Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/05/2009 : 05:46:41
|
Evo i najava Raiderove biblioteke. Dizajn i naslovnice ste vec imali priliku vidjeti a vjerojatno vecina zna i to da smo se odlucili raditi 4 knjige godisnje, odnosno 12 izvornih epizoda, i to na nacin da objavljujemo 3 epizode koje su prije objavljene, te 9 epizoda koje nikad nisu objavljene. Stoga knjige 1 i 15-17. Dakle prva knjiga sadrzi epizode 1-3, a knjige 15, 16 i 17 sadrze epizode 43-51. S obzirom na to da Nick Raider nije posebno kronoloski povezan, nikakvih problema nece biti u citanju epizoda 43-51 ni za one koji se po prvi put susrecu s ovim junakom. A na ovaj nacin mislimo zadovoljiti i kolekcionare koje prije svega interesiraju neobjavljene price, kao i one koji ce tek postati kolekcionari ovog odlicnog stripa.
Knjige naravno sadrze unutra i sve originalne naslovnice u boji, dok je glavne naslovnice extra za ovo nase izdanje nacrtao sjajni Darko Perovic kojemu se ovom prigodom od srca zahvaljujemo.
Tvrdog su uveza, na uobicajenom Bonelli formatu i svaka knjiga ima 294 stranice.
Ovaj prekrasni dizajn je Melinino djelo, uz dubok naklon umjetnici, veliko hvala.
Zahvaljujemo se i Doku lesteru na odlicnom prijevodu, Dekari na upisu, Tomislavu na tehnickoj obradi i svim drugim suradnicima koji su nam pomogli u izradi ovih prekrasnih knjiga s odlicnim pricama.
Sto se tice cijene, jedna knjiga ce kostati 125 kuna u Libellus ducanu, a za Mafest jedna knjiga ce kostati 115 kuna. S obzirom da se prve knjige iz ove biblioteke pojavljuju na ovom Mafestu, spremili smo i posebno snizenje za sve ljubitelje ovog junaka. Naime, tko bude zelio kupiti sve 4 knjige u kompletu, moci ce ih dobiti za 400 kuna!!!
KNJIGA 1 1./ BEZIMENA ŽRTVA Scenarij Claudio Nizzi Crtež Gustavo Trigo
2./ TAJNA ODSJEČENE RUKE Scenarij Claudio Nizzi Crtež José Eduardo Caramuta
3./ DAVITELJ S MANHATTANA Scenarij Claudio Nizzi Crtež Eugenio Fiorentini & Giuseppe Sgattoni
KNJIGA 15 43./ GRANICA Scenarij Michele Medda Crtež Aldo Capitanio
44./ NESTALI BUDA Scenarij Claudio Nizzi Crtež José Eduardo Caramuta
45./ CRTEŽI SMRTI Priča Maurizio Colombo Scenarij Claudio Nizzi Crtež Bruno Ramella
KNJIGA 16 46./ POSLJEDNJI S POPISA Priča Maurizio Colombo Scenarij Massimo Vincenti & Renato Queirolo Crtež Renato Polese
47./ "ŽABAC" Priča Maurizio Colombo Scenarij Michele Medda Crtež Federico Antinori
48./ OPASNE VEZE Scenarij Michele Medda Crtež Mario Rossi
KNJIGA 17 49./ SILAZAK U PAKAO Priča Maurizio Colombo Scenarij Ottavio De Angelis Crtež Mario Jann#236;
50./ TAMA S ONE STRANE VRATA Scenarij Massimo Vincenti Crtež Gustavo Trigo
51./ UBIJANJE ZBOG UBIJANJA Priča Maurizio Colombo Scenarij Renato Queirolo & Alberto Setzu Crtež José Eduardo Caramuta
![](http://libellus.hr/libellus_najava/NickRaider_Knjiga_1_Naslovnica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/NickRaider_Knjiga_1_Korica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/NickRaider_Knjiga_15_Naslovnica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/NickRaider_Knjiga_15_Korica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/NickRaider_Knjiga_16_Naslovnica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/NickRaider_Knjiga_16_Korica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/NickRaider_Knjiga_17_Naslovnica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/NickRaider_Knjiga_17_Korica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/NickRaider_1,15-17_Hrptovi.jpg)
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19105 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/05/2009 : 08:23:06
|
znao sam odluku i prije popusta-sad je još potvrđena. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
kreŠa
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(74).jpg)
Serbia
4786 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
HC
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/avatar.jpg)
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/05/2009 : 10:18:28
|
quote: Originally posted by HC
Ima li kakvo sniženje ako se sve 4 knjige uzimaju u libellus dućanu?
