forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/04/2009 : 17:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
a sto se tice hajduka, on nikad nije omogucio gostujucu tribinu inkerovim navijacima!
zovem svake godine
zato vi budite zadovoljni i sa ovih 250
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 17:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Dado

quote:

quote:

Ovo je diskriminirajuce. Znam da je Inter dinamov klub ali nisam mislio da ih toliko drze u saci...

Bas to...

a hajduk je klub crvene zvezde koju potajno vodi adolf hitler u dogovoru sa osamom bin ladenom i marijom terezom

A gle, ako pizdis onda pizdi na dinamo oni vas drze za nos, no naravno i ti si stari dinamovac, pa ne mozes na svoje...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 17:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

a sto se tice hajduka, on nikad nije omogucio gostujucu tribinu inkerovim navijacima!
zovem svake godine
zato vi budite zadovoljni i sa ovih 250

Pa tko je vidio otvarat jednu tribinu za doslovce 4 navijaca???
Zato vam nitko nije smetao da kupite karte za glavnu tribinu, s obiljezjima in´tera ili bez njih kako vam volja...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/04/2009 : 17:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
je, pa da dodjem pa da me razbiju kad kazem kaj......
i neš ti problema sa otključavanjem jednih vrata (možda bi trebalo zaposliti purgera za to)
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 17:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Dodji sa mnom i globinjom na tribine, i da vidimo hoce li ti netko nesto napraviti...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/04/2009 : 17:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ovo je diskriminirajuce. Znam da je Inter dinamov klub ali nisam mislio da ih toliko drze u saci...

Bas to...

a hajduk je klub crvene zvezde koju potajno vodi adolf hitler u dogovoru sa osamom bin ladenom i marijom terezom

A gle, ako pizdis onda pizdi na dinamo oni vas drze za nos, no naravno i ti si stari dinamovac, pa ne mozes na svoje...

ma ne pizdim ja, ali to su gluposti!
inker je dinamov klub zato sto su im igrači tu na posudbi ili zato što oba kluba imaju IN u imenu??
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/04/2009 : 17:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dodji sa mnom i globinjom na tribine, i da vidimo hoce li ti netko nesto napraviti...

pa onda me strah za njih
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 16/04/2009 : 17:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Dobro si rekao Dado, realno Inter vam može dati tih 250 karata, na to imaju apsolutno pravo a vi se nemožete tu previše bunit no ovo s glavnom tribinom nemaju baš nikakvo pravo i tu se imate pravo bunit :D

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 20:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Dobro si rekao Dado, realno Inter vam može dati tih 250 karata, na to imaju apsolutno pravo a vi se nemožete tu previše bunit no ovo s glavnom tribinom nemaju baš nikakvo pravo i tu se imate pravo bunit :D

Znas sto me smeta u cijeloj toj prici, nacin kako je to izreceno.
Da se tako postupa sa svim klubovima jos bih mogao i podnjeti pa iako nebi bilo u redu, no tako je jer je Hajduk u pitanju.
I onda to kad kaze covjek koji je naravno veliki dinamovac a iz rijeci bi se mogla procitati netrpeljivost prema Hajduku
onda je sve to skupa lose. Gade mi se ljudi koji svoje polozaje iskoristavaju za osobne interese i onda uz to jos
produbljuju jaz izmedju juga i sjevera, koji postaje sve manje navijacki, nazalost.
I to mislim za sve strane jer mi se jednostavno gadi sve to pomalo.
Sportski rivalitet do iznemoglosti, u redu, ali lagano ovo sve manje veze ima sa sportom.
I ako sam ja tako poceo misliti, onda mi je bolje da ne razmisljam kako o tome misle neki drugi ljudi...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/04/2009 : 20:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pa onda me strah za njih

S pravom...

Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 16/04/2009 : 20:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
dado ne nerviraj se puno jer dolazimo!laljak malo pumpa atmosferu ne bi li mu se ko od građana zaprešića sitio doć na utakmicu,nas je u nedjelju gore tisućica sigurno i to na tribini 100%.a i ja mičen guzicu na gostovanje poslije dosta vrimena

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/04/2009 : 23:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ma daj
pa to već svi znaju
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/04/2009 : 23:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
banda sve čini da destabilizira hajduka...yu kuća fudbala je goli racku za dinamo i hns...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/04/2009 : 11:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Sto se moze uciniti s jednim kvalitetnim telefonskim pozivom? Pa, promjene...

Postoji li mogućnost da ipak mnogo više splitskih navijača uđe na stadion?
- Naravno, moramo vidjeti što je najbolje rješenja jer svima je cilj isti - da u Zaprešiću bude što manje incidenata.
Mi ćemo kao organizatori utakmice biti spremni na sve i znat ćemo se prilagoditi broju gostujućih navijača.
Tako da odluka o 200 karata za Torcidu nije konačna i lako se može promijeniti.
Samo da smanjimo rizik od eventualnih nereda - završio je direktor Intera Branko Laljak.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/04/2009 : 11:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
I konačna je odluka da ćete 1000 karata dobiti...

@globinjo

Već smo rekli oni su vama imali pravo dat po pravilu 250 karata i to nije nikakva destabilizacija Hajduka... druga stvar je ovo s glavnom tribinom...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/04/2009 : 17:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
zasto?!
pa glavna tribina ce biti puna BBB-ovaca
doći če do sranja ako počnu i hajdukovci dolaziti...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/04/2009 : 22:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

zasto?!
pa glavna tribina ce biti puna BBB-ovaca
doći če do sranja ako počnu i hajdukovci dolaziti...

