koliko ja razumem 1 tankobon je 1 chapter.u ovom od algoritma ima vise tih chaptera.jesam u pravu?
Tankobon or Tankohon (lit. single book) is the Japanese term for a book that is complete in itself and is not part of a series, though the manga industry uses it for volumes which may be in a series.[1][2] Generally it is used for a novel, a nonfiction work, an economics textbook, a book of beauty tips, a book presenting a coherent set of photographs, an exhibition catalogue that samples earlier books, and so forth in a hardcover format. It's a more specific term than plain hon, which encompasses such books but also one or more issues of a periodical, one or more volumes (or the whole set) of an encyclopedia, etc.
Tankobon do not include bunkobon (typically used for novels), shinsho (typically used for non-fiction)[citation needed], or rather larger-format mook (a portmanteau of "magazine" and "book"), as each is within a series.
Tankobon may be of any dimensions, from a miniature-sized novelty book (i.e. mamehon) to a sumptuous folio-sized one. Nonetheless, oddly-sized tankobon tend to be given a taxonomical name. Using English bookbinding terms, a tankobon of prototypical size would be called quarto or octavo.
Danas u školi dok smo pod odmorom vidli emačicu (aleksandru) miha i ja opazili smo naslovnicu 13.nastavka na poleđini knjige i piše da izlazi 12.svibnja pazi 13. nastavak izlazi 12.svibnja a 12.nastavak samo 5 dana prije ok mislim da nas ovdje algoritam sa nama igra ili je reklama lažna
Danas u školi dok smo pod odmorom vidli emačicu (aleksandru) miha i ja opazili smo naslovnicu 13.nastavka na poleđini knjige i piše da izlazi 12.svibnja pazi 13. nastavak izlazi 12.svibnja a 12.nastavak samo 5 dana prije ok mislim da nas ovdje algoritam sa nama igra ili je reklama lažna
Možda im je samo ovaj jedan broj odgođen za jedan mjesec i sada vraćaju na redoviti ritam?
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Lol da,ja sam stigao do 13 lvl-ai smorilo me..kao sve browser igre :S Ali zbog samuraja me drzalo puno vishe nego bite fight! Inache dokle je BOI stigao kod vas?Do kog vol?
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Lol da,ja sam stigao do 13 lvl-ai smorilo me..kao sve browser igre :S Ali zbog samuraja me drzalo puno vishe nego bite fight! Inache dokle je BOI stigao kod vas?Do kog vol?