Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 17/05/2009 : 22:18:33
|
quote: Originally posted by cgmiki
@Dado Šta bi sa te prve dve-tri stranice? Da vidimo kako izgleda.
Cekam da mi iz pripreme to posalju pa da postavim, a kako je sad bio vikend, prije sutra vjerojatno nista... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 17/05/2009 : 22:22:40
|
quote: Originally posted by jang
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by anto Ne vidim zašto ovo VČ ne bi izdao? I odakle ti informacija da ovo niko osim vas neće izdati, pa makar i uskoro? Uopšte mi nije svejedno da li ću da dam 450 dinara ili 2250 dinara ,pa makar i u HC A4 format izdanju.
Zbog cega mislis da ce uskoro izdati ili da bi trebali izdati, da odgovorim protupitanjem? Zato sto su objavili Dragonero? Pa nema to veze, nije to neki serijal, sve su one shotovi. A osim toga ni zastupnici prava za Dragonera i ovaj strip nisu isti. No u svakom slucaju ja ne govorim ni u cije ime osim svoje, a hoce li oni to objaviti ili ne, najbolje pitaj njih. S obzirom da smo mi jedini koji su kupili prava za ovaj strip na nasem podrucju i da koliko znam nikome nece biti prodana prava na ovaj strip sigurno iducih nekoliko godina, otud zakljucak da mislim kako nitko oism nas nece to izdati.
čak ako vi razprodate nakladu? a šta je sa Sighmom?
Ako rasprodamo nakladu uvijek mozemo raditi reprint... Salu na stranu, izdanje je odlicno, no ne mislim da ce se bas rasprodati u "par" dana...
Sighmom? Nista... Ako to bude radio VC mi necemo razmisljati o tome, ako ne bude, razmislit cemo hocemo li razmisljati o tome. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/05/2009 : 00:39:37
|
gaston ga je toliko nahvalio da mi je svakako bio prvi na listi :-D ako mi se nakon mafesta studenti budu zalili da im nisu ispravljenje zadace na vrijeme, poslacu im tvoj mail gastone :-p ;-) |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
|
Sloba
stripovi.com suradnik
Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 18/05/2009 : 01:32:32
|
quote: Originally posted by Ferri A ja bi volio sve imati od svih junaka i krenuti sada je malo tezije i zbog rupa koje bi nestale,eh da sam imao mogucnosti da mi od pocetka budu dostopni kupio bi ih sve malo po malo kad izadju a i finansijski se manje tako oseca.
Jeste problem sa postarinom i troskovima koji ti podignu cenu skoro za 30%, ako ne i vise. Mada se gomila ljudi iz CG ipak snalazi.
Hoces da organizujemo nesto da se ukljucis u Libellusova izdanja, jer si propustio sve do sada, pa je zaista tesko da sada uhvatis korak? Mozemo da sredimo sa klubom Mister No da ti se dotransportuje za start sve sto ti treba po nekim pristupacnim cenama, pa kada sustignes nova izdanja, onda preko kluba u CG prati redovno. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/05/2009 : 02:20:48
|
Dakle evo ovdje preview na ovo izdanje, a postavit cu link i u prvi post ove najave... Nismo postavili 2-3 stranice, nismo ni 20, a ni 50... postavili smo cijelih 86 stranica stripa. Mislim da ce to biti vise nego dovoljno da se svatko moze odluciti zanima li ga izdanje, i vrijedi li mu to spomenutog iznosa.
www.libellus.hr/libellus_najava/Oci-i-tama.pdf |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2136 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
cgmiki
New Member
Serbia
127 Posts
Member since 24/11/2005 |
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 18/05/2009 : 11:37:37
|
bravo dečki! hebate dali ste trećinu stripa na preview...
ja ovo sigurno kupujem također...
p.s. znači ono što izda VČ vi ne izdajete i suprotno... šteta,ja bi sva ova posebna izdanja baš rado u HC Libellus izvedbi ajte još bar Sigmu :D |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7851 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 18/05/2009 : 11:41:08
|
Toliko ste hvalili taj crtež, a zapravo i nije baš nešto spektakularno... Puno je bolji u epizodi NN-a Bezvremenski rat... |
Edited by - mpavin on 18/05/2009 11:42:22 |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 18/05/2009 : 11:43:59
|
quote: Originally posted by mpavin
Toliko ste hvalili taj crtež, a zapravo i nije baš nešto spektakularno... Puno je bolji u epizodi NN-a Bezvremenski rat...
