniku koji ti nisi video, jer je iza pulta ) to je nas Goxy, retko fin mladic
Slazeme se i Dzimi vec radi na sajtu. Bilo bi gotovo do sada da nas ne koce banke, odnosno jedna jedina banka koja radi online prodaju kod nas. Pokusavamo to da resimo, ali sa time ili bez toga, bice pristojniji sajt. Ja sam se borio protiv toga, iako znam da je poslovnije itd, ali nadjacase me i popustio sam
Sto se mene tice sve pohvale i za Slobu i za zaposlene u Darkwoodu.Uvek rado odem do ovog strip kluba iako sa zaposlenima nikad nisam seo da procaskamo. A to je samo iz razloga sto su momci uvek imali pune ruke posla.
Slazem se za Nis!... HOCEMO STRIP PRODAVNICU I U NISU!!!...
Pozdrav Slobo, od muve do slona kod vas... Moze se naci...
Ma vidis Bobe da od striparnice nema nista, ali cemo dobiti nesto slicno i uskoro. E, sad! Sta je to i kad je to "uskoro"?! Ajd Slobo ako nije neka zesca tajna, kazi nesto konkretnije. Mislim, ako nista drugo ne mozes, bar vreme kad se to ocekuje.
Pitanje za Slobu,Dzimi Gitaru i ostale koji rade u Darkvudu: Gde kupujete one kesice za stripove,i kako ih posle zapecatite Ja muku mucim sa ovim uzasnim kesama za zamrzivac,a vi imate one lepe,glatke...
Pitanje za Slobu,Dzimi Gitaru i ostale koji rade u Darkvudu: Gde kupujete one kesice za stripove,i kako ih posle zapecatite Ja muku mucim sa ovim uzasnim kesama za zamrzivac,a vi imate one lepe,glatke...
Njih nisam nasao u prodaji po prodavnicama. Narucujemo ih po odredjenim dimenzijama od jedne firme, mada nisu bas jeftine, ispadne preko 2 dinara po kesici i to ako narucis lude kolicine. Onda sami odredimo i debljinu najlona za kesice. Inace i mi ih zatvaramo sa aparatom kojim se zatvaraju kese za zamrzivac . Jedino kako mogu da ti pomognem, jeste da kada sledeci put budemo narucivali te kese, ti nam javis ako hoces i tebi da narucimo i koliko komada.
Njih nisam nasao u prodaji po prodavnicama. Narucujemo ih po odredjenim dimenzijama od jedne firme, mada nisu bas jeftine, ispadne preko 2 dinara po kesici i to ako narucis lude kolicine. Onda sami odredimo i debljinu najlona za kesice. Inace i mi ih zatvaramo sa aparatom kojim se zatvaraju kese za zamrzivac . Jedino kako mogu da ti pomognem, jeste da kada sledeci put budemo narucivali te kese, ti nam javis ako hoces i tebi da narucimo i koliko komada.
Ocu i ja te kese I kako izgleda taj aparat kojim ih zatvarate? Ja imam neki,al' nije to to.
Ja kad sam bio jednom,nakupovao sam Horusova izdanja,samo da bi imao kesicu za ostale stripove Meni bi trebalo oko 400-500 kesica,pa cu da Vam se javim Hvala puno!