forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 490

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/04/2009 : 14:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by Mhejl
Osim Zagora, sakupljam i Dilana Doga (koji mi je drugi omiljeni junak), Teksa i Marti Misteriju. Ipak, razmišljam da prestanem da uzimam Marti Misteriju i da počnem da uzimam Dampira.

Dobrodosao Mhejl!

Izbor prva tri junaka ti je za svaki respekt
Isti redosled je i kod mene

Isto,ma necu vise ni da idem na druge topike,ovde su pravi ljudi,samo neke jebe klub

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/04/2009 : 14:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

Eh, profesore kud me natjera da se raspričam:) Nadam se da neću nestati za par dana, sad imam stalan pristup internetu. Zagora skupljam već pet-šest godina. Moja kolekcija je prilično haotična, zato što živim na sjeveru Crne Gore pa imam velikih problema u nabavljanju hrvatskih stripova, a doskora nisam znao za Darkvud i Alan Ford. Imam skoro sve Maksije, fale mi samo 'Noćna mora na moru' i onaj prvi, mislim da se zove 'Dolina vjetra'. Od Maksija koje sam pročitao, najdraži su mi Marinci. Imam sve brojeve Zagora od Veselog Četvrtka, osim kolekcionarskih knjiga, za koje nažalost nemam para. Imam prva dva Almanaha, a uskoro ću kupiti i ostale. Ekstra Zagora recimo da imam brojeve 125-160, sa dosta prekida. Redovnog recimo da imam 133-151, ali i tu ima prekida. Od SD imam priču Sjeverozapadni prolaz, priču Vampir-Tajna Fride Lang-Princ noći i priču Mortimerova osveta-Šah mat. Zlatnu seriju imam skeniranu na kompjuteru. Imam i par Zagor klasika. Najdraži scenaristi su mi Boseli i Tonineli, a najdraža priča mi je ZS 1041-1042 Divlje staze-Graničari. Profesore ne znam da li je se sjećaš, ali ja volim te 'vestern' Zagore. Druga najdraža priča mi je priča Samuraji dolaze-Sjekira i sablja.

Osim Zagora, sakupljam i Dilana Doga (koji mi je drugi omiljeni junak), Teksa i Marti Misteriju. Ipak, razmišljam da prestanem da uzimam Marti Misteriju i da počnem da uzimam Dampira.

Uf,eto

imaš ti još hrpu toga od zagora da nabaviš,čiko izdanja,specijale,
extra sd,....

Pa, jeste. Ipak imam par Chicovih specijalaca, sve Zagor specijale od Veselog, a imam i specijal 'Posejdonovo prokletstvo' od Ludensa. Dosta Zagora od Slobodne Dalmacije sam procitao na internetu, a te epizode su mi i najbolje. Pozdrav
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/04/2009 : 16:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
kad zagor počinje ići od 94 stranice.vidim da extra ima 96 pa me zanima kad će preći na 94?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/04/2009 : 17:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

kad zagor počinje ići od 94 stranice.vidim da extra ima 96 pa me zanima kad će preći na 94?

Sto? Mnogo ti da citas..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2983 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 28/04/2009 : 17:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od originalnog broja 263 L' ASSASSINO DI PIETRA (kod nas ZS 882 KAMENI UBICA)

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/04/2009 : 17:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
znam da redovni zagor koji ide u sd od broja 316 ima 94 stranice
a ovi extra 96,pa svaki put kad kupim extra postala mi već navika da pogledam je li kreće od prve ili od treće strane,više nesvjesno.
prvo sam mislio da od onih nastavaka zagor izazivač i meč stoljeća počinje ići od 94 str,jer tada mislim da se nolita povukao pa sam mislio da je došlo do nekih promjena.onda sam mislio da kod onih epizoda gdje staje tutto serija.
to sam još mislio pitati dok nisam bio član foruma,pa se danas sjetih toga.
je li ima kakva priča vezano za to kako,zašto,zbog čega....ili tek tako?
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/04/2009 : 17:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Sto? Mnogo ti da citas..

