Author |
Topic |
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 22/04/2009 : 16:22:28
|
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by Dado Ovakav "koktel" ne mora se svakome svidjeti, jasno, no sa sapunicom to nema veze...
Koliko ja znan i u sapunicama gube pamćenje i gnjave se s jednom te istom ženskom u 500 epizoda (Norma, u ovom slučaju). Horror me zanima (samo što ga je u MV sve manje), western me isto tako zanima (vidi Olovno nebo), ali te političke smicalice i nadmudrivanja me ne zanimaju baš puno, nikad nisan volio politiku.
Izgleda da nisi baš čitao previše Mv-a jer on je*e(iliti ljubi) i Onu koja odbija prestati i Ritu. Što se tiče horrora tu je Aiwass da se pobrine za to ako se ne varam. Nažalost po nas sve te političke smicalice određuju sudbinu svijeta i tko kaže da se nešto slično nije odigravalo u sudbini Amerike kakvu poznajemo. Naravno bez horrora i fantasia. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7820 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 22/04/2009 : 19:03:16
|
quote: Originally posted by Bardho Izgleda da nisi baš čitao previše Mv-a jer on je*e(iliti ljubi) i Onu koja odbija prestati i Ritu.
E pa vidiš, sam si odgovorio. Nije jedna ženska nego čak 3! Sapunjačina teška. Još bi samo tribalo da se te 3 sve nađu i malo počupaju - još teža sapunjačina. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 22/04/2009 : 19:20:40
|
Ih, kao da se u stvarnosti nekim ljudima ista riba ne otegne na sto epizoda, malo ode pa se vrati, pricha stara kao vreme. :)
Nego, shto svi navalishe na horor? Magichni vetar ima tu mistichnu dimenziju, ali je nikako ne bih nazvao hororom. Ja bih ga pre definisao kao vestern sa primesama natprirodnog i mistichnog.
Mozhda ode u horor posle pete knjige (do koje sam stigao) ali za sada nema tu puno horora. |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 22/04/2009 : 19:48:43
|
quote: Originally posted by Dado
[Ne gledam sapunice, pa nisam strucnjak za njih kao neki, ali ako su te sapunice poput MVa, sto cutite ljudi, dajte da i ja to gledam!!!
|
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 22/04/2009 : 19:51:27
|
quote: Originally posted by darkraver
no pročitah zasad prve 4 knjige i uopće neloše...
nekako je western lajtmotiv u Magičnom ostavljen po strani,više je prostora ostavljeno horroru i odličnom scenariju... još mi je lik nekako nerazrađen ali vjerujem da če se to popraviti u nadolazećim epizodama... u svakom slučaju u okrilju westerna jedino što mi je čitljivo...dapače odlično daklem imate još jednog sigurnog kupca libellusova Vjetra
Samo naprijed, kasnije ide ve bolje i bolje, evo po meni osma knjiga je igra na sigurno! |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
mateus82
New Member
Croatia
265 Posts
Member since 19/11/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 25/04/2009 : 14:52:07
|
Nakupilo se 9 stranica u topicu, a tek sad izlazi... Sad treba bar još duplo nakupit. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6192 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 28/04/2009 : 15:54:07
|
Prva naslovnica mi se jako sviđa,konačno i Poe dočekao svojih 5 minuta.Jedva čekam da uživam u ovim knjigama za vrijeme praznika. |
Bond.James Bond. |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 28/04/2009 : 17:12:09
|
Da, za razliku od originalnih naslovnica koje se nalaze unutar te knjige. Na svakoj je u prvom planu sporedni lik koje se pojavljuje u epizodi, dok MV stoji u pozadini. Frisenda je definitivno u tom razdoblju patio od nedostatka inspiracije... |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6192 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 28/04/2009 : 17:24:24
|
Frisenda je bez sumnje vrhunski crtač,ali i kod njega vrijedi pravilo da to ne mora značiti da radi dobre naslovnice.Meni osobno njegove naslovnice nisu vrhunske,osim možda par njih, dok je u samom stripu odličan. |
Bond.James Bond. |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 30/04/2009 : 23:00:20
|
quote: Originally posted by 76
Da, za razliku od originalnih naslovnica koje se nalaze unutar te knjige. Na svakoj je u prvom planu sporedni lik koje se pojavljuje u epizodi, dok MV stoji u pozadini. Frisenda je definitivno u tom razdoblju patio od nedostatka inspiracije...
Eh... Da je Frisenda imao odrijesene ruke tko zna kako bi to izgledalo... mada ni ovako nije lose, dapace. Ali uvjetovani ovim ili onim umjetnici ne mogu ni izraziti ono sto zele u potpunosti, i katkad gube motivaciju... Mislim da nije slucajno sto se kod MVa promjenilo toliko crtaca naslovnica. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 05/05/2009 : 17:39:54
|
Frisenda nije zemljanin -it is official! Iako šteta, nije kroz cijelu priču crtao onako savršeno, kako on zna.Možda nije imao vremena, možda mu je tako rečeno..Luđak! Apsolutni luđak! Jedva čekam njegove iduće epizode.
Pitanje za Libellus: Kad idu sljedeće knjige? Za MaFest ili malo kasnije?
|
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 05/05/2009 : 18:27:20
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Frisenda nije zemljanin -it is official! Iako šteta, nije kroz cijelu priču crtao onako savršeno, kako on zna.Možda nije imao vremena, možda mu je tako rečeno..Luđak! Apsolutni luđak! Jedva čekam njegove iduće epizode.
Pitanje za Libellus: Kad idu sljedeće knjige? Za MaFest ili malo kasnije?
Iza Mafesta definitivno... no svejedno bude li sve po planu ove godine bi trebalo izaci jos 8 knjiga, jer je ovo sto je izaslo proslogodisnja tura koja je kasnila u tiskari... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 05/05/2009 : 19:03:48
|
e bas lijepo da i ja znam ali mozda ce to iza mafesta, umjesto poslije... tamo negdje iza, na biokovu |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 05/05/2009 : 19:19:13
|
quote: Originally posted by Curunir
e bas lijepo da i ja znam ali mozda ce to iza mafesta, umjesto poslije... tamo negdje iza, na biokovu
Samo da ne bude ka puchini, da se ne ukvase. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 05/05/2009 : 19:19:14
|
e bas lijepo da i ja znam ali mozda ce to iza mafesta, umjesto poslije... tamo negdje iza, na biokovu
Ti kao ne znas da radimo 8 knjiga godisnje, i ti kao ne znas da je ovo tura koja je kasnila od prosle godine? Ne treba iza, ni poslije, vec nakon Mafesta. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 05/05/2009 : 19:59:26
|
je kasnila ali debelo, nema nadoknada ako nije placa za prekovremeni i nedjeljom |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 05/05/2009 : 20:00:32
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Samo da ne bude ka puchini, da se ne ukvase.
ne moze srecom, tamo je ona macanova gargantua od borovnice |
|
|
Topic |
|