Nemoguce...
Ili vam je glavna tribina tako mala??
Ako bi onih 500 bbbovaca doslo na tu tekmu, tko bi onda pratio dinamo.
Jedino da se raspodjele, po 250 na obje utakmice...
A uvijek mozete vase navijace ubaciti medju zastitare kao i prosli put...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/04/2009 : 17:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Pero te večeri nije pio. Ali je svejedno malo više stisnuo gas. Ponijelo ga. Ponoć je taman bila prošla, a on je u zavoju prošao - ravno. Višak adrenalina učinio je svoje. Te je, večeri, naime, Hajduk na Poljudu pobijedio Dinamo s 2:0 te nakon više od tisuću dana izbio na vrh prvenstvene ljestvice. Pero se sretan uputio kući, no tamo je stigao tek nakon nekoliko tjedana. Ostatak vremena proveo je na Firulama. U bolnici.
.....................................................................

Sto puta izgovorena laž najčešće postaje istina. To, uostalom, i jest namjera njenoga tvorca. Friziranje prošlosti i zataškavanje sadašnjosti u svrhu osiguravanja kontinuiteta u budućnosti. Na Maksimirskoj cesti nalaze se dvije velike, po zdravlje opasne tvornice. Jedna proizvodi slatkiše, a druga laži. Lažima slatkoga i slatkim lažima nije lako odoljeti, ipak posljedice su različite - nije baš isto ako vam karijes napadne zubnu caklinu ili moždanu ovojnicu, zar ne?

Siniša Jagodić, glasnogovornik Dinama, artikulirao je stav svoga klupskog čelništva kazavši prije neki dan kako 'modri' razdoblje između uzvratne utakmice finala Kupa (28. svibnja) i posljednjega prvenstvenoga kola (31. svibnja) neće provesti u Splitu, nego u Hercegovini. 'Našoj plavoj Hercegovini', reče Jagodić.

Priča o plavoj Neretvi toliko je već puta ispričana, da bi neuk čovjek zaista mogao pomisliti kako je Jadransko more plavo upravo njenom krivnjom. Baš kao u onom ratnom filmu Veljka Bulajića koji se odvija na istoj toj rijeci, navijače Hajduka se gura na drugu obalu, među gubitnike. A to nije bila istina ni tada, 1943. godine, jednako kao što nije ni danas.

.....................................................................
Pero do daljnjega pije samo lijekove. A u auto će opet krajem svibnja kada se iz svoga Čitluka bude uputio prema Poljudu. Jednako kao i na stotine drugih njegovih zemljaka koji će se iz 'plave' Hercegovine uputiti prema Splitu s bijelim šalovima oko vrata.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/04/2009 : 18:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Eduardo: Volio bih da Dinamo bude prvak, ali ove godine jači je - Hajduk!

Pratite li hrvatsko prvenstvo? Borba Dinama i Hajduka se zahuktala. Tko će osvojiti naslov, Modri ili Bijeli?
- Ne znam kako bih vam najbolje objasnio. Pratim Prvu HNL i - ne pratim. Pratim samo rezultate, čitam ono što piše na internetu. Ne gledam utakmice hrvatskog prvenstva. Još ima dosta do kraja. Volio bih da naslov osvoji Dinamo. U Maksimiru sam proveo karijeru do dolaska u Arsenal. Međutim, mislim da će biti potpuno zasluženo ako naslov osvojiti Hajduk! Splićani igraju bolje, čini mi se da su jači od Modrih.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 19/04/2009 : 01:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Evo Dado jedna za tebe od Židaka jučer :

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/04/2009 : 02:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

POLANČEC JE DINAMOVAC...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 19/04/2009 : 13:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

POLANČEC JE DINAMOVAC...

Tomo ne misli tako

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/04/2009 : 13:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Pupovac je naš to je najbitnije
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 20/04/2009 : 11:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Na sastav hajduka nemam primjedbi, ali dinamo onako ne moze funkcionirati...

1) Kajin moze biti samo lijevi bek
2) suker vratar
3) jandrokovic ili desni bek ili centarfor, nikako vratar
4) kosorica mozebitna vratarica, jer uvik place (opet sam primila gol, i sl.)
5)predsjednik mesic stoper? kako da ne. On je pritajeni drugi napadač umjesto fabera koji bi valjda trebao biti u obrani

Sve u svemu idiotska ilustracija bez trunke maste.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/04/2009 : 12:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

Na sastav hajduka nemam primjedbi, ali dinamo onako ne moze funkcionirati...

1) Kajin moze biti samo lijevi bek
2) suker vratar
3) jandrokovic ili desni bek ili centarfor, nikako vratar
4) kosorica mozebitna vratarica, jer uvik place (opet sam primila gol, i sl.)
5)predsjednik mesic stoper? kako da ne. On je pritajeni drugi napadač umjesto fabera koji bi valjda trebao biti u obrani

Sve u svemu idiotska ilustracija bez trunke maste.

Ali Šuker je isto snažan, "mantinela" igrač, on kad se sparkira u protivnički 16-erac nitko ga nemože maknut i kao isturena špica može razigravat suigrače ;P

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000