forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 STAR TREK DEEP SPACE 9
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 28/04/2009 : 19:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Nema baš veze sa DS9-om, ali odmara oči

Inače, bila je noćas baš dobra epizoda sa genetički poboljšanim ljudima. Šteta što su se pojavili samo u dvije epizode, mogli su još koji put.
Prema ST-u genetski poboljšani ljudi (augmenti) su se već trebali pojaviti u javnosti još od 1992., ali kako svijet napreduje, ne bi me čudilo da to bude uskoro...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 29/04/2009 : 19:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Jos jedna vrlo dobra Ferengi-epizoda...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 01/05/2009 : 17:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Epizoda "Waltz" od prije 2 dana, jedna od meni najboljih. Dukat i Sisko sami na planeti, dobro prikazana Dukatova shizofrenija, borba s vlastitim demonima iz proslosti...odlicna epizoda.
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 01/05/2009 : 17:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
A dobro je bilo u jucerasnoj epizodi ono "bezvredno zlato".
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7828 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/05/2009 : 18:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

Epizoda "Waltz" od prije 2 dana, jedna od meni najboljih. Dukat i Sisko sami na planeti, dobro prikazana Dukatova shizofrenija, borba s vlastitim demonima iz proslosti...odlicna epizoda.

Ne slažem se, meni je bila dosadna.
Za Ferengije se slažem, smija san se ko nikad dosad.

Edited by - mpavin on 01/05/2009 18:29:48
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 01/05/2009 : 20:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aj, dobra!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/05/2009 : 19:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Ne slažem se, meni je bila dosadna.

Meni je bila toliko dobra da sam ju pogledao jos jednom.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/05/2009 : 14:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nekako sam izbjegavao DS9 oduvijek, no sad vidim da je serija puno bolja i od TNG-a. DS9 ima i priču, i početak i kraj. Zadnjih par sezona su mi zaista bile dobre. Najbolje su sa Veyounom i Dukatom, pa i sa Quarkom. Federacijska ekipa u biti i nije nešto interesantna.

Gledam na tv, a ako nešto propustim, ili ako zaspim prije kraja, onda si pogledam na divx-ima.

Ove zadnje dvije bile su malo neuobičajenije...
"Who Mourns for Morn?" Konačno i kronični birtijaš Morn dobija svoju epizodu, epizoda je Quarkocentrična
"Far Beyond the Stars" - cijela ekipa u ljudskom izdanju, vrijedi vidjeti! Jedva sam prepoznao Worfa! ;)))

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/05/2009 : 18:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
puno, puno je bolja od TNG-a, ali meni isto toliko lošija od voyagera i zadnjeg enterprise-a...

"Experience is simply the name we give our mistakes"

Edited by - I like girlz on 06/05/2009 17:55:18
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 04/05/2009 : 19:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Voyager mi je u usporedbi s DS9 shit serija. Mljackavi bezlicni likovi, iritantna baba Janeway...Jedino su mi zanimljive epizode u kojima se Borg pojavljivao.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 04/05/2009 : 21:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
"Far Beyond the Stars" - cijela ekipa u ljudskom izdanju, vrijedi vidjeti! Jedva sam prepoznao Worfa! ;)))

Nije bilo Garaka, Roma, Damara, Gowrona, Leete i Keiko, ako se ne varam.
Martoka sam najteže prepoznao, s Worfom nije bilo problema.
Genijalni su bili Dukat i Weyoun kao rasistički policajci.

Sve u svemu odlična epizoda. Dođe ti da se zamisliš.
A biti će još jedna u tom svijetu.

Mislim da je napokon vrijeme da i ja priznam kako je DS9 najjači.
Koliko god bili karizmatični i zakon Picard i Data, nemogu sami protiv cijele ekipe i priče DS9-a. Ostali likovi TNG-a su mi već malo iritantni (osim Worfa, no on je double agent).

Dakle, novi poredak je:
1.DS9
2.TNG
3.VOY
4.TOS
5.ENT
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 04/05/2009 : 21:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Meni Voyager nije toliko loš, jer ipak također ima neku ciljnu radnju, a to je povratak kući. Likovi su isto također dobro razrađeni i svima je posvećena jednaka pažnja.
Posebno dobra stvar u Voyageru je što u skoro svakoj epizodi susreću novu vrstu. Neke od njih su bile vrhunske - Borg, Hirogenci, Vadvarci, a opet ima i užasno dosadnih poput glupih Kazonaca.
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 04/05/2009 : 21:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je vreme da neko koregira naslov ovog topika.Sta je ono STRA???
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 04/05/2009 : 22:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Star Drek
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/05/2009 : 10:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Panon

Meni Voyager nije toliko loš, jer ipak također ima neku ciljnu radnju, a to je povratak kući. Likovi su isto također dobro razrađeni i svima je posvećena jednaka pažnja.

voyager mi ima neelixa, jednog od najglupljih likova svih serijala
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 05/05/2009 : 10:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Panon

voyager mi ima neelixa, jednog od najglupljih likova svih serijala

A TNG Wesleya Crushera
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/05/2009 : 10:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ma nemoj me podsjećati na njega
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 05/05/2009 : 11:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
http://smellslikegeekstink.blogspot.com/2008/01/i-don-hate-wesley-crusher.html

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/05/2009 : 11:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jos jedna vrlo dobra Ferengi-epizoda...

A još je i bolja kad skužiš da Vortu glumi Iggy Pop.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 05/05/2009 : 19:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Sinocnja epizoda mi nije bila bas nesto...ono smanjivanje likova mi je skroz bezveze. Jedino su zanimljivi bili Jem'Hadari, ona netrpeljivost izmedju alfi i gama...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/05/2009 : 21:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ma nemoj me podsjećati na njega

Wesley je totalno antipatično malo govno.
Mislim, koji qurac uvijek mora biti neki klinac u seriji?
I na koju šprehu taj klinac od 15-16 g. sjedi na kormilu najboljeg federacijskog broda?
Ajde da bar Picard mrda Crushericu, još bi i skužil, ali ne...
A Neelix mi je drugi po antipatičnosti.
Kao časnik zadužen za moral.Daj nemoj me zajebavat...
Najače su mi one njegove Vijesti. Kakav moron.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/05/2009 : 21:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
"The problem with Wesley was he was smart, well disciplined and hard working. Now seriously, what the fuck??? He's seventeen years old, shouldn't he be acting like one instead of a seventy-five year old? Well, the episode addresses that, with his mother freaked that Wesley is far to mature and should be a bit more chilled out and dating chicks and stuff and not saving the ship all the time."

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 06/05/2009 : 11:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Trekkeri, jeste spremni sutra za XI. film?!!

Ići ću pogledat film u ZG Cinestaru. Nisam rezervirao kartu, ali mislim da neće biti tolika navala
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/05/2009 : 11:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ovde u norveskoj je tek u petak premijera, ici cu sigurno u subotu

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/05/2009 : 13:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jučer je bila "kumovska" epizoda o O'Brianovoj infiltraciji u Orionski sindikat... NIje loša, a svidjelo mi se što scenarist potencira odanost, kao i važnost obitelji u čovjekovom životu.

Pišu na netu da je to jedna od rijetkih epizoda koja prikazuju onu drugu (mračniju i manje prikazivanu) stranu Roddenbberijeve ST utopije. Odnosno kriminal i korupciju u Federacijskoj domeni...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000