forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Lost S6 - Tek za...9 Meseci
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 08/05/2009 : 12:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Uuu bratee al je bila dobra ova 15-ta epizoda.
Jedva cekam finale...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/05/2009 : 16:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Teška je stvar na Lostu biti hardcore fan, kod takve gomile plotova, subplotova, temporalnih zafrkancija i ostaloga. Zadovoljavam se time što me svako malo iznenadi koji neočekivani preobrat ili konačno saznanje zašto je Mirko u 2. sezoni u 14. epizodi pojeo kruh s marmeladom, a ne s maslacem... Onaj DARKUFO sajt samo zakomplicira stvari backgroundima stvari kojih nisam bio svjestan. Blaženo neznanje.

Valjda će do kraja sezone pomiriti Dharmu/Others misterije i vratiti sve u jedan vremenski pravac.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 09/05/2009 : 10:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
@Dee:

Jbg, strogi kontinuitet. DRAKUFO ne komplikuje, samo vredno pazi na sve detalje - ne znas detalje, nisi pravi clan LOST-sekte:):):)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 09/05/2009 : 11:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao ni jednu epizodu niti jedne sezone, stalno to vidim u Algoritmu, sad dvojim bih li potrazio u videotekama, citao sam sadrzaj na poledjini kutije i cini mi se zanimljivo, samo tko ce sve to odgledati uz nedostatak vremena...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/05/2009 : 12:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Nećeš pogriješit, pusti nedostatak vremena ;D

Meni isto Darkufo i Lostpedija "sourcevi" podataka...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 10/05/2009 : 20:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Ja tek pocinjem da gledam ovu seriju.
Prikupio sam prve 4 sezone i odgledao tek prve tri epizode. Nadao sam se da ce peta biti poslednja, ali ako ima jos, ne znam da li da pocinjem da gledam?

Moze li se svaka sezona gledati kao neka celina za sebe, ili je sve usko povezano?

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica

Edited by - Obelix on 10/05/2009 21:31:02
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 10/05/2009 : 21:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Sve je usko povezano, tj. možda ni usko nije prava riječ ;D

Bit će 6 sezona.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/05/2009 : 21:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Drugar mi rece da je nasao da skine petu sezonu od prve do devete epizode, ali ostale su sve po 700MB.. Ima li neko linkove da mi baci na mail ili pm za normalnu velicinu fajlova za ostale serije (Od 10-e do 15-e)???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 11/05/2009 : 09:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message  Reply with Quote
Pa ako mozes 5, mozes i 6:)

Jedino je muka sto na sestu treba cekati do kraja ajnuara/pocetka februara sledece godine, ali nema produzetaka, 6 je zvanicno poslednja.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/05/2009 : 14:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leo Charm

@Dee:

Jbg, strogi kontinuitet. DRAKUFO ne komplikuje, samo vredno pazi na sve detalje - ne znas detalje, nisi pravi clan LOST-sekte:):):)

He,he, jel to znači da se nećete više družiti samnom? Pratim lost od samog početka, i dosad me nije razočarao. Moram priznati da sam jedno vrijeme čitao darkUFO i da je bilo odličnih materijala. No, bolje da ne čitam da ne postanem Lostfanatikkk.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/05/2009 : 14:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Drugar mi rece da je nasao da skine petu sezonu od prve do devete epizode, ali ostale su sve po 700MB.. Ima li neko linkove da mi baci na mail ili pm za normalnu velicinu fajlova za ostale serije (Od 10-e do 15-e)???

Ma što ga slušaš... Samo frikovi skidaju giga po epizodi.

http://thepiratebay.org/tv
ili eztv.it

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/05/2009 : 19:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Pa ima normalan .avi fajl tj. 350mb, dok je ovih 1gb i više mkv. tj. HD...

Naravno gledamo u ovom drugom, nevjerovatno kakav još bolji osjećaj gledanja Losta, preporučio bi svakome =)

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 11/05/2009 : 19:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Jos manje od 3 dana Lostovci...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/05/2009 : 19:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hvala DeeCay

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/05/2009 : 19:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

Jos manje od 3 dana Lostovci...

Sva sreća pa razni promoi, a i sneak peekovi nas "hrane"

Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 13/05/2009 : 09:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message  Reply with Quote
večeras loodilo
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 14/05/2009 : 16:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
nemam reci...ludooo finale...majbolje do sada...jos u prvu scenu znao sam da nas ceka prejako finale.
p.s.ja mislim da se Incident sa bombom trebao desiti.
Ko ce sad cekati 9-10 meseca na 6 sezonu.
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 14/05/2009 : 18:12:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Gde ste vi, a gde ja

Sinoc sam tek zavrsio celu prvu sezonu. Super mi je. Veceras krecem na drugu, nadam se da ce se odrzati kvalitet

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 15/05/2009 : 02:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Vau. Totalno iskupljenje svih nedostataka ove sezone. :)
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 15/05/2009 : 10:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Shto se Loka tiche, ako je sudeci po ovoj epizodi, najlogichnije je da se on iz mrtvih nece ni vracati. Kill the leader, save the island.

quote:
Originally posted by Le Samourai

Ima ono kad se ostrvo manifestovalo Ekovim burazerom, jel' se secash toga? I onda su Lindelof i Kjuz manje vishe rekli da je to bio smoke monster. A i burazer kazhe neshto tipa "ti mislish da prichash sa svojim bratom?" Samim time Kristijan ne mora da je zhiv, i Lok ne mora da ozhivi. Mozhda Lok jeste ostrvo.