kažu da je vrijeme novac,pa da znam kad ću imati više vremena...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/04/2009 : 20:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eh, profesore kud me natjera da se raspričam:) Nadam se da neću nestati za par dana, sad imam stalan pristup internetu. Zagora skupljam već pet-šest godina. Moja kolekcija je prilično haotična, zato što živim na sjeveru Crne Gore pa imam velikih problema u nabavljanju hrvatskih stripova, a doskora nisam znao za Darkvud i Alan Ford. Imam skoro sve Maksije, fale mi samo 'Noćna mora na moru' i onaj prvi, mislim da se zove 'Dolina vjetra'. Od Maksija koje sam pročitao, najdraži su mi Marinci. Imam sve brojeve Zagora od Veselog Četvrtka, osim kolekcionarskih knjiga, za koje nažalost nemam para. Imam prva dva Almanaha, a uskoro ću kupiti i ostale. Ekstra Zagora recimo da imam brojeve 125-160, sa dosta prekida. Redovnog recimo da imam 133-151, ali i tu ima prekida. Od SD imam priču Sjeverozapadni prolaz, priču Vampir-Tajna Fride Lang-Princ noći i priču Mortimerova osveta-Šah mat. Zlatnu seriju imam skeniranu na kompjuteru. Imam i par Zagor klasika. Najdraži scenaristi su mi Boseli i Tonineli, a najdraža priča mi je ZS 1041-1042 Divlje staze-Graničari. Profesore ne znam da li je se sjećaš, ali ja volim te 'vestern' Zagore. Druga najdraža priča mi je priča Samuraji dolaze-Sjekira i sablja.

Uf,eto

Dobro ako ništa drugo ostalo je još puno toga da sakupiš i pročitaš,verujem da će ti biti zanimljivo...ja sam već sve pročitao,tako da sve manje ima toga novog...jedino ovi redovni što izdaje VČ i po neki maxi.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/04/2009 : 20:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Maxi je ubjedljivo najkvalitetnije Zagorovo izdanje, i po pricama i crtezu...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/04/2009 : 21:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kada sam citao onaj Dolina vjetra i bla bla bla, mislio sam da cu se usrati od muke... Ono je toliko sranje da ja nemam reci... Sto se ostalih tice, pa OK su, ali ni jedna prica nije ni prineti nekoj od starih Zagorovih epizoda.. Da naglasim da nisam procitao "Dugo putovanje" a znam da kazu da je taj najbolji..

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 28/04/2009 : 21:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
"Dugo putovanje" , po meni ima jako dobar pocetak ... zagor se srece sa predsednikom SAD-a (i opali mu samarcinu :) ) ... prica se lepo zaplete i tako ... samo sto je na kraju zbrzana i nekako je kraj nedostojan pocetka .
Sawitch-u ako hoces mogu da ti posaljem skenirani strip ... poz
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 28/04/2009 : 21:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message  Reply with Quote
jeste najbolji procitaj ga ali vise lici na Ken Parkera nego zagora

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/04/2009 : 00:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Ta ozbiljnost, i istorijske činjenice, donekle mi malo umanjuju doživaljaj priče, jer ipak sam naviko da mi Zagor bude u maniru lakših tema, ali sve u svemu Dugo putovanje je odlična priča Još samo da je nije crtao Chiraolla
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/04/2009 : 14:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Maxi je ubjedljivo najkvalitetnije Zagorovo izdanje, i po pricama i crtezu...

Potpisujem

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/04/2009 : 14:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Ta ozbiljnost, i istorijske činjenice, donekle mi malo umanjuju doživaljaj priče, jer ipak sam naviko da mi Zagor bude u maniru lakših tema, ali sve u svemu Dugo putovanje je odlična priča Još samo da je nije crtao Chiraolla

Vec mi je uzas..

@Andjelt
Tozo, ne mogu da citam skenove.. Ali hvala ti u svakom slucaju...

