makar je i to shashavi pesmuljak puno je bolji od Bebi dol
obje pjesme su uzasne,glupo mi je reci da se ovdje ista moze nazvati "boljom" i treba napomenuti da ova zadnja jugovizija nije imala nikakve veze sa pjesmom vec je bila cisto politicko natjecanje izmedju Srbije i Hrvatske i drugih republika koje su bile primorane da stanu na stranu jedne ili druge republike.
Sokirao sam se kad sam video koga su Francuzi poslali ove godine! Zena ubija sve ostale takmicare samo svojom pojavom, da ne spominjem kvalitet. Ali, jednom u deset godina pobedi najkvalitetnija kompozicija, ove godine ce se boriti Turska, Bosna, Rusija i Norveska.
Ne znam, u redu je da bude i zabavno, da scenski nastup bude mastovit, interesntni kostimi, sve je to super. Ali mislim da ne bi trebalo da se i od pesama pravi neozbiljnost i glupiranje. Ipak svaka pesma predstavlja deo muzicke kulture svoje zemlje.
Zezanje i sala je super, ali ne treba da bude svuda prisutna.
Sto se glasanja tice, naravno da su vratili ziri, jer drugacije bezlicne pesme Engleske, Irske, Francuske, Nemacke, itd nikada ne bi pobedile, a mora sve da se vrti oko bogatih i zapadno stacioniranih
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Hoćemo li prognoze za večeras: neka svi stave redosljed od 1 do 5 mjesta i za svaki pogodak među prvih 5 dobija se 1 bod, a za točno mjesto još jedan bod. Evo mog rasporeda: 1. Norveška 2. Grčka 3. BiH 4. Azerbejdžan 5. Francuska
Ne znam, u redu je da bude i zabavno, da scenski nastup bude mastovit, interesntni kostimi, sve je to super. Ali mislim da ne bi trebalo da se i od pesama pravi neozbiljnost i glupiranje. Ipak svaka pesma predstavlja deo muzicke kulture svoje zemlje.
Zezanje i sala je super, ali ne treba da bude svuda prisutna.
Sto se glasanja tice, naravno da su vratili ziri, jer drugacije bezlicne pesme Engleske, Irske, Francuske, Nemacke, itd nikada ne bi pobedile, a mora sve da se vrti oko bogatih i zapadno stacioniranih
Obelix protiv Francuske
Apparently I've signed the death warrant of a whole army of beavers... Badgers, Minister. What? Well, beavers would have a navy!
Ovde je danas nacionalni praznik koji norvezani otprilike vise vole nego sopstveni rodjendan. Ali izgleda da ce danas umesto na ulice prema kraljevskom dvoru da idu prema aerodromu da cekaju let iz Moskve
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Meni sad ona islandska pesma usla u glavu Norvezani su posteno pobedili,imali su najbolju pesmu,uz Bosnu i Island. A Ruskinja i Francuskinja su blagi uzas