Snizenje vrijedi samo na Mafestu... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
Conspirito
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Germany
113 Posts
Member since 28/07/2003 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/05/2009 : 10:39:36
|
Almanah 3 bi trebao par dana prije Mafesta... A kad ce stici u BG to je najbolje da pitate u Darkwoodu, ja mogu samo okvirno reci, tjedan, dva iza Mafesta... |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 16/05/2009 : 10:55:57
|
quote: Originally posted by Dado
Almanah 3 bi trebao par dana prije Mafesta... A kad ce stici u BG to je najbolje da pitate u Darkwoodu, ja mogu samo okvirno reci, tjedan, dva iza Mafesta...
Znaci, bice ovo lep raspust , jos samo da odvojim 1295 kuna za sva izdanja koja planiram . Sreca te ne kupujem NN ,to samo Gaston moze da voli. Ah, da! I Curunir.![](icon_smile_tongue.gif) |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
dino1984
Average Member
![](AvatarUpload/good_night_white_pride.gif)
Austria
554 Posts
Member since 31/05/2007 |
Posted - 16/05/2009 : 11:15:15
|
Nikad jos nisam citao Raidera ali ovo uopce ne izgleda lose!!! Morat cu dobro razmisliti kojeg junaka pored Texa bi mogao sakupljati!!! |
Good night white pride!! |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Hajo
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/255thf6.jpg.gif)
1897 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 16/05/2009 : 13:05:20
|
quote: Originally posted by Windwalker
Odlično to izgleda, ali nažalost, više ne stignem pratiti niti izdanja koja sam dosad skupljao. Šteta.
Aha, kužim te... Slično je i kod mene![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
provodina
Average Member
![](AvatarUpload/Drktooth[1].jpg)
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
|
bacho
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/magico-ventoFIM2.jpg)
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 16/05/2009 : 20:23:25
|
Namjeravao sam kupiti ovaj strip, odnosno sve četiri knjige, međutim, s obzirom da je jako kasnila zadnja tura Magičnog i Demiana ovaj strip je ispao iz svih kombinacija. Ovako sam odustao i od kolekcioniranje tog stripa. Žao mi je (pogotovo radi popusta), ali se Libellus u budućnosti mora potruditi oko tiskare, jer moj novčanik i budžet ne mogu zanimati razlozi kašnjenja. |
I´m too old for this shit. |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Mod_Willie.jpg)
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 16/05/2009 : 21:28:41
|
quote: Originally posted by bacho Žao mi je (pogotovo radi popusta), ali se Libellus u budućnosti mora potruditi oko tiskare, jer moj novčanik i budžet ne mogu zanimati razlozi kašnjenja.
Naravno, i vjeruj mi nama je jos teze... No dat cemo sve od sebe da ritam obajev izdanja dodje u neku normalu, onako kao mi to i odradjujemo u pripremi. |
|
bacho
Junior Member
![](AvatarUpload/magico-ventoFIM2.jpg)
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 16/05/2009 : 21:36:42
|
Ma, to kašnjenje mi je totalno pokvarilo planove. Na kraju je ispalo da bi oči i tama moglo biti jedino vaše novo izdanje koje ću kupiti. Dobro, svejedno ćete biti zadovoljni mojim pazarenjem. |
I´m too old for this shit. |
|
Prodigy
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/avatar - bruce lee.jpg)
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 17/05/2009 : 13:52:56
|
Pitanjce? Jel kod Nika postoji kronoloski redosljed povezanosti epizoda u cjelinu(kao kod Kena,NN,MV,LL...) ili ga se moze citati zbrda-zdola(kao sto izlazi) dakle prve 3 epizode i kronoloski gledano 9 epizoda od broja 40 na dalje. Ako postoli neki kontinuitet(a ima nas koji nismo citali Nika ranije!) onda je ovaj nacin izdavanja malo "pljugica!" |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
docA
Advanced Member
![](AvatarUpload/docA (by Bane Kerac).jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/05/2009 : 22:38:25
|
quote: Originally posted by Prodigy
Pitanjce? Jel kod Nika postoji kronoloski redosljed povezanosti epizoda u cjelinu(kao kod Kena,NN,MV,LL...) ili ga se moze citati zbrda-zdola(kao sto izlazi) dakle prve 3 epizode i kronoloski gledano 9 epizoda od broja 40 na dalje. Ako postoli neki kontinuitet(a ima nas koji nismo citali Nika ranije!) onda je ovaj nacin izdavanja malo "pljugica!"
Ne postoji takva vrsta kontinuiteta i Raider se moze citati epizoda za epizodu...
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/05/2009 : 00:33:35
|
ovu vijest sam docekao sa uzivanjem i svakako mislio pazariti NR-a bez obzira na popust. bice dobrog krimi stiva za ljetne vrucine :-D |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
Le Samourai
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31527 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 18/05/2009 : 10:30:11
|
napokon, bravo!!!! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
Luk-San
Junior Member
Croatia
369 Posts
Member since 01/11/2008 |
Posted - 18/05/2009 : 20:45:20
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Bash bi bilo lepo da i van Mafesta ponudite neki slichan popust na komplet od sve 4. Naravno, manji nego na Mafestu.
Iz tvojih usta u božje uši |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|