forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 12/04/2009 : 12:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
tko o čemu, Hajduk o urotama :D
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 12/04/2009 : 15:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
anyway,
jučer nije bilo lako, Cibalia je odigrala bunker 5-4-1, golman i obrana nisu radili bezvezene greške tako da nisu loše izgledali prvo poluvrijeme, nisu pucali u okvir koliko se sjećam ali su napravili par polušansi.
kako bilo nova tri boda su u džepu.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......

Edited by - dnevni boravak on 12/04/2009 15:44:28
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/04/2009 : 16:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Novinari pisu svasta, no citate li vi dinamovci Zidaka, ili samo Slobodnu citate...
Ovo sto je ovaj u Slobodnoj napisao je daleko blize realnosti od nekih tekstova u Jutarnjem.

Židak više piše o nekim stvarima koje su se dogodile tko zna kad... Kad nađeš ovakve stvari Židakove kao od Vukovića samo postaj link i prvi ću ga s tobom popljuvati...

Evo procitaj recimo zadnji tekst pod nazivom "Kako biti direktor broj 1" (znao sam da ne trebam kopati po starim tekstovima,
dovoljno je otvoriti bilo koji i dodjes na isto...

Izvlacim samo jedan dio:

Danas se Zdravko Mamić bori za titulu najvećeg direktora u Dinamovoj povijesti s - Hajdukom. Ali, na putu mu ne stoje samo premijer i njegov brat don Vinko kao duhovna potpora splitskom klubu, predsjednik Sabora, ministar kulture, šef gospodarske komore i ugledni direktori banaka i državnih poduzeća, pa čak i šef opozicije, Mamić se bori i protiv vlastitih navijača, koji ga peticom žele prognati iz “svetinje”. Bori se i protiv sudaca, koji su prevrtljivi kao zastava na vjetru i ima samo debeli novčanik i prkos, ali i ogromnu taštinu i želju da bude zapamćen kao značajna persona u Dinamovoj povijesti. I zato, poput čarapa, mijenja trenere i igrače, ali i poklanja klavire, stanove, satove, sviraju ciganske kapele i tamburaši, sudi se s novinarima, “pere” se od grijeha u korizmama.

Unatoč svemu, u prilici je nadvladati “legiju” moćnih neprijatelja, koji mu podvaljuju i podmeću noge. I ako uspije pobijediti cijelu hrvatsku političku elitu, ako će Dinamovo proljeće završiti u šampionskom stilu, ispred Hajduka, treba mu stisnuti ruku. Još ako korigira svoju staromodnu viziju o izgledu novog Dinama, ispred kojega će izbrisati globalni, odnosno latino-predznak, ako umjesto floskula o ljubavi prema Dinamu vlastito sazrijevanje, koje traje od 1999. godine, upregne u Dinamova kola, onda je to - novi Mamić!

Dobro si izvukao, eto slažem se s tobom, ali opet ima jedna razlika Židak to napiše nekako "kulturnije" normalnije a onaj Vuković više piše kao sirovina, volio bi vidjet diplomu njegovu...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/04/2009 : 19:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

I onda me ne cudi da se stosta dovodi u sumnju kad ovakav nekvalitetan dinamo zabije 4 gola u 11 minuta igre,
momcadi koja je do tada vodila s 2:0. Mislim da to bas ni Barcelona nebi lako napravila, bez obzira sto je sve to moguce.

ma daj...
pa i hajduk je u zadnje 3-4 sezone inkeru ubacio DVAPUT cetiri komada u manje od 15 minuta

p.s. i barca bi to bez problema napravila
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/04/2009 : 21:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Toliko mi se zgadio da sam ga prestao citati, nekad je dovoljno vidjeti samo naslov.
Taj lize guzicu svakome za 100 eura. Mamicu i za dzaba. Vukovic barem nikome nije ulizica.
Bio je dobar s Grgicem pa ga je svejedno prvi znao oderati u tekstovima.
I poprilicno je realan. Samo sto... realnost nekad ne zelis vidjeti ako ti ona smeta, takvi smo svi mi ljudi.

Slažem se s tobom da je Židak ulizica, al brate ovaj Vuković nije ulizica već ispada glup.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/04/2009 : 21:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

I onda me ne cudi da se stosta dovodi u sumnju kad ovakav nekvalitetan dinamo zabije 4 gola u 11 minuta igre,
momcadi koja je do tada vodila s 2:0. Mislim da to bas ni Barcelona nebi lako napravila, bez obzira sto je sve to moguce.