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 29/04/2009 : 15:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Da, doživljaj čitanja ove prekrasne priče je djelimično pokvario Ćijarolin crtež, koji je ovde gori nego obično. Zamislite da su ovu priču crtali Feri ili DellaMonica! Ipak, moram da ga pohvalim zbog jedne stvari. Obratite pažnju kako je nacrtao izraze lica predsednika Džeksona, preksrasno. Kad Zagor tek uđe kod njega, izgleda kao dobroćudan, miran čovjek, a trenutak prije nego što ga Zagor uhvati za kragnu na licu ima savršen izraz bijesa i prezira. Fenomenalno nacrtano

Edited by - Mhejl on 29/04/2009 16:07:47
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/04/2009 : 15:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Vec mi je uzas..

Otprilike znam tvoj ukus. Sličan je mom. Biće ti OK priča ali ništa više od toga. To je više priča za Kena nego za Zagora ali ajde. Posebno što je crtač taj koji jeste...
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 29/04/2009 : 15:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tiberije

jeste najbolji procitaj ga ali vise lici na Ken Parkera nego zagora

To je,kao, dobro?

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/04/2009 : 15:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, doživljaj čitanja ove prekrasne priče je djelimično pokvario Ćijarolin crtež, koji je ovde gori nego obično. Zamislite da su ovu priču crtali Feri ili DellaMonica! Ipak, moram da ga pohvalim zbog jedne stvari. Obratite pažnju kako je nacrtao izraze lica predsednika Džeksona, preksrasno. Kad Zagor tek uđe kod njega, izgleda kao dobroćudan, miran čovjek, a trenutak prije nego što ga Zagor uhvati za kragnu na licu ima savršen izraz bijesa i prezira, Fenomenalno nacrtano

To je njegov i najveći problem, on odlično crta druge likove, pa čak i pjezaži su mu fenomenalni, ali sve to upropasti katastrofalnim crtežom Zagora, a o Čika da i ne govorim

EDIT: Inače mislim da za ovu priču Della Monica bi najbolje prošo

Edited by - Bruce Springsteen on 29/04/2009 15:49:27
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2009 : 10:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ferri, Ferri... Pretera ga. Mogao bi da batali stvarno. Na naslovnoj strani ove nove priče sa Samurajima Zagorova glava 10% cele naslovne. To se još toliko i ne vidi na skenu naslovne na kompu koliko uživo bezveze izgleda. Neka daju Vilji da crta naslovne
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 30/04/2009 : 19:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Prava poplava Zagora ,prošle subote maxi,Čiko,extra...danas redovni,klasik i almanah...a veselik četvrtak pored čoveka sa istoka najavio za maj Srce i mač,kolekcionarsko izdanje 5 ,Čiko priča i odbrane priče 4 stižu samuraji...ako se doda da će i Zagor specijal nadam se neobjavljeni i verovatno još neko iznenađenje od Ludensa za Ma Fest zbog dolaska Ferija slobodno možemo da kažemo da Zagora nikad više na ovim prostorima...zaboravio sam da spomenem i makedonce.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3494 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 30/04/2009 : 19:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Neka neka, Zagija nikad dosta, evo malo sam počeo čitati Tamo gdje protiče rijeka i Traperi Fort Arrowa, zanimljiv početak, nadam se da nas čekaju dobre epizode.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/05/2009 : 08:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

Neka neka, Zagija nikad dosta, evo malo sam počeo čitati Tamo gdje protiče rijeka i Traperi Fort Arrowa, zanimljiv početak, nadam se da nas čekaju dobre epizode.

Čovek koji je došao sa istoka je meni sasvim ok epizoda , sinoć sam je pročitao i obećava jednu solidnu priču i u nastavcima.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3494 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 01/05/2009 : 22:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je to čuti, nadao sam se da će nešto biti od 4 nastavka, a i Pesce je odličan crtač.
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 01/05/2009 : 23:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
I sa ovu pricu sa samurajima se zavrsava saga o profesora Richtera,jel tako???
Go to Top of Page
Page: of 490 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000