forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Gde je nestao HC Ludens?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 19/04/2009 : 17:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Jbg. ja sam završio sa HC Ludensom Jednostavno dosadilo mi da čekam oće-neće. Već sam zamenio Maxi Zagor, a uskoro ću specijalce, Čika što sam imao u HC sam prodao na aukciji, a i ne planiram da ga uzmem u SC, osim prve pet Nollitine priče. Takođe ću uraditi i sa Texom i M.No-om. Jedino ću u HC zadržati Zagorove specijale u boji

I ja sam sve zamenio,al' mi zao Mr Noa,obzirom da su samo ta dva pa ne moram da razmisljam dal' ce treci da izadje u HC,kad ce i hoce li uopste bilo u SC ili HC.
A ovo sa specijalcima u boji,to mi je najvaznije i bilo da zamenim jer ionako nisu specijalci vec price iz regularne serije i mesto im je sa Zagor Extra a ne specijalcima.

Što se tiče M.Noa možda se i predomislim pa uzmem br.2 (orig.1) u HC, jer je već izašao u HC kao i specijali 3 i 4, ali njih ću defineitivno uzimati u SC
Pa, jeste da su specijali u boji iz redovne, ali ipak su svi već izašli u HC, pa nekako mi dođu bliži album izdanju. A osim priče sa Džimi Gitarom koja se nadovezuje na predhodnu priču sa Kapetanom zmijom i nastavlja sa Zakonom viteštva, ostale jubilarne priče (brojevi) nemaju hronološki nastavak sa predhodnim i sledećim pričama, a da ne govorimo o šarenilu kolekcije SD/LU

E, jedino me brine ovaj broj 600 i kraj serije, šta ako on ne bude u HC, onda ću morati da ga sam koričam

Edited by - Bruce Springsteen on 19/04/2009 17:49:39
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/04/2009 : 18:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbg. ja sam završio sa HC Ludensom Jednostavno dosadilo mi da čekam oće-neće. Već sam zamenio Maxi Zagor, a uskoro ću specijalce, Čika što sam imao u HC sam prodao na aukciji, a i ne planiram da ga uzmem u SC, osim prve pet Nollitine priče. Takođe ću uraditi i sa Texom i M.No-om. Jedino ću u HC zadržati Zagorove specijale u boji

Ne mogu da verujem da si odustao od Čika pošto znam da poseduješ sve objavljeno od Zagora,time si okrnjio kolekciju.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/04/2009 : 18:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rock.Bob Rock

quote:
Originally posted by profesor-inz

Pa šta će sada fanovima Mister noa HC kada im je junak ugašen.

što je Mister No ugašen

Pa izišao je prije par dana!!

Pa zato što je ugašen,sada može da izlazi koliko hoće...kraj mu je blizu.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/04/2009 : 18:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Kako vidim Ludens je izdavačkom politikom sa Hc izdanjima zaludeo mnoge tako da je ogroman broj onih koji su započeli sa kupovinom HC izdanja.
Mislim da su ljudi u pravu jer Ludens sa HC izdanjima radi bez ikakve vizije.
Za sada ostajem veran Zagor specijalu i maxiju u HC,ali nadam se da neću ostati izneveren.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 19/04/2009 : 18:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne mogu da verujem da si odustao od Čika pošto znam da poseduješ sve objavljeno od Zagora,time si okrnjio kolekciju.