Gledam ja prije neki dan utakmicu Barcelona- Bayern gdje je Barca vodila do 15-te minute 2-0 i nije joj dosuđen klasični penal na Messiju zato što je sudac "zaboravio" doma naočale. E sada da je kojim slučajem dosudio taj penal bilo bi 3-0 u 15-est minuta. Pazi mi tu govorimo o Bayernu, a ne o Cibaliji.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/04/2009 : 21:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Eto samo jedan obican primjer pa sad usporedite sto je realnije i istini blize;
1. da neki Cibaliniji igraci nisu dali maksimum protiv dinama, jer im je dinamo dolazio u zavrsnicu sa po 5 igraca a njih je bilo po 3 i zabili su im 4 gola u 11 minuta...
ili
2. Hajduk ima politicku podrsku Sanadera, elitnih politicara, bankara i tko zna koga sve ne, a osvojio je ukupno jedan naslov
u zadnjih 4-5 godina, od mogucih 8...

Razmislite pa sami sebi odgovorite, meni ne trebate odgovarati.

[/quote]

Ako čovjek ima imalo soli u glavi obe opcije su mu presmiješne.
1. Zar bi se igrači Cibalije uopće potrudili da vode sa 2-0, pa onda da izjednače na 3-3 da je utakmica namještena?? Smješno
2. Sanader je preslab da bi Hajduku donio naslove čak i ako u kojem slučaju Hajduk ima njegovu podršku.Di je on od Tuđmana!!??
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 22:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

tko o čemu, Hajduk o urotama :D

Hmm... Al' Zidak pise za Hajduk i o Hajduku, te lize guzu Hajdukovim celnicima?
Ne, on je poceo pisati o urotama protiv dinama u korist Hajduka cim je Hajduk pokazao
da se moze boriti na naslov, kako bi time prikrio greske svog nalogodavca.
Jer hajmo pricati o Sanaderu i Hajduku, necemo pricati od odlukama druga maminja.
I onda to jos sve umota u celofan zablude tako da navede koju negativnu karakteristiku Mamica koja je ionako svima poznata.
Bljak i takvo sportsko novinarstvo.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 23:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Novinari pisu svasta, no citate li vi dinamovci Zidaka, ili samo Slobodnu citate...
Ovo sto je ovaj u Slobodnoj napisao je daleko blize realnosti od nekih tekstova u Jutarnjem.

Židak više piše o nekim stvarima koje su se dogodile tko zna kad... Kad nađeš ovakve stvari Židakove kao od Vukovića samo postaj link i prvi ću ga s tobom popljuvati...

Evo procitaj recimo zadnji tekst pod nazivom "Kako biti direktor broj 1" (znao sam da ne trebam kopati po starim tekstovima,
dovoljno je otvoriti bilo koji i dodjes na isto...

Izvlacim samo jedan dio:

Danas se Zdravko Mamić bori za titulu najvećeg direktora u Dinamovoj povijesti s - Hajdukom. Ali, na putu mu ne stoje samo premijer i njegov brat don Vinko kao duhovna potpora splitskom klubu, predsjednik Sabora, ministar kulture, šef gospodarske komore i ugledni direktori banaka i državnih poduzeća, pa čak i šef opozicije, Mamić se bori i protiv vlastitih navijača, koji ga peticom žele prognati iz “svetinje”. Bori se i protiv sudaca, koji su prevrtljivi kao zastava na vjetru i ima samo debeli novčanik i prkos, ali i ogromnu taštinu i želju da bude zapamćen kao značajna persona u Dinamovoj povijesti. I zato, poput čarapa, mijenja trenere i igrače, ali i poklanja klavire, stanove, satove, sviraju ciganske kapele i tamburaši, sudi se s novinarima, “pere” se od grijeha u korizmama.

Unatoč svemu, u prilici je nadvladati “legiju” moćnih neprijatelja, koji mu podvaljuju i podmeću noge. I ako uspije pobijediti cijelu hrvatsku političku elitu, ako će Dinamovo proljeće završiti u šampionskom stilu, ispred Hajduka, treba mu stisnuti ruku. Još ako korigira svoju staromodnu viziju o izgledu novog Dinama, ispred kojega će izbrisati globalni, odnosno latino-predznak, ako umjesto floskula o ljubavi prema Dinamu vlastito sazrijevanje, koje traje od 1999. godine, upregne u Dinamova kola, onda je to - novi Mamić!