Imaš original ili si usporedio prema nekim tablama na netu? |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7851 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/05/2009 : 13:53:26
|
fenomenalan crtez! dado nesreco, mislio sam ga procitati nekad kad se vratim iz makarske, a ovako cu ga morati procitati u petak navece (tj ujutro ;-) kad se vratim sa feshte :-D |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/05/2009 : 14:00:49
|
quote: Originally posted by darkraver znači ono što izda VČ vi ne izdajete i suprotno... šteta,ja bi sva ova posebna izdanja baš rado u HC Libellus izvedbi ajte još bar Sigmu :D
To ne znaci da mi nesto necemo izdati sto i oni izdaju, ja sam samo govorio o aktualnoj situaciji. A to su naslovi Dragonero kojeg nismo radili i Oci i tama kojeg smo evo odradili. Za sve daljnje je krerano sad bilo sto reci i tvrditi... zivi bili pa vidili. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/05/2009 : 14:02:42
|
Toliko ste hvalili taj crtež, a zapravo i nije baš nešto spektakularno... Puno je bolji u epizodi NN-a Bezvremenski rat...
Ukusi su razliciti, tebi je bolji u toj epizodi NNa, nama je ovdje bolji, i sto sad. Sime je ovdje imao puno vise slobode u svom umjetnickom izrazaju nego je to mogao imati u NN i zbog toga meni ovaj crtez u Oci i tama izgleda bolje nego u NN, iako je i tamo odlican. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/05/2009 : 14:04:11
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Meni ne radi link
Link radi... ne znam zasto tebi ne radi. Mozda si probao skinuti kad ga je istovremeno skidalo vise ljudi pa bila guzva u prometu i mozda je zbog toga pokazalo kao nevazeci link... |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 18/05/2009 : 14:16:20
|
Meni ovo izgleda premocno sto se crteza tice. Osim toga predugo poznajem Dado & Gastona i znam da nisu bas likovi koji se ultra lako zapale za prosjecne stripove. Dakle vjerujem im da se radi o vrhunskom stripu.
Ostaju mi samo 2 koraka jos! Prvo da se odusevim kada u ruke primim tu "hrgu" od hard cover knjige, i drugo da je procitam i zatim ovdje napisem svoje misljenje.
Jedva cekam da postanem ponosan vlasnik ovog uradka Gigija Simenonija! :)
|
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7851 Posts
Posted - 18/05/2009 : 14:27:01
|
quote: Originally posted by Dado Sime je ovdje imao puno vise slobode u svom umjetnickom izrazaju nego je to mogao imati u NN i zbog toga meni ovaj crtez u Oci i tama izgleda bolje nego u NN, iako je i tamo odlican.
Da, slobode da mu crtež bude gori. Meni ovdje nije ništa posebno, izgleda kao da je crta na brzinu. Likovi su kako-tako solidni(ima i boljih), ali pozadina ima jako malo - na većini vinjeta je to samo jedna bijela podloga. Bijela boja prevladava, a ja san očekiva neki super tamni crtež sa jakom atmosferom jer je takva tema stripa. A i detalja ima jako malo... Dakle, korektan crtež ali ništa što bi me ostavilo bez daha.
Evo uzmi za primjer NN gigant 8, crtež 100 puta bolji od ovoga... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/05/2009 : 14:37:51
|
quote: Originally posted by Dado Sime je ovdje imao puno vise slobode u svom umjetnickom izrazaju nego je to mogao imati u NN i zbog toga meni ovaj crtez u Oci i tama izgleda bolje nego u NN, iako je i tamo odlican.
