forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Lost S6 - Tek za...9 Meseci
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 28/02/2009 : 10:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

Ja mislim da su Jack,Kate,Hugo...sada u buducnost...
Onaj frajer je u ovu eoizodu rekao da je Hugo jednostavno ispario.A ako se zna da su se sreli sa Jinom u DHARMA uniformu onda ja sam 90 % siguran da su u buducnost.

Prije u prošlosti, negdje 70ih godina, u budućnosti su prije Locke i ekipa...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

CICO
Starting Member

10 Posts

Member since 14/12/2008

Posted - 28/02/2009 : 15:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send CICO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Onaj frajer je u ovu eoizodu rekao da je Hugo jednostavno ispario.A ako se zna da su se sreli sa Jinom u DHARMA uniformu onda ja sam 90 % siguran da su u buducnost.

oni su u proslosti posto je onaj kombi previse ocuvan a kad ga je hugo nasao bio je sav slupan.samo mi nije jasno kako je jin dobio kombi
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 28/02/2009 : 20:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CICO

quote:

quote:

oni su u proslosti posto je onaj kombi previse ocuvan a kad ga je hugo nasao bio je sav slupan.samo mi nije jasno kako je jin dobio kombi

Zato jer radi u Dharmi kao "šerif" nečega najvjerovatnije

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 04/03/2009 : 19:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Danas/sutra nova epka :)

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 04/03/2009 : 21:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
danas il sutra???
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 05/03/2009 : 20:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Osrednja epizoda, nakon 3 dobre epizode takvo što sam i očekivao, malo dramatike više danas, no sve u svemu ok...

Zanimljiva je ona scena kipa "odostraga" koja je eto i kratko trajala...

Jedino što je eto loše jest što nakon ove sladunjave epizode predstoji nam čekat 2 tjedna...

Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 07/03/2009 : 17:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=ZTHCWfP4q_8

Edited by - Mac on 07/03/2009 17:17:00
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 24/03/2009 : 22:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Zamro neshto ovaj topik.

Ne znam kako vama, meni poslednje 3-4 epizode spektakl. Lost je potpuno ushao u gruv kako su proshle one skakutave epizode.
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 25/03/2009 : 02:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
... hm... ja kontam da Ben, San i Lapidus nisu zavrsili u istom vremenu kao i ostali iz prostog razloga jer vec postoje na ostrvu u tom vremenu u kom su ovi ostali zavrsili... tako da ona azijatska beba i prve epizode nije Majls, nego San... a iskreno, meni je ova deveta epizoda bila malko dosadna...

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 25/03/2009 : 12:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, i meni - dok mi je osma bila sjajna skroz. No, deveta je ocigledno samo set-up epizoda.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 25/03/2009 : 13:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Eh, da nam je neko pre par godina rekao da cemo epizodu u kojoj Sojer uchlanjuje Dzeka, Kejt i Harlija u Dharma Initiative dozhivljavati kao filler epizodu...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/03/2009 : 19:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Hehe...

@Duh_koji_hoda

Nisam te baš shvatio završilo je ovako (valjda ti tako misliš):

Sun, Frank, Ben, John i ovi "novaci" u "sadašnjem vremenu" otoka

Jack, Kate, Hurley, Sayid u 70-im... Tako jest barem zasad...

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 26/03/2009 : 04:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
Bolja ova deseta, narocito poslednja scena, za sve pare:):):) Tacno sam znao da ce takva ideja da padne Saidu na um, a svejedno me oduvalo:)

Sad jos da preguramo epizodu smaracice Kejt i onda juhu, Benova je dvanaesta.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 26/03/2009 : 12:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Solidna epizoda, pomalo usporena ali eto malo je kraj "poboljšao" dojam... Sad je otkriveno kako je Sayid završio na otoku barem...

No da sad ne prepričavam sebi i drugima ovu na momente dosadnjikavu epizodu čitao sam malo teorije o ovom sada na kraju s Benom... I svidjelo mi se par...