Dobro si izvukao, eto slažem se s tobom, ali opet ima jedna razlika Židak to napiše nekako "kulturnije" normalnije a onaj Vuković više piše kao sirovina, volio bi vidjet diplomu njegovu...

Ma svejedno, koliko se to god cinilo kulturno, jednostavno je ljigavo.
Vukovic moze biti naivan nikako glup. Ali barem ne pise za necije skude i ne lize guzicu nekome u klubu.
No to i nije bila poanta. Ovdje je postavljen post s njegovim komentarom vidjenja utakmice s Cibalijom i receno
kako je tip idiot i bez mozga, nesto u tom smislu. Ja sam se samo zelio osvrnuti na druge tekstove drugog novinara
koji po meni jos manje imaju veze sa zdravom pamecu, a nitko ih od onih koji komentiraju Vukovica, ne komentira.
Eto...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 23:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

ma daj...
pa i hajduk je u zadnje 3-4 sezone inkeru ubacio DVAPUT cetiri komada u manje od 15 minuta

p.s. i barca bi to bez problema napravila

A to Inter vodio 2:0 do zadnjih 15 minuta i mi vam onda utrpali 4 komada ili smo vam trpali odmah, te ukupno po 5-7 komada?
A nes ti kluba, Inker...
Barca moze sve!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 23:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

Gledam ja prije neki dan utakmicu Barcelona- Bayern gdje je Barca vodila do 15-te minute 2-0 i nije joj dosuđen klasični penal na Messiju zato što je sudac "zaboravio" doma naočale. E sada da je kojim slučajem dosudio taj penal bilo bi 3-0 u 15-est minuta. Pazi mi tu govorimo o Bayernu, a ne o Cibaliji.

Pod jedan:
Razlika izmedju ove Barce i ovakvog Bayerna je puno, puno veca nego je to izmedju dinama i cibalije.
Taj isti Bayern je par dana prije pregazen i osramocen od Wolfsburga, setali su mu se kroz obranu.
Pod dva:
Bayern nije vodio do 75 minute i onda primio 2, 3 ili 4 gola u 15 minuta.

Tako da ti nije bas za porediti.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 23:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako čovjek ima imalo soli u glavi obe opcije su mu presmiješne.
1. Zar bi se igrači Cibalije uopće potrudili da vode sa 2-0, pa onda da izjednače na 3-3 da je utakmica namještena?? Smješno
2. Sanader je preslab da bi Hajduku donio naslove čak i ako u kojem slučaju Hajduk ima njegovu podršku.Di je on od Tuđmana!!??

Ako kupujes utakmicu, ne kupujes cijeli tim, dovoljno je kupiti neke igrace iz obrane i dobio si tekmu.
Osim ako u toj momcadi ne igra i Nikola Nikic, e onda ni to nije dovoljno (oni koji znaju za ovu zgodu znaju zasto ga spominjem )
Ja nisam tvrdio ni ovo pod jedan ni ovo pod dva, samo sam rekao da ako je novinar koji tvrdi ovo pod jedan glup i bez mozga
onda je to u najmanju ruku i ovaj koji tvrdi ovo pod dva, i to tvrdi vec u nekoliko clanaka, a nitko nije spomenuo.

Ja ne moram procitati necije misljenje da bih imao svoje, ali uvijek volim cuti sve informacije...

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/04/2009 : 23:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pod jedan:
Razlika izmedju ove Barce i ovakvog Bayerna je puno, puno veca nego je to izmedju dinama i cibalije.
Taj isti Bayern je par dana prije pregazen i osramocen od Wolfsburga, setali su mu se kroz obranu.
Pod dva:
Bayern nije vodio do 75 minute i onda primio 2, 3 ili 4 gola u 15 minuta.

Tako da ti nije bas za porediti.