Pa dobro, nije baš da sam odustao, možda sam zamrzo kupovinu do daljneg. Ako VČ nastavi za njegovim specijalima svakako ću nastviti da uzimam njihova izdanja
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/04/2009 : 18:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa dobro, nije baš da sam odustao, možda sam zamrzo kupovinu do daljneg. Ako VČ nastavi za njegovim specijalima svakako ću nastviti da uzimam njihova izdanja

Dobro na VČ sam zaboravio...samo činimi se da su i oni zamrzli izdavanje Čika.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/04/2009 : 21:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Tja, jedino što stvarno ima smisla izdavati u HC su Maxi Zagori. Što zbog toga što su priče ipak iznad proseka, štaviše ima nekoliko stvarno dobrih, što zbog toga što su to stripovi sa 300 i kusur stranica pa je stvarno lakše čitati ga tako.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/04/2009 : 21:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Tja, jedino što stvarno ima smisla izdavati u HC su Maxi Zagori. Što zbog toga što su priče ipak iznad proseka, štaviše ima nekoliko stvarno dobrih, što zbog toga što su to stripovi sa 300 i kusur stranica pa je stvarno lakše čitati ga tako.

...a da se ne raspadne.
Te knjizurine jesu za HC.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/04/2009 : 21:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Pa da, to i mislim. 320 strana... Baš je mnogo. Tu trebaju tvrde korice i takvo pakovanje.
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 19/04/2009 : 21:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

što je Mister No ugašen

odkud tebi te informacije?

.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/04/2009 : 21:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Novi si na forumu, naviknit ćeš se...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/04/2009 : 21:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ma on misli da je serijal u Italiji ugašen. A ne kod Strip-Agenta.

edit: u stvari ko će ga više znati šta misli

Edited by - goksi on 19/04/2009 21:57:20
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 20/04/2009 : 00:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Slažem se da jedino što vredi da bude u HC jesu Maxi izdanja. Ali ako uzmemo i kvalitet priča, onda svakako HC izdanja najviše zaslužuje Tex jer nema slabih priča, dok je kod Zagora to promenjivo, tj. od odlične "Dugo putovanje" od očajnih "Čovek sa crnom maskom/Sjena na suncu"
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 20/04/2009 : 09:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

što je Mister No ugašen

odkud tebi te informacije?

Pa serijal je ugašen,n e crtaju se više nove epizode,na našim prostorima će izlaziti dok ne objave sve i to ti je to.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47165 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/04/2009 : 21:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

oskrvnavio

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40291 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/04/2009 : 22:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Bruce S. ako imas nesto u HC sto ti ne treba javi na pm.. Imas u mom topicu o potraznji sta nemam...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 14/05/2009 : 01:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
Evo baš si mislim, već je od DD-a izašlo tri nova SC specijala, a još nijedan u HC-u. Kako mi se čini, Bernard neće nastavit sa DD HC Specijalima
A baš sam nekako htio te krasne Villine imati i u HC verziji. DD Specijali i Maxiji su jedino za što sam bio spreman imati i u SC-u i u HC-u, ali očito da će nastaviti izlaziti samo kao SC...
..ili se varam?
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 14/05/2009 : 09:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
Ako ide Mister No maxi HC, izaći će i Tex maxi u HC verziji kad tad.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/05/2009 : 16:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HC

Ako ide Mister No maxi HC, izaći će i Tex maxi u HC verziji kad tad.

A vrlo mogućno i nikada...
Go to Top of Page

Sale from Hell
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 14/05/2009 : 16:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Sale from Hell a Private Message  Reply with Quote
Pitanje što se tiče Mister No HC izdanja: da li će to i dalje ići, da li će se svi specijalci doći u HC-u, ili samo Zagor tako izlazi?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2009 : 17:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Nece biti vise HC stripova!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/05/2009 : 18:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Oće ali samo onih koji vrede...
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 21/05/2009 : 04:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Ova dva Maxija od Martija sto su do sada izasli,postoje li u HC verziji(posto tako nesto jos nisam video na aukcijama za razliku od Mister No-a)?

P.S.-Izvinjavam se ako sam malo dosadan sa dva ovakva slicna pitanja u 2 topika,ali zaista nemam pojma o tome
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/05/2009 : 06:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ne

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 21/05/2009 : 17:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

To ste govorili i za mister noa, pa je ipak nedavno izašao ovaj drugi maxi
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000