forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Nocne ptice!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 86

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/06/2009 : 01:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by docA

quote:

evo i mene,tu sam najverovatnije do 2...

A ko ce da odradi smenu posle 4 kad Pajtos zavrsi? Mozda bi ča Milanča mogao?

Pa evo ja cu,ako oce neko od vas da ide na elektronski umesto mene
moze i milanca

Milanča ne sme ni da pomisli da ode tamo, ma ni da opepeliNajurili su ga pre 3-4 godine sa tvog elfaka, jer je pokusao da falsifikuje neki potpis u indexu..
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 01/06/2009 : 01:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa evo ja cu,ako oce neko od vas da ide na elektronski umesto mene
moze i milanca
[/quote]

Milanča ne sme ni da pomisli da ode tamo, ma ni da opepeliNajurili su ga pre 3-4 godine sa tvog elfaka, jer je pokusao da falsifikuje neki potpis u indexu..

[/quote]I mene jebu s ti potpisi,kolko glupo,ovaj peder otiso u Madjarsku na neki seminar,i od kog ja da drmnem potpis.
Milance verovatno nije dolazio,ja jesam,srecom....

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/06/2009 : 01:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
I mene jebu s ti potpisi,kolko glupo,ovaj peder otiso u Madjarsku na neki seminar,i od kog ja da drmnem potpis.

Milanča nije hteo nikoga da ceka.Hteo covek da overisemestar uvek na vreme. Dolazio je on tamo, imao je uvek dobre stvari za ponuditi kolegama..NE znam tamo sve ono sto vam treba...ja se ne razumem mnogo...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 01/06/2009 : 01:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
I mene jebu s ti potpisi,kolko glupo,ovaj peder otiso u Madjarsku na neki seminar,i od kog ja da drmnem potpis.

Milanča nije hteo nikoga da ceka.Hteo covek da overisemestar uvek na vreme. Dolazio je on tamo, imao je uvek dobre stvari za ponuditi kolegama..NE znam tamo sve ono sto vam treba...ja se ne razumem mnogo...

Ma glup si ti ,mnogo

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/06/2009 : 01:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Da sam pametan, sigurno ne bi dangubio ovde!
Hvala bogu da nisam jedini!
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 01/06/2009 : 01:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Al' se razgalamiste,svih mu kockarnica Kanzasa!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 01/06/2009 : 01:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

Al' se razgalamiste,svih mu kockarnica Kanzasa!

Dosta vise,svih mi smrdljivih tvorica(VRH,sad sam se setio te izreke)

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/06/2009 : 01:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Stotinu mi gornjocarsijskih mandova! Alafaka dodje, zagadi nocne ptice svojom trulom harizmom, vidi da mu nije mesto ovde, ode da spava, i misli da je pobedio!
Tako mi svih shisharki za vranjske koale, naucicu ja njega pameti!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 01/06/2009 : 11:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stotinu mi gornjocarsijskih mandova! Alafaka dodje, zagadi nocne ptice svojom trulom harizmom, vidi da mu nije mesto ovde, ode da spava, i misli da je pobedio!
Tako mi svih shisharki za vranjske koale, naucicu ja njega pameti!

USpava se za fax i zakasni 2 sata

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 01/06/2009 : 12:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
Gle..vaskrso Pajtos,ne videh te neko vreme covece. Kako ide posao sa katranom i perjem????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 02/06/2009 : 00:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Evo jedne fotografije da uprilici nocasnju stranicu.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/06/2009 : 01:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Gle..vaskrso Pajtos,ne videh te neko vreme covece...

Gle?!Sto mu...!Ja sam stalno tu,Weyne,"Bonelli" & "Svastara" su mi drugi dom ,al' tebe,u stvari,nije bilo neko vreme?Vodio si Alfreda na vakcinaciji? Nosio motorku na opravku? Ubijao stenice raketnim bacacem? Pozz Nocnim Pticama!KRE-KRE!KVA-KVA!(lozinka za nocas! ) Evo grafita sa lokalnog groblja,da dopunim Docu u pokusaju da nocasnju stranicu napravimo sto jeeeziiiviijoom:"Ko umre na jesen,za njega nema zime!"
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 02/06/2009 : 01:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
KRE-KRE!KVA-KVA!
Pajtose, uvek sam fasciniran tvojom kreativnoscu, u nadovezivanju na moje pizdarije..
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/06/2009 : 02:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
To je to,Doco,na surovost zivota(btw,zivot je bolest koja se prenosi seksom! ) mi odgovaramo lakrdisanjem i cirkusarijama! Zato nam je i omiljen Gruco Marks,t.j.Dilan Dog.A,kad smo vec kod psa,znas li onu staru kinesku:"Pas koji laje,nije dovoljno kuvan!" KRE-KRE!KVA-KVA! Juzna karaula-stanje za hebanje!
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 03/06/2009 : 05:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Zar se aktivnost forumaša na ovom topiku, zasniva na jednoj, ili, pak, na par besanih noći i postova u sličnom maniru?

Hoćemo li se, međusobno, počastiti sa nekoliko (ili više noćnih priča), pa kakve god one bile?

Piši propalo!
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 03/06/2009 : 15:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Ja bih se lakse probudio u 4, 5, nego legao tada, odnosno izdrzao do tada

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 03/06/2009 : 15:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Obelix, sta trazis ti u ovo vreme na ovom topicu
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/06/2009 : 01:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Evo ga! Vreme za nas sovuljage i vampiroide...
ned_lynx, vidim da tumaras po forumu,a posto tebi zaista dobro idu price..daj podari nam koju veceras...
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/06/2009 : 01:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ja u nedostatku kreativnosti pokusavam da habitiram na ovaj nacin
Evo jedne slicice:
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 04/06/2009 : 01:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav,Nocne Pticurine!Dan je bio naporan,nesto sam mnogo lose spavao i celo vreme se vrpoljio po sanduku... Ajde,Nede,daj pricu! "PU,PU,Sotono!"-lozinka za nocas!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/06/2009 : 01:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

Pozdrav,Nocne Pticurine!Dan je bio naporan,nesto sam mnogo lose spavao i celo vreme se vrpoljio po sanduku... Ajde,Nede,daj pricu! "PU,PU,Sotono!"-lozinka za nocas!

Danas si se i ozenio brate

Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 04/06/2009 : 02:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Kogod se oženio, nek mu je svaka sreća moguća na dohvat ruke;)
Priča:

U svim pogonima vladala je uobičajena radna atmosfera. Najsavremenije mašine obavljaju besprekorno unapred isprogramirane radne zadatke. Nekoliko ljudi posmatra kako roboti precizno kontrolišu svaki proces rada. Jedan od robota odlazi do velike table za obaveštenja i ukucava na tastaturi tekst koji se pojavljuje na tabli: "Čuvajmo ljude! Možda će nam trebati."

Piši propalo!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/06/2009 : 02:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Konacno!ned nam je plasirao pricu sa apokalipticnim explicitom, koji nam veli:
Desice se to, mozda i vrlo brzo...A onda?! ONDA SMO GA NAJEBALI!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 04/06/2009 : 02:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Konacno!ned nam je plasirao pricu sa apokalipticnim explicitom, koji nam veli:
Desice se to, mozda i vrlo brzo...A onda?! ONDA SMO GA NAJEBALI!

Ma mi smo do tada tri metra ispod zemlje

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/06/2009 : 02:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ja, kao veliki filantrop..mislio sam na...Govorio sam..govorio sam o paradoksu tehnoloskog progresa...
Go to Top of Page
Page: of 86 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000