Nije važno dal je vodio ili nije već je važno da je primio 2, a mogao je 3 komada u 15 minuta. Ovdje si dobro napisao da su se igrači Wolfsburga šetali kroz Bayernovu obranu. Znači da se igrači Dinama ne smiju šetati kroz Cibalijinu obranu?? S time da je Bayern (kakav-takav) ipak drugi u Njemačkoj i još uvijek ima šanse biti prvi dok se Cibalija spašava od ispadanja. Zbilja nije za porediti!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/04/2009 : 23:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

A nes ti kluba, Inker...

ne bogohuli
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 23:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pa jesi ti ikad igrao nogomet, natjecateljski?
Kako nije vazno, voditi 2:0 nakon sedamdesetak minuta je nesto sto ti daje moc, sigurnost, sasvim je drukcije
primiti tada 4 gola u 11 minuta ili dva gola u 12 minuta, pogotovo kad ti golove daje najbolja momcad na svijetu, Barca...

Osim toga, Wolfsburgovi igraci su se setali kroz obranu cijelo drugo poluvrijeme, ne samo zadnjih 11 minuta.
dinamo se nije setao kroz obranu, jer obrane nije ni bilo, 5 dinamovaca i 3 igraca cibalije u zavrsnici, to nije setanje.
Setanje je kad 3 igraca Wolfsburga prolaze kroz 7 igraca Bayerna...
dinamo bi se smio setati kroz cibalijinu obranu da je toliko nadmocniji, a budi iskren pa reci je li se tebi cinilo
u prvih sedamdesetak minuta da dinamo uopce moze dati gol a kamoli 4 u 11 minuta?
Pogotovo kad jos vidis i kako je dinamo igrao prije i poslje te utakmice i kad vidis kako su recimo cibalijini igraci grizli
protiv Hajduka i doslovce u zadnjim sekundama izvukli bod? Nekazem da je nesto nemoguce, i da ponovim
ja nisam tvrdio ni jedno ni drugo niti to cinim i necu raspravljati na tu temu, samo sam komentirao komentare o Vukovicu.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 23:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A nes ti kluba, Inker...

ne bogohuli

U pravu si, a nes ti kluba InTer...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/04/2009 : 23:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
MAFEST se približava, Dado...
a tebe nije lako promašiti
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 23:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije važno dal je vodio ili nije već je važno da je primio 2, a mogao je 3 komada u 15 minuta. Ovdje si dobro napisao da su se igrači Wolfsburga šetali kroz Bayernovu obranu. Znači da se igrači Dinama ne smiju šetati kroz Cibalijinu obranu?? S time da je Bayern (kakav-takav) ipak drugi u Njemačkoj i još uvijek ima šanse biti prvi dok se Cibalija spašava od ispadanja. Zbilja nije za porediti!!

I ono sto sam ja htio reci s Wolfsburgom je da je Bayern bio vec nacet, u totalno losoj formi, prije Wolfsburga su pobjedili
zadnjeg na tabeli jedva s 1:0. Dok je recimo Cibalijina forma bila sjajna nekoliko utakmica, uz pobjedu protiv Varteksa
zaredali su nekoliko nerjesenih sve s protivnicima koji su objektivno bolji od njih.
Cisto samo da napomenem zasto sam spomenuo to u tvom poredjenju utakmice Barca-Bayern s ovom cibalijinom protiv dinama.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 23:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

MAFEST se približava, Dado...
a tebe nije lako promašiti

Pa bio bi i red... obozavam divlje svinje... Obelix i ja...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/04/2009 : 00:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
kad malo bolje razmislim.. čini mi se da imam ispite u to vrijeme
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 13/04/2009 : 16:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa jesi ti ikad igrao nogomet, natjecateljski?
Kako nije vazno, voditi 2:0 nakon sedamdesetak minuta je nesto sto ti daje moc, sigurnost, sasvim je drukcije
primiti tada 4 gola u 11 minuta ili dva gola u 12 minuta, pogotovo kad ti golove daje najbolja momcad na svijetu, Barca...

Znači, priznaješ da ste onomad kupili tekmu protiv Malmöa? Ili sugerišeš da je Dinamo prodao bod Heerenveenu? Šteta što Sejo nije na topicu pa da spomene onaj preokret Leverkusena kad su Kirsten i društvo sa 0:2 stigli na 4:2 u najluđem finišu kojeg sam ikad gledao pa da pošaljemo Nijemcima antikorupcioni tim i u nogometnu ligu, kad im već čeprkaju po rukometu. Voditi 2:0 u 70.minuti daje sigurnost ako imaš kvalitet i ako si uvjeren u taj svoj kvalitet te ako taj rezultat nemaš namjeru čuvati.

