Van Hamme je odlucio da poslije broja 29 napravi pauzu sa Thorgalom,Sente je preuzeo scenario,to je razlog zasto Jolan preuzima glavnu ulogu.Jos se nista konkretno ne zna,ali manhunter bi mogao da ima pravo sa onim postom gore gdje govori da je ovo jedan dio price sa vise albuma kao npr.Zemlje Qa. Koliko ja znam u javnosti nije poznato kada se vraca Thorgal kao glavna uloga i uopste kako ce dalje ici,postoje samo nagadjanja.
Ako je suditi po ovome, onda je Yves Sente preuzeo serijal na duže staze. Lično, voleo bih recimo 3-4 epizode sa Jolanom, i toliko sa Vučicom, a možda i finale u kome se prepliću dva ciklusa, npr.
Po mom mišljenju, Beloputaši su u pravu - neka nam zaokružen Van Hamme/Rosinski opus, a posle... O tom-potom...
Evo samo da pohvalim izdanje. Nabavio sam sad na Mafestu integrale Torgala 3 i 4 i vec procitao oba. Knjige su stvarno lepo uradjeno jos kad se uzme u obzir povoljna cena. Sad cekamo na 1 i 2.
Sto se tice Jolana i meni je bolje, da se u 6. integralu objave samo Van Hammejev opus, a ostalo ce vec pricekati.
ajde razmisli, zašto misliš da ga ne izdajemo... zato što nećemo? zato da bismo zajebavali kupce? to je projekat koji se radi jednom u karijeri i nema mnogo prostora za naknadne prepravke.
jel mi može neko preporučit neš slično? i ne mora bit fantasy, već samo povijesni (najradije (rani) srednji vijek).
(pardon kaj dižem stari thread)
Pa, od ovog što je kod nas izašlo, dobar bi bio Vanceov Ramiro, od kojeg je Bookglobe izdao jedan integral, a krajem godine bi vjerojatno trebao izaći još i drugi.
jel mi može neko preporučit neš slično? i ne mora bit fantasy, već samo povijesni (najradije (rani) srednji vijek).
(pardon kaj dižem stari thread)
Princ Valiant
pročitao sam neš onog kaj ima u KGZ-u, al nije mi baš nešto. niti crtež, a još manje priča (makar se slabo sjećam, čito sam prije 5-6 god.). superheroji ili crno-bijela karakterizacija mi ne pašu, radije bih nešto realno. npr. ne nešto s "knights in shining armor" već prije "knights-who-rape-and-pillage". ili, da drukčije objasnim, ak je fantasy onda nešto slično pjesmi leda i vatre, a nikako nešto knjige s Drizztom.