Ja bih samo da se auto-citiram, pa da ispadnem pametan u drushtvu. :)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/05/2009 : 10:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
E ljudi, kakav ima efekt hidrogenska bomba kad eksplodira u blizini džepa nagomilane elektomagnetske energije? Jel to implodira ili eksplodira? Znači li da će netko možda ipak preživjeti?

Nisam ni mislio da neće predstaviti opet neki novi subplot s novim enigmatičnim likovima koji su očito sežu u drevna vremena. Grčka - tkanje sudbine, Mojre? Egipat - Sobek (ako je krokodisla glava), reinkarnacija?

Ovo iznad sam malo pobojao da se baš ne vidi koji spoiler...

Edited by - DeeCay on 15/05/2009 13:51:09
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 15/05/2009 : 12:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da je eksplozija hidrogenske bombe ustvari Incident koji se desio.
Ovaj post neka stoji i videcemo dali cu se samocitirati kao Samuraja.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/05/2009 : 13:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Dobro tekstovi na darkufo-u... Izvrsno za razmišljanje.

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 15/05/2009 : 16:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=VeRfsU5v7-0&eurl=http://lostseason4.blog.com.mk/node/228542&feature=player_embedded

Season 6 promo trailer
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 15/05/2009 : 19:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Finale je bilo jako dobro, definitivno je ovakav završetak nekako najbolji jer nudi hrpu opcija a L & C će imati dosta vremena da procjene i odluče kako će Lost ići i kako će završiti...

Moram priznat neotkrivanjem imena "crnog" čovjeka čini se da će ostat vječno osuđen na t nadimak "Flocke", jer tako su mu fanovi nadjenuli (Fake Locke*)

Čini mi se da je Juliet svoju priču završila jer kod njezinog flashbacka nije bilo Jacoba, dok kod ostalih jest. Sayid je još upitan ali ako preživi siguran sam da će tu biti samo u "prvom dijelu" jer ne vjerujem da će preživjeti cijelu 6.sezonu ali dobro to su samo predviđanja...

Pellegrino mi nije loše odradio ulogu Jacoba, meni se ova forma Jacoba više sviđa, jer činjenica je da se radi o "dva vrhovna boga" ili možda bolje reći "dvije suprotnosti -> Flocke i Jacob koji su samo u obliku čovjeka (kao što su u grčkoj i rimskoj mitologiji sa metarfozama...) i tu će sada biti neki dvoboj...

A sad nešto o sezoni...

Sezona je definitivno bila "warm-up" za 6.sezonu te i svojevrsni filer...

Za razliku od nekih meni je ovaj novi koncept sa time travelom sjeo, malo je unio svježine u seriju, tako da nije svaki puta bilo flashbackova i forwardova... Činjenica jest da je koncept možda zbunjujuć no kao što sam rekao u glavi mi to ima smisla pa odobravam to.

No ipak moram priznat da sam razočaran činjenicom da nije s Lockeom to završilo kako sam se nadao. Koliko god je logičnije ovo tu sa Flockeom i preuzimanjem tijela, ipak sam se nekako nadao da je John dokazao svoju "posebnost" s time da je oživio no u ovoj 5.sezoni se samo dovelo pitanje u njegovu posebnost (još u finalu Richard to pita Jacka), no opet nekako vjerujem tj. zapravo nadam se da njegova priča nije u potpunosti gotova jer nekako mi je glupo da je njegova uloga završila na načinu da ispada na kraju da je možda bio samo predodređen da umre i da tek tada potakne "Povratak Oceanica 6".

Ben je u ovoj sezoni bio nešto drugačiji po pitanju manipulacije jer ovaj puta je on bio izmanipuliran od Flockea (onaj motivirajuć govor da se Jacoba treba riješiti), i čini mi se da je nasjeo na to no i Jacob je imao svoje prste u tome...

Jacob i Flocke će vjerovatno imati taj "veliki dvoboj" tj. taj war i baš me zanima kako će se strane rasporediti po tom pitanju(tj. tko će gdje, makar se možda neke stvari mogu pretpostavljat), kao što sam već rekao teško mi je ovdje reći tko je "dark" a tko "light" side jer možda on i ne postoji... Naravno ona Jacobova smrt mi se ne čini baš da je zaista umro, tj. možda on planira preko nekoga se "vratiti" kao što je njegov vječni suparnik napravio preko Lockea ( ) a možda prije i Christiana, samo preko koga, a možda tu postoji i drugi način...

Ukratko zadovoljan sam ovom sezonom, meni je čak bolja od četvrte (ne radi duljine) no ipak jedino mi ostaje žal za ovim navedenim i time što zapravo ovo nije bila "Dharma" sezona nego neka "Parallell time" sezonu, jer iako nam nije loše dočaran život tamo tj. bilo je lijepo baš u "sadašnjosti" njihovoj vidjeti Dharmu i to ali moglo se više stvari otkrivati osim Swana - možda npr. ostale stanice i sl. tako da po tom pitanju definitivno ostaje žal...

Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000