Da se ne zafrkavamo - čak i ovaj kilavi Dinamo, za koji je protočnost lopte kod Hajduka jednako dostižan kao Barcelonin ples Xavija i Inieste, bi od 10 tekmi dobio Cibaliju 8-9 puta.

Potpis.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/04/2009 : 18:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ma gle mozemo tako do besvjesti, no nisi skuzio poantu, ja nisam tvrdio ni to sto tvrdi Vukovic ni to sto tvrdi Zidak.
Samo sam se osvrnuo na to da ako je ludost i glupost sto je napisao Vukovic onda je jos veca ono sto pise Zidak. To je sve.

A kad smo vec kod rezultata zabio je Hajduk 3 gola u 18 minuta Manchester Unitedu, Primorac u 22. (11 m), Krsticevic u 33.
i Muzinic u 40. minuti. Ukupan rezultat je bio 6:0 za Hajduk. Ne, nije igrala druga postava Manchestera, ali prijateljska je bila.
Trofej Marjan ako se ne varam. I imas tih rezultata koliko hoces.

No jedno je kad netko nekoga nabije ili preokrene a da je i izgledao cijelu utakmicu dovoljno snazan za to.
A drugo je kad netko izgleda jadan, nikakav, jalov gubi i onda 11 minuta igra bolje nego Barca... a protivnik kao da nema obranu.

Kad smo vec kod Barce, vodila je Barca 2:0 u 25. kolu protiv Atletica, pa smo imali i 3:2, no na kraju smo opet izgubili 4:3...

Na koju utakmnicu Malmöa mislis? MI im nikad nismo zabili 4 a koliko znam ni oni nama.
Najveci rezultat je bio 3:2 pobjeda Hajduka, prije desetak godina, druga runda kvalifikacija...

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 13/04/2009 : 18:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na koju utakmnicu Malmöa mislis? MI im nikad nismo zabili 4 a koliko znam ni oni nama.
Najveci rezultat je bio 3:2 pobjeda Hajduka, prije desetak godina, druga runda kvalifikacija...

Mislio sam na Hajduk, ne na NK Libellus. Jeste, bilo je 3:2, ali su Švedi predvođeni Ykselom Osmanovskim i Danielom Anderssonom (poslije otišli u Bari i nestali sa mape) vodili 2:0 do nekih 10-tak minuta pred kraj no onda im se desio Drago Ćosić koji je rekao da je "sve već gotovo" (po pitanju Hajdukovog nastupa u Evropi) pa su tadašnji idol Torcide Goce Sedloski , Mass Sarr i, čini mi se, Skoko iščupali Hajduk. Idući logikom o 2:0 koje daju samopouzdanje, neko bi zloban zaključio da je Hajduk kupio taj prolaz.

U revanšu je bilo 2:0 za Hajduk, mislim da su Vučko i Erceg zabili te da je neki Šved fasovao crveni.

Potpis.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/04/2009 : 19:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ma ako si ti gledao tu tekmu znas da smo bili bolji ali nas nije isao gol nikako, do pred kraj.
I zabili su 3 gola u 16 minuta, treci je pao u sudackoj nadoknadi.
Skoko je zabio prvi, Sedloski drugi a Sarr ovaj zadnji u sudackoj nadoknadi.
Opet nismo zabili 4 gola u 11 minuta, i obrana nije pustala igrace Hajduka da prolaze pored njih kao da su gledatelji...
A 2:0 daje samopouzdanje bez daljnjega, pa iako se dese preokreti rezultata, i veci od toga.
Kao sto rekoh Barca je vodila 2:0 protiv Atletica... Uvijek se moze desiti preokret.
No sigurno nije isto od starta biti pregazen i gubiti 4:0 ili voditi 2:0 pa primiti u 11 minuta 4 komada.
U tom kontekstu je i spomenuto da to sa 2: nije isto, kao poraz Bayerna od Barce...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/04/2009 : 19:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Btw. Cosic se vec u 60. minuti radovao porazu Hajduka...

A zna se kakav je on, evo mu i komentara:
60. minuta Hajduk primio gol za 0:2
"I Malmö je cini se ovim pogodkom osigurao nastup u 1. kolu kupa UEFE"

80. minuta Hajduk iz kornera preko Sedloskog uspio izjednaciti na 2:2
"Vjerovao sam i rekao sam nakon sto je Malmö poveo sa 2:0 da jos ima mogucnosti, jos ima nade za Splicane..."

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.92 seconds. Snitz Forums 2000