Naravno prva je Whatever happened, happened, znači to se dogodilo, pretpostavka jest da će otok "spasiti" Bena, no ima i tu nekih drugih teorija tipa Alternativni timeline, gdje se neće dogoditi Purge i slično, u što baš ne vjerujem da će doći do drugačijeg storylinea, treća jest da je Purge možda bilo izmjenjena prošlost i da je ovo ubijanje Bena "popravljanje" toga, što mi recimo ne zvuči loše no opet...

Kako god moram priznat da mi je ipak ova prva najnormalnija i najvjerovatnija...

Ima jedna odlična rečenica na Lostpediji :

"This is contradictory. If it happened, it happened. It didn't not happen. It either did, or it didn't! It can't be both in LOST laws."

I, treća epizoda bez Lockea, imam nekako dojam da ga neće ni u idućoj biti...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/03/2009 : 01:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Odlična serija... Stvarno jedino epizode Losta s nestrpljenjem očekujem svaki tjedan. No kad se već čini da dolazimo do nečega, opet se dodatno komplicira stvar. Odnosi između likova se pak konstantno mijenjaju, teško je predvidjeti tko će što napraviti u sljedećoj epizodi. Da, i koga ćemo sresti kao klinca sljedećeg.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 09/04/2009 : 16:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
Juhu, ovo je bilo mocno:) Nije da se nesto nepredvidjeno desilo, ali dijalozi, gluma...
Ovo je bilo... mocno:)

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/04/2009 : 22:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Da, definitivno najbolja epizoda u ovoj sezoni - mada očekujem puno od Varijable. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/04/2009 : 22:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Mislim, "what lies in the shadow of the statue"? Genijalno, i neočekivano. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 10/04/2009 : 01:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je u pravila ova današnja "emotivnost" Bena bila sasvim razumljiva i realna što mi se svidjelo...

Tipa ono kad kaže Sun da kaže Desmondu da mu je žao, znači to govori u situaciji kad zna da će za 5 minuta ili biti živ ili biti mrtav a nekako je sam više bio sklon ovoj drugoj opciji...

Inače odlična epizoda uopće nisam sumnjao u to, čim nema dosadnjakovića i plačljivca Jacka i njegovih ljudi odmah kvaliteta više u pitanju...

Uostalom jako dobro su Emerson i Quinn cijelu epku odradili kao što je već netko prije rekao... maestralno... automatski sjajna epka

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 10/04/2009 : 22:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inače odlična epizoda uopće nisam sumnjao u to, čim nema dosadnjakovića i plačljivca Jacka i njegovih ljudi odmah kvaliteta više u pitanju...

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 21/04/2009 : 21:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
Ma joook, Dzek je car u ovoj sezoni, ali se slazem da nista nema vecu tezinu nego Ben-Lok scene.

Pogle', Djole, Ilana i ekipa ipak nisu Vidmorovi, no neka treca strana:) Nista, cekamo Varijablu - ali Ilane nema na spisku glumaca ni tu, ni u onoj posle te. Dakle, doznacemo tek u finalu sta lezi u senci statue:):):)

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 21/04/2009 : 22:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
E pa sad, ne mora da je treca strana. To shto ona ne zna ko je Ben ne mora da znachi da ona i Ben nisu na istoj strani. Mozhda njoj shefuje isti koji i shefuje Benu.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 21/04/2009 : 23:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Ubacivanje treće strane bezmalo pred kraj serije mi se baš ne dopada. Nadam se da je Samuraj u pravu.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 22/04/2009 : 01:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je ta treća strana New Dharma ili Dharma koja je djelovala van otoka, tako nešto... kad pogledaš i ako će biti Dharma onda nije baš nova strana...

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 22/04/2009 : 14:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Ubacivanje treće strane bezmalo pred kraj serije mi se baš ne dopada. Nadam se da je Samuraj u pravu.

Ja gledam ovako: postalo je vrlo jasno da je Ben Aleks Krajchek, iliti, chovek za sve, koji ce da obavi sve shto treba, ali nikako glavna osoba. Po tome koliko ga je baba izshikanirala, jasno je da mu je nadredjena, a takodje je i jasno da ima ljudi (ili dima, bogova, ili chega vec) i iznad nje. Potpuno je moguce da neko od njih Benu neshto ne kazhe.
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000