Da, slobode da mu crtež bude gori. Meni ovdje nije ništa posebno, izgleda kao da je crta na brzinu. Likovi su kako-tako solidni(ima i boljih), ali pozadina ima jako malo - na većini vinjeta je to samo jedna bijela podloga. Bijela boja prevladava, a ja san očekiva neki super tamni crtež sa jakom atmosferom jer je takva tema stripa. A i detalja ima jako malo... Dakle, korektan crtež ali ništa što bi me ostavilo bez daha.
Evo uzmi za primjer NN gigant 8, crtež 100 puta bolji od ovoga...
Odlicno za tebe, razlog vise da ne kupis ovo izdanje.
Odlicno za nas sto tvoje misljenje nije mjerodavno i sto i mi imamo pravo na vlastito misljenje, kao uostalom i svi ostali citatelji. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7851 Posts
Posted - 18/05/2009 : 14:43:00
|
Da, u ovakvoj situaciji koja vlada i nije mjerodavno, ali sigurno nije ni vaše baš objektivno. |
Edited by - mpavin on 18/05/2009 14:43:52 |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29444 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/05/2009 : 14:51:00
|
Da, u ovakvoj situaciji koja vlada i nije mjerodavno, ali sigurno nije ni vaše baš objektivno.
Pa dobro, nemaju bas interesa hvaliti jedno svoje izdanje naustrb drugog svog izdanja, je li?
Meni osobno crtez nije bitno bolji od njegovog standardnog crteza, sve je to prilicno kvalitetno i ujednaceno, s tim da se ovdje dodatno potrudio oko splash pageova i tih atraktivnih scena (pogotovo pocetak i kraj, koji su impresivno nacrtani) pa onda ispada atraktivniji... |
Trouble will find me |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1846 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 18/05/2009 : 16:04:40
|
quote: Originally posted by Sloba
quote: Originally posted by Ferri A ja bi volio sve imati od svih junaka i krenuti sada je malo tezije i zbog rupa koje bi nestale,eh da sam imao mogucnosti da mi od pocetka budu dostopni kupio bi ih sve malo po malo kad izadju a i finansijski se manje tako oseca.
Jeste problem sa postarinom i troskovima koji ti podignu cenu skoro za 30%, ako ne i vise. Mada se gomila ljudi iz CG ipak snalazi.
Hoces da organizujemo nesto da se ukljucis u Libellusova izdanja, jer si propustio sve do sada, pa je zaista tesko da sada uhvatis korak? Mozemo da sredimo sa klubom Mister No da ti se dotransportuje za start sve sto ti treba po nekim pristupacnim cenama, pa kada sustignes nova izdanja, onda preko kluba u CG prati redovno.
Slobo care hvala ti na ponudi ali za to cu tek vidjeti posle leta jer sam sada prebukiran obavezama a mozda i ljeti bude nesto vise para pa cu se eventualno javiti. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 18/05/2009 : 16:23:10
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by Lord Vader89
Meni ne radi link
Link radi... ne znam zasto tebi ne radi. Mozda si probao skinuti kad ga je istovremeno skidalo vise ljudi pa bila guzva u prometu i mozda je zbog toga pokazalo kao nevazeci link...
Otvorio na drugom kompu, bice da je na onom prvom veza bila uzasna. Stvarno je crtez za svaku pohvalu!!!!!!!!!!!
BTW, mogli biste ovakve goleme privijue da postavljate npr za Natanovog regularca, ili za one Martinove kratke price |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
862 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 19/05/2009 : 11:50:17
|
17. strana, 3. i 4. kadar.Ja sam osvojen.Ne želim dalje dok ne dobijem TO djelo u ruke |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
|
|
Leopold_IV
Senior Member
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 19/05/2009 : 15:16:05
|
Prodano, tj kupljeno na prvu !!! Dovoljna mi je bila preporuka od D&D a još preview...
p.s cijena je prihvatljiva i cakstavise povoljna za kvalitet i kvantitet koji se dobije... |
--< samo opusteno, izuzev u medjunozju >-- |
|
|
Topic |
|